- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 37
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bende öyle yapmak istiyorum çünkü param hep oraya gidiyor.Dışarıdan yemek fiyatları da çok arttı başa çıkacak gibi değil insan ev yemeklerine alışınca onları arada istiyor inanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapmak istiyorum çünkü param hep oraya gidiyor.Dışarıdan yemek fiyatları da çok arttı başa çıkacak gibi değil insan ev yemeklerine alışınca onları arada istiyor inanın
300 elbiseydi dimi 300 de sac ben de bu ay ombrelerimi yenileyecegim inşallah 1500 giderBugün saçımı kestirdim gitti 300 kâğıt daha
Eylül- 600₺
Ayrıca pilatese gidiyorum 750 tlBen calisiyorum işin içinde kıyafet ayakkabı olunca 2000 3000 i bulur kuaföre sadece kaş bıyık için gidiyorum 60 tl
Asgari ödemesi yüzde 40 i alındığı için meblağ o kadar yüksek tutmuştur benim de 19000 geldi ama ben eşimin yanına gittim yurtdışına uçak biletlerini ben aldığım malesef öyle oldu.o yüzden döner dönmez hemen kartımın limitini düşürdüm.bu ay benim de maaşım karta gidecekBu ay ki kredi kartı ödemem 15.572₺ymiş. Ne ara o kadar olduysa artık bu ay maaşı kredi kartına yatırıcaz belli ki
Yok Total ödemem bu. Bunun %40 ı alınacakmıçAsgari ödemesi yüzde 40 i alındığı için meblağ o kadar yüksek tutmuştur benim de 19000 geldi ama ben eşimin yanına gittim yurtdışına uçak biletlerini ben aldığım malesef öyle oldu.o yüzden döner dönmez hemen kartımın limitini düşürdüm.bu ay benim de maaşım karta gidecek
Benden iyisin o zamanYok Total ödemem bu. Bunun %40 ı alınacakmıç
Aleti ne kadara aldınız, evde videonesliginde vs mi yapıyorsunuzÇalışmıyorum, emekliyim.
Masraflarım arasında en büyük kalem gıda takviyeleri tutuyor. İki ay öncesine kadar reformer pilates parası da vardi. Ücretler ucunca bıraktım. Kızımla birlikte eve aletini aldık, kendimiz yapiyoruz. Gezme ve kuaför dahil, 1500 TL harcıyorum. Ek gelir olmasaydi mumkun değil gecinemezdik.
Gençlere tavsiyem, ileriye dönük birikim ve yatırım yapmaları. Emekli olduklarında bir emekli maaşı kadar pasif bir geliriniz olursa, insanca yaşarsınız. Yoksa çok ama çok zor. Arkadaşlarımdan akarken doldurmayanlarin hali su an çok kötü. Allah maddi manevi en sevdiklerimize muhtaç etmesin, amin...
Kuaför 200/250 TL. (Tesettürlüyüm on beş günde bir kaş bıyık ve ayda bir kere tüm yüz iple hahaha çok detay oldu.)Kişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
2020 resmen bedavaymışAldığım maaş iki katına bile çıkmamışken ödediğim gider kalemleri, geçen aykinin tamı tamına 2 katı seviyesinde, bugün aylık market alışverişine gideceğim en son haziranda gitmiştim, temmuz ve ağustosta izinde ailemle ve şehir dışında olduğumdan, bakalım ne kadar tutacak, alışverişin içinde biten temizlik ve hijyen malzemeleri de olacak çok merak ediyorum, excelde gelir-gider tablosu hazırlamıştım 3 senedir tutuyorum, 2020 giderlerine bakiyim dedim, gözümde canlandı koskoca mazi, faturalarımın toplamı 500 bile değilmiş