Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar bende 5 haftada 9 kilo verdim :) ama pes etmek yok yola devam
bende vermek istyorum ve veremiyorum 7 kilo fazlam var ama gitmiyor inatcı kilolarım ya yeşil çay içiyorum şekeri kestim hayatımdan cok fazla abur cuburda yemiyorum grisini yiyorum ama gitmiyor işte
cnm ben uzun zamandır girmemiştim buraya. Eğer kilonu çok zor verme gibi bi problemin varsa bence bi doktora başvur değerlerini bi ölçtür canım bazal metabolizma hızına falan bakıyorlar.
Ben bir ayda 2 kiloya yakin verebildim .Cok duzenli olmasada spor yaparak,kizartmalari beyaz ekmeyi cikararak,gece yememeye calisarak.BU kadar sey yaptim 2 kilo sadece 10 kilo fazlam var ustelik Sogan suyuna basladim bugun.Umarim yararini gorurum 2 hafta devam edicem .Bitirmeden bir sey itiraf edeyim Ya sekeri kesemiyorum cayimdan gunde enaz 6-7 bardak cay iciyorum diyete baslamadan once 15 bardaya yakin icerdim azaltmis halim yani bu ama ne yaptiysam bunu birakamadim