- 23 Ocak 2016
- 32.779
- 49.182
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Güle güle giy uygun almışsın bosverBen de arkadaş düğünü için aldım, ama günlük de giyilebilecek çok şirin bi şey. evet baya uyguna aldım ya zaten fiyatı da cezbetti hemen karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle giy uygun almışsın bosverBen de arkadaş düğünü için aldım, ama günlük de giyilebilecek çok şirin bi şey. evet baya uyguna aldım ya zaten fiyatı da cezbetti hemen karar verdim
Abur cuburlar çok tutuyor ya. Hiç para etmeyecekmiş gibi durup faturayı en çok şişirenler onlar. Bir cips olmuş 20 liraYa bugün maaş yattı mesela. Sabah kahvaltı için dışarıdan kumru vs söyledik. Öğlen acıktık dışarıdan yemek söyledik. Akşam acıkınca yine dışarıdan söyledik. + Kek cips vs abur cubur da aldım 2 farklı sanal marketten. Daha ilk günüm bu
Ee nasıl oluyor aylık 360 yahu eşim de ondan içiyor hiç öyle değil 2 günde 1 paket içiyorYok tütün değil malboro touch blue
Benim de abur cuburum çok bu ara abarttım haftada bir kez Pazara indireceğim onuAbur cuburlar çok tutuyor ya. Hiç para etmeyecekmiş gibi durup faturayı en çok şişirenler onlar. Bir cips olmuş 20 lira
Ben haftada 2 paket ayda 8 paket ediyor 45×8=360Ee nasıl oluyor aylık 360 yahu eşim de ondan içiyor hiç öyle değil 2 günde 1 paket içiyor
Biz de haftada 1 kez yeriz dışarıdan ama tüm 3 öğün değil 1 öğün tabii 3 öğün o kadar tutar masraf anladımYa bugün maaş yattı mesela. Sabah kahvaltı için dışarıdan kumru vs söyledik. Öğlen acıktık dışarıdan yemek söyledik. Akşam acıkınca yine dışarıdan söyledik. + Kek cips vs abur cubur da aldım 2 farklı sanal marketten. Daha ilk günüm bu
Anladım haftada 2 paket eşim günde 1 pakete yakın içiyorBen haftada 2 paket ayda 8 paket ediyor 45×8=360
Benim eşimde 1 pakete yakın içiyor bazı akşamlar benim paketime dadanmaya çalışıyorAnladım haftada 2 paket eşim günde 1 pakete yakın içiyor
Geçen 500'e sadece abur cubur almışım, baksan çekmecenin yarısı bile dolmamış 1 hafta yetmedi. Yazık vallaAbur cuburlar çok tutuyor ya. Hiç para etmeyecekmiş gibi durup faturayı en çok şişirenler onlar. Bir cips olmuş 20 lira
Ped parasını unutmuştum hatırlattınız teşekkürler ayrıca gezmek için arkadaş olmasına gerek yok ki bir kafeye gidip kendine özel kahve yaptırmak önüne gelmesi harika bir keyifBenimde bi tlfn faturam. İstanbul da yaşıyorum hiç arkadaşım yok gezmeye gitmem. Abur cubur gibi şeyleri de eşim alıyor direk hiç hesaplamiyorum. Öyle çok bakım, makyaj bilen biri de değilim bı göz kalemi bi güneş kremi bide palet uzun süre gidiyor zaten ped i de netten tek seferde çok alıyorum 5 6 ay götürüyor. kıyafet, ayakkabı, çanta sürekli almam haa yeride gelir bi kere baştan aşağı alırım ne kadar tutarsa işte ama her ay düzenli olan birşey değil.
Bırakmak ve bıraktırmak şart ama nerdeeeBenim eşimde 1 pakete yakın içiyor bazı akşamlar benim paketime dadanmaya çalışıyor
Ya aslında bi ara bıraktım da sonra yine başladım neyse inşallah bırakırızBırakmak ve bıraktırmak şart ama nerdeee
Bu lafının üzerine bir sigara yakarımBırakmak ve bıraktırmak şart ama nerdeee
Ben de arada tadarım da benlik değil yaboğazım duman kokuyor falan hobi amaçlı aldığım olur çokkk nadirBu lafının üzerine bir sigara yakarım
Siz bağımlı değilsiniz o zamanBen haftada 2 paket bitiriyorum canım
Kahve yanında çay yanında bide yemek kahvaltı sonrası içiyorum normalde çok fazlaydı da azalttım bayaSiz bağımlı değilsiniz o zaman
Ben de hobi amaçlı başlamıştım 18 yaşında şimdi 10 senedir bırakamıyorumBen de arada tadarım da benlik değil yaboğazım duman kokuyor falan hobi amaçlı aldığım olur çokkk nadir
Çay kahve sigarayı tetikliyor resmenKahve yanında çay yanında bide yemek kahvaltı sonrası içiyorum normalde çok fazlaydı da azalttım baya
Yok yok ben kaç yıl önce hobi amaçlı tattım ara ara tadarım ama benlik değil yavboğazım duman koktu mu soğuyorum nasıl içiyorsunuz bunu diyorum benim sigara gibi başımda çikolata var bağımlılık gibiBen de hobi amaçlı başlamıştım 18 yaşında şimdi 10 senedir bırakamıyorum