Kötü şeyler yazmayacağım bu zamana dek çevrenizden bu iğrenç adama bağımlı olmanız yüzünden yeterinde eleştiri almışsınızdır zaten. Gerçi hala bu adam düzelir mi dediğinize göre ve içten içe onu sevmenize bakılırsa anlamamışsınız bir şey. Küfretseydim soğumaz mıydı acaba dediniz de bu adam siz küfredene kadar tonla hastalık yapmış size sevgisi olan biri zaten bunları yapmazdı. Konunun sizin küfür etmenizle alakası yok. Zaten sizi paranız için kullanmış, yıllarca bu şeref yoksununa bakmışsınız. Hala sizi damızlık yaptın beni diye suçlayabiliyor, önce gitsin aç karnını doyursun. Siz zaten maddi olarak güçlüsünüz, daha önce hak etmeyen biri için varınızı yoğunuzu harcamışsınız şimdi de kendiniz için harcayın çocuğunuz için harcayın. Bu adam olmadan tek bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum bu kene gibi bir şeymiş. Artık bununla görüşmeyin, baba olmayı bile hak etmiyor. Bırakın beş kuruşsuz sürünsün muhatap olmayın. Biraz gururlu olun. Sizi yıllarca sömürmüş sevmemiş aşağılamış hala görüşmeye çalışıyorsunuz. Kimseden değilse de kendinizden utanın bana bunları yapanla ne işim var diye bi kendinize gelin artık. Çocuk babasızlığa da alışır etrafımda babasız büyüyen tonla insan var bunlar hayatın gerçekleri, bir şekilde atlatılıyor