- 26 Ağustos 2023
- 1.288
- 2.433
-
- Konu Sahibi oyledegilboyle
Acelenize noldu?Şunu merak ediyorum.1 aylık çocukla öğretmenlik yapılabilir mi.Az ders saati alsam Günde 3 saat falan.Bu durumda olan oldu mu hiç.Sütü sağsam olur mu.
Bu durumda olup çalışan oldu mu hiç
Evet imkansız. Şimdi dünyadan haberiniz yok. Yaşayınca anlarsınızArkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
14. yılım benim. kasımda hiç beklemediğimiz bir şekilde geldi temmuzda doğacak doğum izinleri tatilde gittiatandınız mı ,bekliyor musunuz ?
O kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayım
Süreçten bihaber olmanız çok yanlış ama . Lütfen gerekli kitapları alın ve okumaya başlayınBiraz sakin mi olsanız ? Süreçten bihaberim ne yazık ki.Nasıl olur,olur mu diye soruyorum zaten.Olmazmış.Başlamayacağım o yüzden.Bilgi almaya çalışıyorum sadece bırakıp gideceğim mi dedim.Ayrıca günde iki ya da üç saat derse girmekten bahsediyorum ama yine de zor olurmuş tamam.Farklı şehirde ev tutmak bu izin mevzuları belki daha zor olur dedim sakiiin.
Sözleşmeli olsaniz bile izin hakkınız var.ben olsam sozlesmemi bir yıl döndürüp öyle baslardim.hicbir şey bebeğinizden daha önemli değil.Arkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
Ne olursa olsun daha doğmamış bebeğimi bırakabileceğim günü düşünmezdim. Şu an hamileyim doğuma az bi süre kaldı ve sizin gibi atanma durumunda olan değil özelde çalışan asgari ücret alan ve izne çıkan biriyim. Bu durumda dahi iznim bitince işten ayrılmayı düşünüyorum 1 aylık bebeğimi bırakmayı değil.Amin hepimize.Kimsenin yaşadığı süreci bilmeden yorum yapmayın olur mu.Yorum yaptığınız kişinin durumuna düşersiniz mazallah.Hiç istemeteceğiniz bir şey olur.
Sahsen tavsiye etmem. Cok zaruri bir ihtiyac degilse calismak icin cok cok erken.Şunu merak ediyorum.1 aylık çocukla öğretmenlik yapılabilir mi.Az ders saati alsam Günde 3 saat falan.Bu durumda olan oldu mu hiç.Sütü sağsam olur mu.
Bu durumda olup çalışan oldu mu hiç
Bu arkadaşın yorumlari çok değerli M Minaredenatbeni sana diyorum yani dikkat ettim de vicdansız annelerden nefret ediyorsun sana katılıyorum bu forumda annelik hissi oluşmamış vicdansizlara çok güzel cevabını veriyorsunYooo niye imkansız olsun, hatta süt anne tutabilir birilerinin sizin bebeğinizi mamayla beslemesini sağlayabilir hatta evlatlık verebilirsiniz
Ne diyorsunuz siz ya öğretmenliği çok beklediniz çok kıymetli bebeği çok beklemediniz diye mi kıymeti bu
Yenidoğan bebeği hangi sebep hangi vicdan hangi hırsla bırakmayı planlıyorsunuz
Bebeğin duyguları ihtiyaçları bu bebeğe mecbur olduklarınız yok gibi yaşayın yazıklar olsun
Kendi yenidoğan bebeğiniz evde annesiz siz elalemin çocuklarına analık eğitmenlik yapın
Surec derken? Hamilesiniz, hic mi merak edip okuyup arastirmiyorsunuz? Dunyaya can getiriyorsunuz. Ihtiyaclari nelerdir bir ogrenin. Dogumdan sonra o bir ay nasil gecti anlamayacaksiniz bile. Memenizden sut akacak emzirmediginizde. Hormonlariniz alt ust olmus olacak. Ben bebegim 2 aylikken 2 saat doktora gitmek icin biraktim. Geldigimde bebegimin bana bir bakisi vardi hala unutamam. O bebek sadece ve sadece size, kokunuza muhtac olacak. Kendinizden mahrum etmeye-olum kalim durumu yoksa- hakkiniz yok.Biraz sakin mi olsanız ? Süreçten bihaberim ne yazık ki.Nasıl olur,olur mu diye soruyorum zaten.Olmazmış.Başlamayacağım o yüzden.Bilgi almaya çalışıyorum sadece bırakıp gideceğim mi dedim.Ayrıca günde iki ya da üç saat derse girmekten bahsediyorum ama yine de zor olurmuş tamam.Farklı şehirde ev tutmak bu izin mevzuları belki daha zor olur dedim sakiiin.