• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

evet çok doğru anladınız..ama anormal olmadığını düşünüyorum bunun..
biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle,üniden beri aynı evi paylaşıyoruz..sadece evleneli 4 yıl oldu..
ama inanılmaz bir ten çekimi var birbirimize karşı maşallah diyim Allah bozmasın..
benim anlamadığım cinsel hayatlarından şikayetçi olan arkadaşlarım bunu eşlerine görev gibi mi hissettiriyorlar da adamlar böyle kendilerini çekiyor...
yani benim fikrim bu

yaaaa ne güzeelll. ben 25 yaşıma geldim, bu zamana kadar birşeyleri saklayım derken, uzak dura dura libido filan kalmadı :)) 25 yaşımda 60 yaşında gibi oldum iyimi :S
evlenince ne olacak merak ediyorum
Allah her eşe böyle seks hayatı versin,amiinnn :))

Bence elossa arkadaşımızın dediği gibi gerçekten bir görev,bir mecburiyet gibi hissettirilirse kötü sonuçlar doğabilir.
Bende 3 yıllık evliyim çok şükür haftada 3 kez gerçekleşir ama ikimizde tadını çıkarırız tabir-i caizse isteye isteye yaklaşırız..:nazar:

Farklı ortamlar,loş ortamlar,rengarenk çamaşırlar,gecelikler vs.deneyin...

Eşimi uykudan uyandırdığımı bilirim kaç kez :1:

Biri bana ten uyumunu tarif edebilir mi?

Deliler gibi aşık olurken..önce tenini yoklayan varmıdır acaba?

.

Tabiki öyle bişey değil :52::52:Ten uyumu karşı tarafta yarattığımız hislerin ve duyguların yoğunludur tenimizin kokusu bile yetebilir buna. Ama arkadaşların anlatmak istedikleri deli gibi aşığım ama gel yinede tenini yoklayayım olayı değil elbette :1: ama farklı bi yaklaşım olmuş :1:

Son düzenleme:
bekar olup aktif bir cinsel hayatı olmayan ben, haddime düşmeyerek öneride bulunabilirim;
hormon ve vitamin takviyesi şart bence.
vitamin eksikliği herşeyi etkiliyor, günlük yaşam verimini bile yarı yarıya azaltıyor. kesinlikle düzenli vitamin kullanın. Ben araştırdım aklımda bir tane var kapsamlıymış ama burdan reklam yapar gibi olmasın diye yazıyorum. netten araştırabilirsiniz.
birde bu enerji içeceği gibi olan büfelerde filan satılan bir içecek varmış, arkadaşımın biri denemiş sırf gerçekten etkilimi diye, yerinde duramıyormuş okadar faydasını görmüş,onunda adını yazamıyorum ama nette vardır belki :)
birde afrodizyak için kereviz gibi besin değerinin yanında tetikleyici takviye besinler yenebilir

şuanda libidosu olmayan ben, evlenince eğer hala böyle olursam bunları denicem ;))

bu arada konuyu dağıtmak istemiyorum ama ten uyumunun aşkla pek bir alakası yok. aşk bazen uzaktan tanımadığımız gözümüzde büyüttüğümüz bir insana bile duyulabiliyor. heyecanlar bütünü, bu heyecanların kimyamız üzerindeki iniş çıkışları filan
ten uyuu ise, birbirine değen tenler arasındaki kimyanın tutması, onun kokusuna bile olan zaaf, adama aşık olmadığı halde ona karşı cinsel olarak istekli olmak

Ben 9 yillik evliyim ayni seyleri yasadim severek evlendik.saglik prob yok ben daha fazla olacak sanirdim.hep kadinlar gizli gizli konusurken cok cok anlatirlar.
Sonucta esim beni cok seviyor beni aldatmiyor inanilmaz bir duygusallik hakim bana karsi cok hassas benim gercekten uzerime titrer ama diger kisim yasadiklarin gibi.simdi bana normal geliyor.sahip olduklarinin tadini cikar kimse istemeden kimseye cicek gondermez.....bir arkadasim benden alti yil sonra benim yasadiklarimin aynisini yasamis normalmi diye sordu simdi onlarda mutlu..onun eside cok duygusal hassas bir insan belki seninkide boyle olabilir.eminimki sende problem yok takma kafana..

Birde sunu anladim esimin beni sadece cinsel bir arac gibi gormesi her dk peside olmasida kotu olurdu.ben ona bunu sordugumda sen benim hayat arkadasimsin sadece yatak odasi arkadasim degilsine benzer seyler soyledi.bu cok hosua gitmisti.

