Gecen cuma adet haftamdi diye tartilmadim bu cumayi cok merak ediyorum.SON 1 AYIM KALDIII
nasil imreniyorum anlatamam haftada 3-5 kilo verenlere .Ya ben nerede yanlislik yapiyorum (cay ve seker haric)
canım aynı durumdayım ben de. hiç bi zaman haftada iki üç kilo verdiğimi görmedim... hatta 1 kilo bile veremiyorumlaelaelaelaelae hoş kendimi öyle cok da zorlayıp aman aman bi diyet yaptıgım da söylenemez de. ama bi an önce kilo vermem lazım benım de. içine girmem gereken bi gelinliğim olacak. azcık zorlasam mı kendımı acaba yemek falan yemesem mı:bbo: olmayacak yoksa böle yavsssyerimseniben
selam kızlar bende sizdenim şuan 67 kilom hedefim bu yaz 59 u görebilmek
geçen yaz 60 dım sigarayı bıraktım yedim içtim 10 kilo aldım 70 oldum 2 ayda 3 kilo verdim fazla çabalamadan ama sanırım bir an önce ciddi bir şekilde bu kilolardan kurtulama gerekiyo birlikte başarırız inşallah
hepinize kolay gelsin
iki gunluk pirinc lapasi diyeti sonucu :) ikiyuz gram .yani 67.300 ciktim demekki 66.99 den sonra almisim kilo ya 2 kiloya yakin veriyor millet.anormal moralim bozuldu.yarin 3 tabak manti yiyicem inadina isteaglamak istiyorum
öff ya yaz geldi kilo derdi başladı. bende 1,68 boyundayım be 60 kiloyum.bir türlü zayıflayamıyorum..
kızlar bir hafta sonunda 1.5 kilo daha gitmiş başlangıç kilom 70 di 4,5 kilo vermişim buna şükür şünkü diyet ve spor yapmadan kilo veriyorum şaşılacak şey sositososito
sanirım sebebi yorgunluk, yaz sıcakları ve birazda iştahım azaldı