1 ayda kendinize ortalama ne kadar harcama yapıyorsunuz?

valla her eve lazim senin gibi bir gelin

Aylık 240 kuaför, 360 sigara malesef , 1000-2000 civarı kıyafet bu harcamalar babamdan aldığım harclik ile esimin verdiği paralara kiyamayip euro dolar altin yapıyorum. Gezme paraları eşimden

Kişisel olarak harcamalarınız ne kadar tutuyor? Sosyal, kültürel, kişisel bakım vb harcamalara 1 ayda toplam kaç tl ödüyorsunuz?
Valla daha yeni bu konudan dolayi esimle tartistik aslinda parami biriktirim ama harcamamida yapiyorum ve bazen baya abartiyorum galiba su 2 aydir hic birsey almadim diye bilirim benim aldigim seyler habire tabak canak kendimi ali kiyamiyorum gordukce dayanamiyorum aliyorum habire,2 tane kilerim var oralarda isyan edicek sekildeler artik yer yok koymaya

Onbeşten beşe düşmek büyük başarı.
Ara ara batıyorum Tüketim çılgını terbiyesiz diyorum kendime. Orda duruluyorum. Bir de bazen kimseyle buluşasım gelmiyo Dasmeer. Kafam sürekli dışarı çıkmayı kaldırmıyo. Haftasonu olsa da evde uzanıp kitap okuyup kafa dinlesem diyorum. O dönemde bişey harcamıyorum

O kadar düz yaşıyorum o kadar minimal yaşıyorum ki kendime neredeyse hiç harcama yapmıyorum.
Benzer işler

Ben de kendimi az harcıyor zannediyordum. Tekrar gözden geçirsem iyi olacak :)

9 10 dan aşağısını göremedim henüz. Kıyafet, ayakkabı, dışarıda kahve, oyun filan var sadece kendi masrafım diyebileceğim.

Şu aşırı fiyat artışları olmadan evvel ben de çok tabak çanak fincan kupa alıyordum fiyatlar aşırı artınca onu bıraktım artık ama insan bazen gerçekten abartıyor bu ara abarttığimı farkettim

Boğaz için 15 bin çok iyiymiş ya ne yiyorsunuz peki o kadar

Aaaa töbe bismillah, 300 liraya elbise aldım 1 saat önce ya
Eylül ayı - 300₺
Eylül ayı başlangıcı diyorsun yani
Elbiseyi 300 e bulduysan süper indirimden almışsın ben 500 den aşağı bulamadım bu yaz almadım elbise elde olanları giydim geçen ay abiye ihtiyacım vardı Eylül ayında da bi abiye ihtiyacım var başka yok yakın akraba düğünü çünkü

Boğaz için 15 bin çok iyiymiş ya ne yiyorsunuz peki o kadar
Ya bugün maaş yattı mesela. Sabah kahvaltı için dışarıdan kumru vs söyledik. Öğlen acıktık dışarıdan yemek söyledik. Akşam acıkınca yine dışarıdan söyledik. + Kek cips vs abur cubur da aldım 2 farklı sanal marketten. Daha ilk günüm bu

Ben de arkadaş düğünü için aldım, ama günlük de giyilebilecek çok şirin bi şey. evet baya uyguna aldım ya zaten fiyatı da cezbetti hemen karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…