Konu sahibesi ve yorum yapan arkadaşlar,
lütfen yorumlarınız kırıcı olmasın...

ben bu mesaja takildim .

once esinizle tobe yarabbim ne siklikta ne oldugunu yazmissiniz , pesine yukardaki mesaji atmissiniz . biz esinizin bunlari yapabildigine ,elinizi tutabildigine inandik ! ama goruluyor ki siz inanamamissiniz ta buralara tasmis, gelmis sizdeki bu saskinlik hali .
ayrica;
yazik ki sizin turk erkeklerinin nasil varliklar olduklarindan haberiniz yok . dagda bayirda esege ,ata saran turk erkekleri var ayol ve sayilari hic de az deil .bu durumda atlar ve eseklerinde tahrik guclerinin yuksek oldugundan mi bahsedecegiz yani?

neyse ben busacma sapan yorumunuzu gencliginize verecegim.

diyecegim sudur ki 15 yillik evlilik hayatimin ardindan, kadinin ne oldugundan cok erkegin ne olup olmadigina bakilmali.

her erkegin ayni olmasi beklenemez konu acan arkadasima hitaben..bir standarti yoktur yani.

esinizi anormal olarak damgalayamayiz kisacasi.

belki cozum getirmez ancak, sefkatsiz ve koru korune hedefe yonelik sik sik yasanan bir iliski turu emin olun ruhunuza daha cok zarar verirdi.

bu kez de esinizin size olan sevgisinden suphe yasardiniz.

yine de burada yazilanlar sizi tatmin etmezse, bir aile psikologuna gorunebilirsiniz cift olarak. en etkili cozumu belki oradan elde edersiniz.

Birincisi terbiyenizi takının!..Hayvanlarla karşılaştırma yapmak ne demek bana bunu açarmısınız?Erkekleri çok iyi tanıyorum sizin 15 yıl sürmüş tanımanız ama ben 7 yılda çok iyi tanıdım,sanırım aramızdaki fark ta bu!
sex hayatlarının ne sıklıkta olmadığını yazanlara bişey demiyorsunuz,ama olduğunu yazanlara daha doğrusu GÜN AŞIRI=HAFTADA 4 ! yaşayanlara direk saldırı modundasınız bakıyorumda..sanıyorum sizinde var bi karın ağrınız!
bu forumda bunu yazan ilk kişi ben değilim ve sonda olmadı ;bunu sizde biliyorsunuz..
sizde bence aynı konudan bi tane açın,15 senenizi nasıl geçirdiğinize dair tiyolar verin arkadaşlara...birazda sizin konuda dolaşalım.:))))

Son düzenleme:
Bence elossa arkadaşımızın dediği gibi gerçekten bir görev,bir mecburiyet gibi hissettirilirse kötü sonuçlar doğabilir.
Bende 3 yıllık evliyim çok şükür haftada 3 kez gerçekleşir ama ikimizde tadını çıkarırız tabir-i caizse isteye isteye yaklaşırız..:nazar:

Farklı ortamlar,loş ortamlar,rengarenk çamaşırlar,gecelikler vs.deneyin...

Eşimi uykudan uyandırdığımı bilirim kaç kez :1:

kesinlikle arkadaşım..katılıyorum harfi harfine..

yaaaa ne güzeelll. ben 25 yaşıma geldim, bu zamana kadar birşeyleri saklayım derken, uzak dura dura libido filan kalmadı :)) 25 yaşımda 60 yaşında gibi oldum iyimi :S
evlenince ne olacak merak ediyorum
Allah her eşe böyle seks hayatı versin,amiinnn :))

Aminn ve eminim toplumun %70 lik kesimi zaten böyle yaşıyor eşiyle sex hayatını..biz şu anda % 30 luk kesimdeyiz,ama bazıları hala anlamıyor sorunun ne olduğunu..
fikrimizi paylaşıyoruz suçlu oluyoruz..iyi de o zaman saldırarak bi yere varılmadığınıda anlamak lazım ama arkadaş her yazılandan bişey çıkaracağına,yada tşk edip devam edeceğine bizlerin yaşamış olduğu şeyleri göz ardı ediyor.

