cnm sen 2 günde almadın ki o kilonu hemen 2 güne verip kurtulasn pes etme hemen moalini bozma. ! porsiyon mevsim meyvesi benim moralimi hep düzeltir sen de dene bence sora tam gaz devam edersin diyetine ama öle şok kilo verdiren diyetlere diil
Haklisin canim destegin icin sagol.Yemedim inan icimde kaldi :) iki haftam kalmis tr ye gitmeye aynen devam ediyorum cuma tartilirim .Yalniz bu hafta butun yaptigim extralari biraktim (sirkeli, balli su-ceviz, sarimsak vs)spora devam ama.Agirlik calismalarimi gobek haraketlerimi yapmasam bile yuruyorum mutlaka 1 saat en az.ne giderse kardandir.
Sewdice agirlik calisiyormussun kollarin sarkmasin diye kas yapmaktan tedirginsin anladigim kadariyla.Eskiden bende oyle dusunurdum.Okudugum kadariyla yagi yakmanda metabolizmanin calismasinda kaslarin onemi cok buyuk kas olsun bence olabiliyorsa(senin dusundugun gibi olmasi mumkun degil :) ) Bende agirlik calsiyorum kas yapayimda yagi daha rahat eriteyim diye kollarim ,omuzlarim sirtim cok sekle girdi cok hos gorunuyor .Yani bence korkma devam et .