1 ayda kendinize ortalama ne kadar harcama yapıyorsunuz?

Bi yumurta kırıp zeytin peynir koyamıyor musunuz yazık değil mi hem sağlığınıza hem bütçenize

Aslında iyi bir şey paradan ziyade sağlığa zararlı ama mevzu bağımlılık olunca durum biraz zorlaşıyor

Asla belli olmuyor ki kalem kalem not almak lazım

Dün a101 kotex natural gece ve normal indirimdeydi sanırım 360 tllik ped stok yaptım

Aletli pilates yazıldım 8 ders 650 tl verdim

Eve mağazasına girdim 3 ürün aldım 200 kusur verdim

Bi bitki çayı sipariş verdim iştah kesici 285tl

Bunlar Sadece dünkü harcamalar aya genel bakmak lazım

Botox gençlik aşısı fiyat aldım bi de bunlar eklenirse bu ay kalem fazla

Ama gelecek ay belki de daha az olacak :)

Aletli pilatesin fiyati cok iyiymis ya hangi sehirde

Ilk defa duydum iştah kesici bitki çayı

Beni bu eve gelen yemek kuryeleri batırıyor.
Hiç ev yemeği kültürüm yok.
Hep dışardan seviyorum.
Bir sevdigim ev yemekleri sarma salata tarzı şeyleri bile dışardan sipariş ediyorum.
En çok param yemeğe gidiyor.

Kendim çalışıyorum, eşim de maaşını bana verir.Her ay mutlaka yatırım için bir tutar ayırırım.Kalanı bütçe yapıp planlı harcamayı seviyorum.Bu şekilde herşeye fırsat yaratabildiğimi düşünüyorum.Tezimi teslim etmesem de iktisat yüksek lisans eğitimim var parayla oynamayı seviyorum
Ayda bir kere eşimle birlikte dışarıda yemek yeriz.Her ay farklı bir mekan ve lezzet deniyoruz.
Ayda bir kez masaja gitmeye çalışıyorum.
Yıllar önce güzellik hizmetleri ile ilgili bir kursa gitmiştim.Kuaför,bakım işlerimi kendim yapıyorum.
5-6 yıl önce lazer epilasyona gittim.Kendime aldığım en güzel hediye buydu zannederim
Bakım ürünleri, kıyafet, aksesuar vb alışverişimi uygun fiyatları denk getirip toplu yapıyorum.Çanta çok severim ama çok fazla olduğu için artık senede sadece bir defa alıyorum.
Aktif olmayı seviyorum.Müze,sergi, tiyatro vb. etkinliklere katılırım.Bunların bir kısmı ücretsiz oluyor.
Bazen sahile gidip deniz havası eşliğinde çay kahvaltı kitap vb keyfi yaparız.Bazen eşimle bazen kendim gidiyorum.Abur cubur, sıklıkla dışarıda yemek alışkanlığım yok.Yiyecek ve içeceklerimi kendim hazırlayıp götürüyorum.Arkadaşlarım da alıştı bazen birlikte hazırlanıp gidiyoruz
Bir yıllık harcamalarımı kontrol ettim ayda ortalama 2000 TL civarı bu kalemler için harcamaşım.Toplu alışverişler,indirim takipleri bana tasarruf ettirmiş.Genelde toplu taşıma kullanıyorum oradaki giderleri dahil etmedim.
Şartlar zorlu bu saydıklarımız da psikolojik doyum sağlayan,hayata karşı bizi güçlü kılan şeyler.

Valla bize gaz verdiniz biraz. Dışarıdan az yemeye karar verdik bunu okuyunca. Teşekkürler

Dışarıdan yemek fiyatları da çok arttı başa çıkacak gibi değil insan ev yemeklerine alışınca onları arada istiyor inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…