arkadaslar ben 1.62 boyunda 66 kg ım. 3 gundur sabah ve aksam olmak uzere )= 4 sabah 4 aksam ) toplam 8km yuruyorum.(yaklasık 2 saat) onun dısında haftada 3 gun 1.5 saat spor yapıyorum.eskı kıloma donmek ıstıyorum.sızce basarırmıyım:Saruboceq:
tatlım benim başarını kutlarım kimse kızmaz sana çünkü belli bi aradan sonra yaptığın diyette ilk ay bu sonucu almak çok normal çünkü su kaybıda var sadece yağdan söz edilmiyo. bende de hırs sorunu var motive olabileceğim bişeyler lazım.galiba umarsızım ben yaaaa
veveyacım tbrkler cnmmm
Veveya bence cok iyi gidiyorsun kutluyorum seni .Ben hatirlarsan son mesajalrimda kendimi 1 kilo almis (69.100)gormustum moralim bozulmustu gecen cuma tartildim 68.400 ustelik adetima bir gun vardi az olsada yine sevindim.bu hafta adet haftam :) spor yapamiyorum agir ve agrili geciyor adetim.ehh yemek ve ttatli olayinida biraz kacirdim.pazartesi tekrar spora basliyip yememe dikkat edicem.2 ayim kaldi ahh bi 56-58 olabilsem .
hepinizi tebrik ederim. kısa sürede yüksek hedefler koymaktansa uzun süreli hedefleri tercih edelim. 5 haftam bitti 5 kg verdim. bu kiloları verirken abartmıyorum; kızartma, çikolata, ekmek yedim, bir iki kadeh alkol bile aldım fakat haftanın 4 günü 45-60 dk yürümeyi ihmal etmedim.Şu an 55 kg ım, umuyorum devamı da gelecek. 50 haziran ortasına kadar koyduğum hedefim.
kızlar bnm 13 mayısta bahar şenliklerine kadar 5 kilo vermem ve sıkılaşmam lazım..bugün oyğun bir diyet ve spor programına başladık.sabah ve akşam futbol sahası büyüklüğünde bir yürüyüş parkurunda 15er tur yürüyoruz..yarım saat egzersiz yapıyoruz..ekmeği günde bir dilime nidirdik..tabi abur cubur zaten yasak:)2 iltre suyumu da içitkten sonra altndan kalkarım gbi geliyor bana....bakalım işte..deneyip görcez...size de yazarım sonucu
yok tatlım çok yüklenmiyorum yani açlık hissetmiyorum.acıktığım zaman marulve hurma yiyorum((abartmamak şartıyla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?