cnm maydanoz ve yeşillik hem çok sağlıklı hemde kalorisiz olduğu için tercih ediyorum ben. Maydanozunda özellikle sapları çok faydalı.idrarın atılmasını sağlıyor. Roka mesela karındaki suyun atılmasına faydalı.ve semizotunun salatası da hem çok faydalı hem de çok lezzetli..
bir haftada 6 kilo verdim:teytey: ama sitresten senağlama bundan şikayetçi olduğum söylenemez gerçisositososito şu günlerde kilo vermem çok yavaşladı ama.. ehh birden o kadar kilo verince vücut dengelemeye çalışıyo
1 haftada 0.6 kilo az verdim di mi kızlar.....
bende semizotunu cok seviyorum ama maydonoz kokusuna tahammülüm yok bakalım artık 4kilo daha versem süper olcak hihoyyyt
cnm maydanoz yiyemeyen çok arkadaşım var.Sende farklı yeşillikle tüketmeye çalışrısın olmaz mıkaydirigubbakcemile2
Gecen cuma adet haftamdi diye tartilmadim bu cumayi cok merak ediyorum.SON 1 AYIM KALDIII
nasil imreniyorum anlatamam haftada 3-5 kilo verenlere .Ya ben nerede yanlislik yapiyorum (cay ve seker haric)
benimde 20kg fazlam var 70 kiloyum ve bu kiloyu 2 senede aldım. üniversitedeyken stresden ne yesem kilo almıyordum ama okul bitti maaşa geçtim ve aman allahım şiştim şiştim. şimdi aynaya bakasım gelmiyor. bu sayfayı okuyunca iyice gaza geldim sayenizde. bakalım bugün başlıyorum diyete ZUZUM yanına arkadaş arıyordun beraber zayıflayalım ne dersinkaydirigubbakcemile2
Bende diyetisyene başladım haftada 1 kilo veriyorum..Bol su içeceksiniz, ara öğünleri kesinlikle atlamayın acıktıkça leblebi yiyin (beyaz-sarı)
denıyecegım bakalım keşke bır an once gıtse 4kılo ondan sonra bıdaha alan ne olsun:lepi:
bende bugün tartıldım 25 günde 4 kilo verdim daha sonradan bu topiğe giremem die şimdiden yazıom terleme eşofmanı giyip 1 veya 1 buçuk saat stepperla çalışıyorum sucuk gibi oluyurum. 3 gündür mateli çay yapıyorum 5 i 1 yerde yani. basenim acaip şekillendi.kepek ekmeği dışında yemiytorum ve bol su içiyorum yemeklerde dee az az.şimdide sandoloz sakızı ve sirkeli su denicem çoğu kişi sonıuç almış bi bakın derim kolay gelsin kızlar şimdideeen
2 hafta ara vermistim tartilmaya gecenn cuma adet haftamdi diye.ondan oncede 67.100 le 67.600 arasindaydim.bu hafta ise 66.900 ciktim .yani simdi 200 gram anca vermisim.en azindan veriyorum diye teselli oluyorum ama cok az yaspora devam ediyorum yemekleri kacirsamda.66.900 ciktim ama esim bana birseyin kalmamis cok ince gorunuyorsun diyor(artik teselli icin mi bilmem )benim aynada gordugum de vucudum baya sekle girdi.38 beden pantolonu rahat giyiyorum(gerci benim kilolar ustte toplandigi icin cokda harika birsey degil)1 ay once kapatamiyordum dugmesini.Tartiya cokda itibar etmesem mi acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?