- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 34
-
- Konu Sahibi oyledegilboyle
O kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayımŞartlarınız cok mu kötü ?
Ev soğuk mu
Temel gıda karsilanmiyor mu
Kira ödenmiyor mu
Bunun gibi temel şeyler karsilaniyorsa ve çocuğun Ihtiyaçları da karşılanacaksa çalışmayın o çocuk size muhtaç . Ama hayatı durum varsa mama ile devam edersiniz
Neden istiyorsunuz peki lohusa sendromu durumu mu yaşıyorsunuz acaba acil para ihtiyacı değilseO kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayım
Yanlış anlamayın ama ciddi bir maddi sıkıntı yokken minicik bebeği neden bırakmak istiyorsunuz anlamadım. Devletin verdiği azıcık izin bile 2 ay, siz onu da kısaltmak istiyorsunuz ilginç geldiO kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayım
Niye paraya ihtiyacınız yoksa tek ihtiyacı siz olan bebeğinizi bırakıp çalışmayı düşünüyorsunuz?O kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayım
Yasal hakkınız varken çocuğunuzun en güzel zamanlarinda yalnız birakmak arkadaşın da dediği gibi hayatı ve çok zor bir durum yoksa yapılmamalı.guvenli bağ kurma dönemi üstelik.O kadar mı diyorsunuz ya.Çok acil değil ama işe başlamak istediğimden.Yoksa en az 7 ay beklemek zorundayım
Başlama yapsanız da doğum izniniz bakidir, atandınız diye hemen fiili çalışmaya başlamanız gerekmiyorArkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
Arkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
Ben de temmuz başı gibi doğum yapicam eylülde başlamak zorundayım 15 saat ders alip devam edicem. ücretsiz izin gibi bir durumum yok ama maddi olarak mecbur olmasam iki sene olmasa bile en az bir yıl ücretsiz kullanirdimArkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
bu kadın temmuz sonunda doğuracakmış2 ay net ücretli izniniz var onu kullanın zaten şimdi böyle diyorsunuz çocuk kucağınıza alınca 2 ay bir gün gibi geçip gidecek rahat olun
Yooo niye imkansız olsun, hatta süt anne tutabilir birilerinin sizin bebeğinizi mamayla beslemesini sağlayabilir hatta evlatlık verebilirsinizArkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız
imkansız değil vicdanınız rahat edecekse çalışınArkadaşlar yorumlarınız çok değerli.Yanlış anlaşıldım biraz net olmadığım için.Hamileyim hala.Bir sıkıntı olmazsa inşallah Temmuz sonu olacak doğum ve atamam olabilir.Çok bekledim o yüzden hemen ev tutup başlamak istedim.Anladığım kadarıyla imkansız