- 4 Ocak 2013
- 320
- 99
Sevgili Twince, senin yazını okurken verdiğin toplam kilonun sayısına daha gelemeden kalbim küt küt çarptı ve ''Acaba kaç kilo, haydi inşallah işe yaramış olsun'' dedim ve o kadar duygulandım ki.. Seni canı gönülden tebrik ederim. ayağına dikkat et, kasın incinmiştir, üzerine fazla abanmadan devam et. Eşin için de tebrikler, tam destek vermiş demek ki sana. Bir bakacaksın ki kilolar gitmiş, aynada bambaşka birisi belirmiş. Açıkcası senin verdiğin kilodan ben bile gaza geldim, yediklerime ekstra fazla dikkat edeceğim. Sizin gibi sabah kahvaltı da kalori hesaplayarak yiyemiyordum çünkü çalıştığım için direk işe gidiyorum ve saat falan şaşıyordu. Ama gerekiyorsa sabah daha da erken kalkıp bir kahvaltı programı yapacağım.
Ayyy canım benim yaa, çok sevindiğine kalbimden inanıyorum. Çünkü aynı hisleri bende herbirinizin kilo verdiği haberini aldığımda, ayrı ayrı yaşıyorum... Ayağımı da düşünürmüşşş :) Allah ım, sen ne tatlısın Pael :)
Eşim, benden çok gaza geldi. Ben yürüyüş yaparken, o koşup duruyor deli danalar gibi
İnşallah dediğin gibi sabah erkenden uyanıp kahvaltını yapabilirsin ve dediğin gibi yediklerine daha çok dikkat edersin... Ki ben gerçekten inanıyorum, sende benim kadar kafayı koyduğunu yapabilecek karakterde bir insansın, buna eminim
Yarın benim doğumgünüm :) Ocak 14. Aslında doğumgünlerinde hediye olarak hepbişeyler gelir, alırız seviniriz. Bu benden giden kilolar, benim için bu yıl en büyük hediye oldu. Gelene değil, gidene sevindim yani.
Duraklama aşamasını atlatmak için, hemde vücudumun kilo verme psikolojisini atlatmak için şimdilik hedefim olan 74 kiloya çok az bir şey kaldı. Planlarıma göre en fazla 15 - 20 gün içinde tartıda 74 kiloyu görmüş olurum. O gün için sabırsızlanıyorum, çünkü 3 gün boyunca önüme geleni yiycem... Tabi sporu da bırakmamak şartıyla
Ayyy çok heyecanlıyımm. Nasıl seviniyorum anlatamam... Benim başarım aslında hepimizin başarısı, sizlerin sayesinde bende acayip gaza geliyorum :)
Senin yazdığını görünce, belki burdasındır diye heyecanlanıp bir anda dalıverdim topiğe, ama yine kaçırmışım seni. Kısmet başka zamana artık.
Seviyorum kız seni Pael... Sevgiyle kal