• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar bizimde buna benzer bir sorunumuz var cinsel isteksizlik yok 2.5 yıllık evliyiz bunca zaman herşey yolundaydı ama son iki denemede eşim tam birleşme sırasında ereksiyon hali son buluyor uğraşıyoruz ama yok yeniden olmuyor o daçok üzüldü bende çok üzülüyorum ne yapmamız ne druna gitmemiz lazım acaba

Yeni bir konu açmanızı öneririm.

Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü.
Bence bu bile az ki zaten, ilk evlendiğinizde günde 2-3 kez olması lazımdı. Siz o zaman bile hafta da ortalama 2 kez diyorsunuz. Yani 20 yıllık evlilikte haftada 1-2 kez olur.

Bence bu bile az ki zaten, ilk evlendiğinizde günde 2-3 kez olması lazımdı. Siz o zaman bile hafta da ortalama 2 kez diyorsunuz. Yani 20 yıllık evlilikte haftada 1-2 kez olur.

neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? 20 yıllık evliyken hafta 1-2 kez birlikte bir insan var mı çevrenizde? çünkü bence mümkün değil :) nadirdir en azından :)

Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.

15 gün çok uzun bir süre

Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.
Tatıle çıktıgınızda nasıl?

Back