Günaydıın :) desteğin için çok teşekkür ederim ahsen inşallah sizlerde yaptığınız diyet sonrası istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Neden iç çamaşırlarımla tartılıyorum söyleyim. Psikolojik olarak tartıda ne kadar eksik ve net rakam görürsem o kadar mutlu olurum diye düşünüyorum ve öyle de oluyor. Dediğin gibi üstümde kıyafet olsa 800 gram yada 1 kilo kadar farkeder. 800 gram eksik görmek benim motivasyonumu daha çok artırıyor :))
Verdiğin kilo için tebrik ederim canım, inanılmaz sevindim senin adına... Aynı dikkatle devam et mutlaka devamı gelecektir :)
Doğum günümü kutladığın içinde çoook teşekkür ederim. Bir yaş daha yaşlandık işte :) Hatırlıyorum da 18 yaşıma girdiğim zaman sevinçten havalara uçuyordum. Her biten gün ömürden gidiyor; ama yinede Rabbim hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Önemli olan yaşlandığımızda... oturduğumuz yerde, yüzümüzde kocaman bir tebessümle, hatırlayacağımız güzel bir ömür yaşamak.
Günaydıın :) desteğin için çok teşekkür ederim ahsen inşallah sizlerde yaptığınız diyet sonrası istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Neden iç çamaşırlarımla tartılıyorum söyleyim. Psikolojik olarak tartıda ne kadar eksik ve net rakam görürsem o kadar mutlu olurum diye düşünüyorum ve öyle de oluyor. Dediğin gibi üstümde kıyafet olsa 800 gram yada 1 kilo kadar farkeder. 800 gram eksik görmek benim motivasyonumu daha çok artırıyor :))
Verdiğin kilo için tebrik ederim canım, inanılmaz sevindim senin adına... Aynı dikkatle devam et mutlaka devamı gelecektir :)
Doğum günümü kutladığın içinde çoook teşekkür ederim. Bir yaş daha yaşlandık işte :) Hatırlıyorum da 18 yaşıma girdiğim zaman sevinçten havalara uçuyordum. Her biten gün ömürden gidiyor; ama yinede Rabbim hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin. Önemli olan yaşlandığımızda... oturduğumuz yerde, yüzümüzde kocaman bir tebessümle, hatırlayacağımız güzel bir ömür yaşamak.
Twinceeee doğum günün kutlu olsun canımm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn Twince:)Sabah aç karna Rezene çayı, geceden ıslattığım kayısılı suyum ve kayısılar... Bunlar tamamdır. 2 litre su içtim.
Ana öğün sonralarında Yeşil Çaylar içildi. SPOR OLARAK : Bugün yerimden kıpırdamadım. Ayak bileğimin acısı bana ip bile atlatmıyor.
Birkaç gün böyle yatcam sanırm. Çok moralim bozuk
Yemekleri çok kaçırdım...
1 AYLIK DİYET PROGRAMI
3. HAFTA
15.GÜN
*KAHVALTI*
1 Yemek KaşığI Sucuklu Yumurta
1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Domates
2 Közlenmiş Çarliston Biber
2 Zeytin
Yarım Salata
*KUŞLUK*
Yarım Avuç Kuru Üzüm
3 Galete
*ÖĞLEN*
4 Yemek Kaşığı Pirinç Pilavı
2 Adet Köfte
1 Porsiyon Yoğurtlu Çorba
3 Dilim Ekmek
2 Yemek Kaşığı Karnıbahar
*İKİNDİ*
------------
*AKŞAM*
1 Porsiyon Nesfit Fruit
*GECE*
-----------
Diyet başlangıcın hayırlı olsun nelson :) İnşallah hedeflediğin kiloya düşersin. İradeli günler dilerim. Allah yardımcın olsun, sevgiyle kal
Pael im,
Canım inşallah bu karatay diyeti, tartıda eksili rakamları görmene sebep olur. İnşallah işe yarar... Menüleri çok sağlam ve doyurucu görünüyor...
Canım çoook sıkkın ayak bileğim acıdığı için daha da kötü olmasın diye birkaç gün spora full ara vermek niyetindeyim. Ne yürüyüş ne egzersiz... hiçbirini yapmıycam... Ayağımı kaldırdığımda ayak bileğimdeki kemik sızlıyor... Nasıl geçecek hiçbir fikrim yok
Doktora gidecek kadar kötü bir bir acı değil. Ama tempolu yürüyüş yapmama, ip atlamama engel olan bir acı. Bilemedim doktora gitsemmi acaba... Çünkü cidden spor ve egzersiz yapamamak bu diyetli günlerimde çook canımı sıktı. Moral bozukluğundan yemekleri bile çoook fazla kaçırıyorum
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce eski haline dönersin ama sakın spor yapamıyorum diye üzülme. Bir kaç gün spor yapmasan bile bir şey olmaz. Unutma eskiden hiç spor yapmıyordun. Spor hayatında yoktu ama artık bilinçlendin bir kaç kez aksatsan bir şey olmaz. Bence fiziksel hareketler yapamadığın bu günlerde biraz zihinsel hareketler yapabilirsin. İyi düşün, hayaller kur Allah'ın izniyle sahip olacağın bebişi düşün, güzel günleri düşün, hatırlayabildiğin kadar eski hatıraları hatırlamaya çalışş psikolojik olarak rahatla. Emin ol zihnini çalıştırman ayağın iyileştiğinde sana artı puan olarak dönecektir.
Twince nerelerdesin,
forumda bulamıyorum seni:)
Oyhh canım benim yaa :) özledinmi benii. Sürekli girip bakıyorum tatlım... Tüm arkadaşlar takibimde...
Ah Pael im ahhh, ayağımın durumu ve sporsuz geçen günler son günlerde diyet programımdaki motivasyonumu kaybetmeme sebep oluyor. Çünkü sporsuz, hareketsiz olduktan sonra ne kadar yediklerime dikkat etsemde boşa kürek çekmişim gibi geliyor. Bugün kendimi biraz zorladım, sabah kalkıp erkenden yürüyüşe çıktım. Umduğum kadar acımadı ayağım ama tabiki biraz zorladı beni.
Beni burda ofline görsen bile, sen yaz canım. Saatte bir girip bakıyorum foruma ben :) Seni ve diğer arkadaşlarımı cevapsız yorumsuz bırakmam
Öptüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?