- 26 Ekim 2022
- 929
- 1.531
Aynısını birebir yaşadım yemin ederim. Lohusa iken bahane etti zarar vermeyeyim diyip yatakları ayırdı. Çocukla ölümden döndüm bir Allah a şükür ikiniz de sağ salim geldiniz demedi. Yaşayan bilir.eşim bana zarar vermemek istediğini söyleyerek yatak ayırdı bir gece bile yaran nasil oldu iyimsin diye yanıma gelmedi
Beni damızlık olarak kullandın demesi de birebir aynı. Çocuğu kullanılıyor şuan bana psikolojik şiddet uyguluyor dava açtım ve kararlıyım bana böyle davranan böyle kırıcı şeyler söyleyen bir adam çocuğuna asla iyi baba olamaz. Şiddetin her türlüsünü gördüm ben canım bu tür adamlar baskı ve şiddet ile sindirmeye çalışır öncelikle pes etmemelisin. Güçlü görün. Anladığım kadarıyla anneciğin de tıpkı benim annem gibi. Benim annem de suçlandı. Mahvolduğumu görünce bana sahip çıktığı için. Ama erkekler böyledir ben pisliğim diyemeyeceğim için suçu sana ve ailene atmaya çalışır. Beni bütün çevremden kopardı çevremdekilere or... gözüyle baktı kötü sözler söyledi onlarla ilgili bana.Çok kavgalar ettik bana bugüne kadar niye evlenmedin beni damızlık olarak kullandın dedi annemin yanında elime vurdu bir kavga esnasında
Defalarca fiziksel psikolojik şiddet gördüm lohusayken sana sarılmak istemiyorum deyip sabah arabamin anahtarını istedi ben de sarılmak istemediğin kadının arabasına da binme dedim daha da kötü olduk arabanı sok bı tarafına kendinden tiksindirdin oğlum olmasa bu cehenneme gelmem dedi
Aynı şeyleri yaşamışız. Damızlık nedir ya? Dünyada erkek bitip de onlara kalıp evlenmedik ki biz. İğrenç herif.Maddi anlamda herşeyi ben karşıladım bebek masrafları kendi ihtiyaçlarım ev tutma masrafı onun kredi kartını odedim 2 kez ama sonunda onu nafaka almak için damızlık olarak kullanmakla suçlandim
Canım boşanmaya cesareti olmadığı için böyle davranıyor benim ki de beni oyalıyordu. Ben dava açtım şuan hâlâ kıyametler kopuyor. Davayı açan taraf olmamı bile hazmedememiş. Blöf yapmış sözde beni yola getirecek. Amaçları özür diletmek sanki suçluymuşsun gibi. Köpek gibi geri dönersin sanıyor tabiri caizse. Ama iyi olduğunu gördükçe kuduracak. Dirayetli ol güçlü görün. Annesin sen. Çocuğun için dik dur.Bebek 3 ay toparlasın boşancaz dedi sonra 6 ay dedi bir kavgada git boşanma davası aç param yok dedi ben de en son uzaklaştırma aldım dava açtım tüm bunlar 1 yıl içinde oldu
Annen haklı ellerinden öpüyorum, benim annem de böyle diyordu bana. Çocuğunun böyle bir babaya ihtiyacı yok. Evli iken çocuk umurunda değildi şimdi mi değerli olmuş. Babalığı ile sözde seninle mücadele halinde.kavgalarda beni delirttigi için ben de küfrettim acaba etmesem benden soğumaz mıydı diyorum sonra saçmalama gururlu ol diyorum sonra 36 haftalık bebeğim babasız mı büyüyecek diyorum bir daha sever miyim bir ömür tek mi kalırım diye korkuyorum arayayım çocuğu görsün diyorum avukat dirayetli olup karar vermeniz gerekiyor diyor annem daha ne kadar aşağilayacak seni diyor
Bu sitedeki öğretmen hanımlar niye hep böyle? Boşanmaktan niye korkuyorsunuz. Kısır döngüye girmiş sizi bitiren mutsuz eden evliliğin size faydası yok zararı olur. Çocuk birşeyleri görmeden bitmesi psikolojik sağlığı için iyi. Bunu biliyor olman lazım. Şükür et ya derslerine hayatına psikolojisine sirayet edecek çağda bu lafları o da duymuş olsaydı seninle beraber?Bu arada öğretmenim
Düzelmez ve açıkcası böyle adamlar baba filan değiller. Öncelikle iyi baba olan iyi koca olmayı düşünür. Eşine karşı ilgisiz ve merhametsiz de olmaz. Çünkü çocuğun olduğu ortamın huzurlu ve mutlu olmasını önemser. Anne baba mutlu ise çocukta mutludur bunu unutma. Ve bu adam asla düzelmez artı olarak dava açmanı ve uzaklaştırma kararını unutmaz barışma gafletine düşersen burnundan getirir. Aynı derdin içinde bir arkadaşın olarak söylemek isterim ki bunu çeken bilir. Özelden de yazabilirsin her zaman destek olurum yeter ki kararlı ol kendine ve çocuğuna değer ver güzel bir hayat layık gör. Kötü bir ortamda büyümeyi hak etmiyor o masum çocuk. Bunu hep kendine söyle.bu narsist adam düzelir mi bebeğim baba yoksunluğu yaşar mı?