1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

cogunlugun yazdigi gibi büyük ihtimal stresdir. bedenen yorulmuyor olabilir ama zihin yorgunluguda insani yorar hatta daha cok yorucudur.
ayrica 1,5 bir evlilik icin cok uzun bir zaman degil , yani bedenen ruhen tanima icin. belki esiniz sonradan acilir, belki cinsellikte farkli beklentisi vardir.sorun konusun, evet erkekleri konusturmak zor ama olmadi bi danismana gidin .

yani herkesin durumu farkli, her erkek farkli , 60 larinda halen karisiyla düzenli ilskiye giren erkekler var, ki bu kadinlar tahrik gücünü sifirlamislar artik:) hatta yakiniyorlar " biktim bu heriften , ne zaman bitecek bu is " .yani iki yasli akrabamin birbirene yakinmasina tanik olmustum :))

iş stresinden deniyor ama daha ilk evlenildiğinde haftada 2 olması da bana normal gelmedi.

Aman Allahım zannederdim ki hep erkekler ister kadınlardan... Demekki erkekleri tek bir kefede tartmak da doğru değil. Evli değilim yorum yapamıyorum, sadece sesli düşünüyorum :)

Sizin yanaşmanız da gayet normal zaten öyle bir durumda. Eşiniz sonuçta artık, onu istemeniz gayet normal bence.
Kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun

Amaann...niye kötü olsun ki! bende bu söze güldüm işte....çok bir beter durummuş gibi...Allah başka keder vermesin bence.

Evliliklere asıl zarar veren bence erkeğin fazla istekli oluşu...bunun hamileliği var..lohusalığı var...bu tip erkeklerin bu gibi durumlara tahammülü pek yoktur...asla

sabredemezler...ve burada da ilgili pekçok konu açılmıştır.

Benim düşüncem böyle...eğer başkaca bir sebebi yoksa ve yapıdan kaynaklı bir durumsa...memnun bile olmalısın canım.

.

valla en son yazan arkadaşa bende katılıyorum:)))
görüldüğü üzre kaç çeşit insan var:)))
bencede eşiniz beynen yorgun düşünceli
adamın kafası meşgul dolmuşşş
aynı benim gibi(
beyin yorgunluğu göz yorgunluğu bunlar insanı çok beter ediyor
akşam gelince tv açmayın bence
bu daha da çok yoruyor insanı gerçekten bunu anladımm
uzuuun yemekler yiyin sohbetler edinnn
gülün konuşun önce streslerden kurtulunn
gerisi gelir gelmezse de önemli değil yaa
bu teferruat bana göre
İLGİ ŞEFKAT var demişsin arkadaşım
inanki en güzeline sahipsinn

Amin tabii Allah başka keder vermesin lakin ben evli olsam, sevdiğim adamı isterim ayda iki kereden fazla.
Ve böyle bi' sorunum olsa kafama takar, üzülürdüm konu sahibi gibi.
Arkadaşlık ilişkisi değil sonuçta bu, evlilik.
Tamam cinsellik en önemli parçası değil belki evliliğin ama eşlerin birbirlerinin isteklerine olumlu yanıt vermeleri oldukça önemli.
Konu sahibinin eşi de onu daha mutlu edebilmek için sorununun farkına varıp, bir şeyler yapmalı bence. Konuşmak, destek almak gibi mesela

İş cinselliğe gelince hiçbir erkek yorgnluk düşünmez. Sizleri duyanda taş taşıyor sanır.

Hele bu yorgunluk zihin yorgunluğuysa vız gelir onlara....

Ten uyumu diye bir şey var. Tenler uyuşmuyorsa yaklaşmıyor olabilir.Eşiniz sizi sever,sayar ama sekste önemli olan tenlerin birbirini sevmesidir

yanılıyorsun canım evlilikte cinsellik evliliğin temelidir

Bayan için yorgunluk stres bir sebep olabilir ama erkek için değildir hatta onlar için stres atma yöntemidir seks fiziki ihtiyaçtır bizler gibi duygusal düşünmezler

ben bu mesaja takildim .

once esinizle tobe yarabbim ne siklikta ne oldugunu yazmissiniz , pesine yukardaki mesaji atmissiniz . biz esinizin bunlari yapabildigine ,elinizi tutabildigine inandik ! ama goruluyor ki siz inanamamissiniz ta buralara tasmis, gelmis sizdeki bu saskinlik hali .
ayrica;
yazik ki sizin turk erkeklerinin nasil varliklar olduklarindan haberiniz yok . dagda bayirda esege ,ata saran turk erkekleri var ayol ve sayilari hic de az deil .bu durumda atlar ve eseklerinde tahrik guclerinin yuksek oldugundan mi bahsedecegiz yani?

neyse ben busacma sapan yorumunuzu gencliginize verecegim.

diyecegim sudur ki 15 yillik evlilik hayatimin ardindan, kadinin ne oldugundan cok erkegin ne olup olmadigina bakilmali.

her erkegin ayni olmasi beklenemez konu acan arkadasima hitaben..bir standarti yoktur yani.

esinizi anormal olarak damgalayamayiz kisacasi.

belki cozum getirmez ancak, sefkatsiz ve koru korune hedefe yonelik sik sik yasanan bir iliski turu emin olun ruhunuza daha cok zarar verirdi.

bu kez de esinizin size olan sevgisinden suphe yasardiniz.

yine de burada yazilanlar sizi tatmin etmezse, bir aile psikologuna gorunebilirsiniz cift olarak. en etkili cozumu belki oradan elde edersiniz.

