2012 Aralık ayının 5 inde diyete başlarken 84.7 kilo geliyordum.
04.01.2013 Yani buraya diyet günlüğümü açtığımda 78.9 kilo geliyordum.
Bugün spordan gelip aç karna iç çamaşırlarımla tartıldım. Tam 40 gün olmuş diyete başlayalı... ve bugün tartının bana gösterdiği rakam; 75.7 kilo
Yani 04.01.2013 - 13.01.2013 --- TAAMMMM OLARAK; 3 KİLO 200 GRAM DAHA VERMİŞİM :))
VEEE TOPLAMDA 40 GÜN SÜRESİNCE VERDİĞİM TOPLAM KİLO; 9 KİLO :)))
Eşimde benimle birlikte diyet yapıyor. O da yediğine içtiğine işyerinde daha dikkat ediyor ve akşam ben ne yersem o biraz daha fazlasını yemeye çalışarak diyet ve sporla...
88 Kilodan 80.9 kiloya düştü... Yaklaşık bir 8-9 kilo kadarda eşim vermiş yani
Ayyy çok sevindirik oldum yaa :) Bugün Kayınvalidem ve Kaynatam bize kahvaltıya geldiler... Çok zayıf gördük seni dediler :) Ama onlar şişko gelin seviyolarmış
Biz seni kilolu halinle çok seviyorduk, çokta zayıflama dediler... :))
Bende onlara zayıf halimi de seversiniz merak etmeyin, ben yine aynı benim tek fark giden kilolar olcak dedim
40 gün boyunca hiiiiç aç kalmadım. Hatta kendimi her zamankinden daha tok hissettim hep. Sağlığıma gelince, diyetli bu soğuk günlerde hiçbir hastalık belirtisi yok. Yani maşallah sağlığım yerinde. Tek sorun şimdilik 3 gün önce ip atlarken sol bileğim ani bir hareketten dolayı incindi sanırım. Biraz acıyor ama çok büyük bir acı değil...
Bugün çooook mutluyum, ve artık daha da azimliyim... 40 günlük yaptığım sporun ve tam olarak uymaya çalıştığım diyetli günlerimin meyvesini bir kere daha almış oldum. Darısı tüm fazla kilolarından kurtulmak isteyen arkadaşlarımın başına