- 16 Haziran 2020
- 4.406
- 9.855
- 28
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben çok utanırım öyle tek başıma takılamam hayatta.Ped parasını unutmuştum hatırlattınız teşekkürlerayrıca gezmek için arkadaş olmasına gerek yok ki bir kafeye gidip kendine özel kahve yaptırmak önüne gelmesi harika bir keyif
Neden utanılacak ne var ki ben kitabımı alırım giderim kızımı oyun alanına bırakırım kendime de kahve söylerim mis gibiBen çok utanırım öyle tek başıma takılamam hayatta.
Bi yumurta kırıp zeytin peynir koyamıyor musunuz yazık değil mi hem sağlığınıza hem bütçenizeYa bugün maaş yattı mesela. Sabah kahvaltı için dışarıdan kumru vs söyledik. Öğlen acıktık dışarıdan yemek söyledik. Akşam acıkınca yine dışarıdan söyledik. + Kek cips vs abur cubur da aldım 2 farklı sanal marketten. Daha ilk günüm bu
Yook tek başına oturmak gayet normal aslında bu konuda sorun bende hjahshshNeden utanılacak ne var ki ben kitabımı alırım giderim kızımı oyun alanına bırakırım kendime de kahve söylerim mis gibi
Yok koyamıyorumBi yumurta kırıp zeytin peynir koyamıyor musunuz yazık değil mi hem sağlığınıza hem bütçenize
arada bir söylüyorsanız normal de her gün 3 öğün dışardan söylüyorsunuz gibi anladım benYok koyamıyorumCanımız dışarıdan yemek istedi, yeni maaş yatmışken de yedik. Sürekli evde yiyince canım sıkılıyor.
Yok yok her gün değil, arada akşam yemeğini dışarıdan söylediğimiz oluyor tabii ama 3 öğün kısmı genelde maaşın ilk günü oluyor. Her gün 3 öğüne zaten para yetmez bi Acun değilsekarada bir söylüyorsanız normal de her gün 3 öğün dışardan söylüyorsunuz gibi anladım ben
Aslında iyi bir şey paradan ziyade sağlığa zararlı ama mevzu bağımlılık olunca durum biraz zorlaşıyorYok yok ben kaç yıl önce hobi amaçlı tattım ara ara tadarım ama benlik değil yavboğazım duman koktu mu soğuyorum nasıl içiyorsunuz bunu diyorum benim sigara gibi başımda çikolata var bağımlılık gibi
Aletli pilatesin fiyati cok iyiymis ya hangi sehirdeAsla belli olmuyor ki kalem kalem not almak lazım
Dün a101 kotex natural gece ve normal indirimdeydi sanırım 360 tllik ped stok yaptım
Aletli pilates yazıldım 8 ders 650 tl verdim
Eve mağazasına girdim 3 ürün aldım 200 kusur verdim
Bi bitki çayı sipariş verdim iştah kesici 285tl
Bunlar Sadece dünkü harcamalar aya genel bakmak lazım
Botox gençlik aşısı fiyat aldım bi de bunlar eklenirse bu ay kalem fazla
Ama gelecek ay belki de daha az olacak :)
Ilk defa duydum iştah kesici bitki çayıAsla belli olmuyor ki kalem kalem not almak lazım
Dün a101 kotex natural gece ve normal indirimdeydi sanırım 360 tllik ped stok yaptım
Aletli pilates yazıldım 8 ders 650 tl verdim
Eve mağazasına girdim 3 ürün aldım 200 kusur verdim
Bi bitki çayı sipariş verdim iştah kesici 285tl
Bunlar Sadece dünkü harcamalar aya genel bakmak lazım
Botox gençlik aşısı fiyat aldım bi de bunlar eklenirse bu ay kalem fazla
Ama gelecek ay belki de daha az olacak :)
50 bin mi dalga mı geçiyorsunuzSadece benim Aylık 50 bin tl giderim var ev hanımıyım birikim yapamıyorum ne yapacam bilmiyorum
Beni bu eve gelen yemek kuryeleri batırıyor.Ara ara batıyorumTüketim çılgını terbiyesiz diyorum kendime. Orda duruluyorum. Bir de bazen kimseyle buluşasım gelmiyo Dasmeer. Kafam sürekli dışarı çıkmayı kaldırmıyo. Haftasonu olsa da evde uzanıp kitap okuyup kafa dinlesem diyorum. O dönemde bişey harcamıyorum
Ankara NkarAletli pilatesin fiyati cok iyiymis ya hangi sehirde
Aletli pilatesin fiyati cok iyiymis ya hangi sehirde
[/QUOTE
ankara
Ilk defa duydum iştah kesici bitki çayı
Valla bize gaz verdiniz biraz.Kendim çalışıyorum, eşim de maaşını bana verir.Her ay mutlaka yatırım için bir tutar ayırırım.Kalanı bütçe yapıp planlı harcamayı seviyorum.Bu şekilde herşeye fırsat yaratabildiğimi düşünüyorum.Tezimi teslim etmesem de iktisat yüksek lisans eğitimim var parayla oynamayı seviyorum
Ayda bir kere eşimle birlikte dışarıda yemek yeriz.Her ay farklı bir mekan ve lezzet deniyoruz.
Ayda bir kez masaja gitmeye çalışıyorum.
Yıllar önce güzellik hizmetleri ile ilgili bir kursa gitmiştim.Kuaför,bakım işlerimi kendim yapıyorum.
5-6 yıl önce lazer epilasyona gittim.Kendime aldığım en güzel hediye buydu zannederim
Bakım ürünleri, kıyafet, aksesuar vb alışverişimi uygun fiyatları denk getirip toplu yapıyorum.Çanta çok severim ama çok fazla olduğu için artık senede sadece bir defa alıyorum.
Aktif olmayı seviyorum.Müze,sergi, tiyatro vb. etkinliklere katılırım.Bunların bir kısmı ücretsiz oluyor.
Bazen sahile gidip deniz havası eşliğinde çay kahvaltı kitap vb keyfi yaparız.Bazen eşimle bazen kendim gidiyorum.Abur cubur, sıklıkla dışarıda yemek alışkanlığım yok.Yiyecek ve içeceklerimi kendim hazırlayıp götürüyorum.Arkadaşlarım da alıştı bazen birlikte hazırlanıp gidiyoruz
Bir yıllık harcamalarımı kontrol ettim ayda ortalama 2000 TL civarı bu kalemler için harcamaşım.Toplu alışverişler,indirim takipleri bana tasarruf ettirmiş.Genelde toplu taşıma kullanıyorum oradaki giderleri dahil etmedim.
Şartlar zorlu bu saydıklarımız da psikolojik doyum sağlayan,hayata karşı bizi güçlü kılan şeyler.
Memnun oldum,hepimiz birbirimizden ilham alıyoruz benceValla bize gaz verdiniz biraz.Dışarıdan az yemeye karar verdik bunu okuyunca. Teşekkürler
Dışarıdan yemek fiyatları da çok arttı başa çıkacak gibi değil insan ev yemeklerine alışınca onları arada istiyor inanınBeni bu eve gelen yemek kuryeleri batırıyor.
Hiç ev yemeği kültürüm yok.
Hep dışardan seviyorum.
Bir sevdigim ev yemekleri sarma salata tarzı şeyleri bile dışardan sipariş ediyorum.
En çok param yemeğe gidiyor.