O zaman ten uyumu şart demek ki evlilikte

sana katiliyorum canim şart şöyle düşün evlendiğin zamn birlikte olcaksin ten uyumun olmasa nasil birlikte olcaksin nasil mutlu olmayi basaracksin onun gibi birşey diye dusunuyorum ben şahsen konu sahibi inşalh duzelir araniz bizimde haftada 1 kez oluyo ama ben sorun etmiyorum bunu eşim zaten yorgun oluyo hemde ne kadar cok birlikte olursan erkekde protein kaybina yol aciyormus surekli olmasi.konus eşinle paylas b durumu arkadaslrın gzel dusnceleri var

Ve tabiki bunu arkadaşımızı üzmek için söylemiyorum. Ben de bir bayan olarak özellikle ilk zamanlar eşinizin durumundaydım. Benimki zamanla geçti. Onun da mutlaka ya psikolojik ya biyolojik bir müdahale alması lazım. Tek başına aşılacak bir şey değil önce bunu bilmelisiniz.

bişey diycem ama yanlış bişey düşünüp kırılmanı da istemiyorum.benim düşüncem şu.aradığını bulamamış olabilirmi.yani ilişkiden zevk alamayıp da isteksizlik oluşmuş olabilirmi.

erkek yorgun olmaz herdaim iliskiye hazir ve nazirdir, böyle mi anlayalim ? yok öyle bisey , tam tersi bir kadin fizyolojik olarak defalarca iliskiye girer yorgun olsada . ama erkek iicn durum farklidir, yani eger bahsettigimiz erkek 15 yasinda bi ergen degilse zaten gece gündüz cinselligi düsünüp 24 saat bunun hülyasi ile dolasmaz, ikincisi yani acik söyleyebilirim ki, herkeste cok iyi bilirki erkekte hüsran olma ihtimali daha yüksektir, adam yorgunsa iliskiyi baslatmak istemez , cünkü karsidakini hayal kirikligina ugratmak istemez , bir erkek icin böyle bir ihtimal herzaman vardir , yani numara yapabilir veya bunu saklayabilir mi ? hayir ama bir kaidn pekala istegi olmadiig halde iliskiyede girer karsi tarafi memnunda eder, istese karsi tarafa hicbisey hissettirmez.

diger konuya gelince, erkekler cinsellgi daha düskündür kadinlar daha az. bu da büyük bir yanilgi , öyle olmasi gerekir deniliyor isin gercegi biri kendini bilir bilmez tesvik edilir takdir edilir öteki baskiya alinir . cok istekli kadin oldugu fazla istekli olmayna erkekte olabilir.

erkekler söyledir kadinlar böyledir toplumun dayatmasidir.

bıde arkadasa cemkırmıssınız resmen nıspet yapar gıbı bır halınız var bıde yardımcı olmaya calısıyorum bılmem ne dıye cemkırmıssınız megolomanlık yapmıssınız ıyı nıyet goremedım ben arkadas zaten ıclenmıs bellıkı kendını yetersız hıssedıyo uzuluyo ona bıde kalkıp bunları yazarsanız hıc hos olmaz

Canım bence hiç normal değil. Hele ki evliliğln ilk zamanları haftada 1-2 çok az.

önerileri yazıyorum :

madem cocugunuz yok tek y.odasında surdurmeyın ilişkinizi evin diğer odalarınada acılın

1.5yıllık evliyiz diyor arkadaslar yeni evliyiz demıyorki.. ee o ilk gunku gibi ancak uzun surelı ayrılıklarda olur iş için 15gun yada 1ay yoksa ozaman olabılır bence..

birde eşiniz eve gelmeden 10dk içinde eşinizi istekli hale getirecek dekolteli bluzlar,mini etekler yada yırtmacı derin elbiseler ne bilim desenli delikli taylar giyin..

gözler yada dudaklar ön plana gececek sekılde birde makyaj yapın... -- gerci herseyı denedim demıssınız ama ben yınede yazayım dedım --

bırlıkte bı tatıl yapın oda iyi gelir...

şuan tv izliyor demıssınız ya sizde yanına gidip beraber tv bakın derim..yok pcde vakıt harcamak istiyorsa siz gidin yanına sarılın ona ,saclarıyla oynayın sırnasın hemen yataga cagırmak yerıne cilveleşein az ilgilenın onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…