Sizin yanaşmanız da gayet normal zaten öyle bir durumda. Eşiniz sonuçta artık, onu istemeniz gayet normal bence.
Kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun
Amaann...niye kötü olsun ki! bende bu söze güldüm işte....çok bir beter durummuş gibi...Allah başka keder vermesin bence.
Evliliklere asıl zarar veren bence erkeğin fazla istekli oluşu...bunun hamileliği var..lohusalığı var...bu tip erkeklerin bu gibi durumlara tahammülü pek yoktur...asla
sabredemezler...ve burada da ilgili pekçok konu açılmıştır.
Benim düşüncem böyle...eğer başkaca bir sebebi yoksa ve yapıdan kaynaklı bir durumsa...memnun bile olmalısın canım.
.
Amin tabii Allah başka keder vermesin lakin ben evli olsam, sevdiğim adamı isterim ayda iki kereden fazla.
Ve böyle bi' sorunum olsa kafama takar, üzülürdüm konu sahibi gibi.
Arkadaşlık ilişkisi değil sonuçta bu, evlilik.
Tamam cinsellik en önemli parçası değil belki evliliğin ama eşlerin birbirlerinin isteklerine olumlu yanıt vermeleri oldukça önemli.
Konu sahibinin eşi de onu daha mutlu edebilmek için sorununun farkına varıp, bir şeyler yapmalı bence. Konuşmak, destek almak gibi mesela
yanılıyorsun canım evlilikte cinsellik evliliğin temelidir
O zaman ten uyumu şart demek ki evlilikte
belkide sorun sizdedir..ya da ne bilim tahrik gücü yüksek kadınların evliliklerindeki cinsel yaşam hat safhada devam eder..bunu bazen konuşuruz eşimle...
eve gelmek için can atıyorum diyor,yani illaki sex için değil..beni görmek için,sarılmak için...adam yemek yerken elimi tutuyor düşünebiliyormusunuz...
yani bunlar sadece birer örnek...
ev içindeki kıyafetlerinizi değiştirin..
günlük değilde daha çekici göze hoş gelen kıyafetler seçin,kokunuzu değiştirin eve otantik bi hava katın...ne bilim aklıma ilk bunlar geldi..
O zaman ten uyumu şart demek ki evlilikte
belkide sorun sizdedir..ya da ne bilim tahrik gücü yüksek kadınların evliliklerindeki cinsel yaşam hat safhada devam eder..bunu bazen konuşuruz eşimle...
eve gelmek için can atıyorum diyor,yani illaki sex için değil..beni görmek için,sarılmak için...adam yemek yerken elimi tutuyor düşünebiliyormusunuz...
yani bunlar sadece birer örnek...
ev içindeki kıyafetlerinizi değiştirin..
günlük değilde daha çekici göze hoş gelen kıyafetler seçin,kokunuzu değiştirin eve otantik bi hava katın...ne bilim aklıma ilk bunlar geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?