anlamış değilim
adamın zor zamanında yanında olmanız, çok sevmiş olmanız...bunlar güzel şeyler insan yanlış adamı da sevebilir
ama adam tanıştığınızda 37-38 yaşındaymış, bu adamın bir birikimi yok muydu o yaşta?
22-23 yaşında bir adam parasız olabilir, biraz emrivaki sizin yanınıza taşınabilir. eyvallah. ama bu sizin bizim (ben de 40 yaşındayım) yaşlarımızda normal değil ki
yani kusura bakmayın da 23-25 yaşında değilsem -e değilim
adama derim hemşo sen hayırdır???
kaç yaşında adamsın
ha evleniyor muyuz
tamam evlenelim
ama sen de ben de elimizi taşın altına koycaz o zaman- ki bence çocuk da düşünülüyorsa erkek daha fzla taşın altına elini koymalı çünkü çocukta olan kadına oluyor 1-2 sene çalışamıyor. sağlıktan gidiyor vs. yetmiyor olan bir de kadının annesine oluyor! bu aşırı saçma!
ha baştan çocuk yapmayacaksa bir çift eyvallah. ama çocuk yapılacaksa bir zahmet erkekler madden ve fiziken daha fazla koşturmalı.
tamam sevmişsiniz de -olabilir dediğim gibi bunu hiç yargılamam
her sevdiğimizle tutup evlenmiyoruz ki!!! "sevdim" nasıl bir bahane yahu? sevebilirsin. bu evleneceğin anlamına gelmez. hatta hayatına alacağın anlamına bile gelmez.
derdinize neydi yani? (bu arada siz çarpılmış, aşık olmuşsunuz sanırım böyle bi adamı sevmiş olamazsınız çünkü, ilk anda aşık olur zamanla severiz, bence)
o kadar çok şeyi görmezden gelmişsiniz ki adam damızlık aldın beni demekte kendine göre haklı. iş güç sahibi, hele ki memur, çevresi ortamı belli (muhtemelen marjinal olmayan, yani) normal bir kadın neredeyse 40 yaşında bir adamı evine alıp beslemez, kusura kalmayın.