bıde arkadasa cemkırmıssınız resmen nıspet yapar gıbı bır halınız var :27:bıde yardımcı olmaya calısıyorum bılmem ne dıye cemkırmıssınız megolomanlık yapmıssınız ıyı nıyet goremedım ben arkadas zaten ıclenmıs bellıkı kendını yetersız hıssedıyo uzuluyo ona bıde kalkıp bunları yazarsanız hıc hos olmaz:20:

ya arkadaşım bişeyi hala anlamadım ve sanırım anlamıcamda..bunun nispet yapma derecesi nedir bana söyleyin nolur!!
sex in nispetle ne alakası var ki,aklım almıyor gerçekten...
çemkirmek ne demek ben kimseyi azarlamadım hakaret etmedim...elimden geldiğince kendimden örnek verip yardımcı olmaya çalıştım..kimden örnek verebilirdim söylermisiniz?
annemden babamdan mı vereyim,akrabamdan mı vereyim..yada aaaa bizimde sex hayatımız sıfırın altında wahh wahh mı deseydim daha iyi görünürdü gözünüze yazdıklarım...
yani x bayanın sex hayatı y bayanın sex hayatından daha iyiyse,y bayan x bayandan tiyolar almak yerine onun yaşadığı hayatı gözünde büyütüyorda nispet yaptığını düşünüyorsa sonuç ne olur biliyormusunuz?
x bayan mutlu mesut sex ini yaşar y bayanda bu tavırlarından dolayı çözümüde bulamaz yerinde sayar durur..

belkide sorun sizdedir..ya da ne bilim tahrik gücü yüksek kadınların evliliklerindeki cinsel yaşam hat safhada devam eder..bunu bazen konuşuruz eşimle...
eve gelmek için can atıyorum diyor,yani illaki sex için değil..beni görmek için,sarılmak için...adam yemek yerken elimi tutuyor düşünebiliyormusunuz...
yani bunlar sadece birer örnek...
ev içindeki kıyafetlerinizi değiştirin..
günlük değilde daha çekici göze hoş gelen kıyafetler seçin,kokunuzu değiştirin eve otantik bi hava katın...ne bilim aklıma ilk bunlar geldi..

tatlım yardımcı olmaya çalışmışsın ama örneklerin nispet gibi olmuş
evlilikte cinsellik çok önemlidir burda bide karşısından yanıt bulamadığını düşünen bir bayan var. ona sadece mutlu değil çok çok mutlu bir hayatı örnek vermek birde başında belki sorun sizdedir yazmak biraz moral bozucu olmuş.
birde böyle düşün canım.

bazı arkadaşlarda stressi böyle atar erkek demiş ama tamamen kişiden kişiye değişiyor. benim eşimde çok stresli bir insan çok kafasına takar. stresten aynı sorunları yaşadık. ama ozaman bana sorunlarını paylaşamıyordu rahatlıyamıyordu. şimdi anlatıyor rahatlıyor biraz. daha normal artık.

tatlım yardımcı olmaya çalışmışsın ama örneklerin nispet gibi olmuş
evlilikte cinsellik çok önemlidir burda bide karşısından yanıt bulamadığını düşünen bir bayan var. ona sadece mutlu değil çok çok mutlu bir hayatı örnek vermek birde başında belki sorun sizdedir yazmak biraz moral bozucu olmuş.
birde böyle düşün canım.

bazı arkadaşlarda stressi böyle atar erkek demiş ama tamamen kişiden kişiye değişiyor. benim eşimde çok stresli bir insan çok kafasına takar. stresten aynı sorunları yaşadık. ama ozaman bana sorunlarını paylaşamıyordu rahatlıyamıyordu. şimdi anlatıyor rahatlıyor biraz. daha normal artık.

arkadaşım kişilerin nabzına göre cevap vermemi kimse bekleyemez ki..bunu kimse yapmıyor yapamazda zaten...tamam hassas oluruz kelimelerimize dikkat ederizde fazlasını yapamayız ki yardımcı olurken..hakaret etmedim saygısız bi kelime kullanmadım ama maşallah herkes birlik olmuş bana cephe almış..ben abartılı bişeyde söylemedim ki nispet olsun..
afedersiniz ama adam hergün her saat üstümde demedim..haftanın 4 akşamı birlikte oluyoruz normali sanırım bu dedim..sizde kendinizi değiştirmeyi deneseniz belki işe yarar dedim daha napim..kucağıma alıp sallıyımmı bayanı:))))
şimdi konu açsam eşiyle haftada 3-4 gün beraber olan kaç bayan var aramızda diye,yada gün aşırı birliktelik yaşayan sex hayatı mükemmel giden kimler burada ...diye..
o zaman oraya katılan arkadaşları topa tutucak benim yazdıklarımı nispet gibi algılayanlar...

Son düzenleme:
arkadaşım kişilerin nabzına göre cevap vermemi kimse bekleyemez ki..bunu kimse yapmıyor yapamazda zaten...tamam hassas oluruz kelimelerimize dikkat ederizde fazlasını yapamayız ki yardımcı olurken..hakaret etmedim saygısız bi kelime kullanmadım ama maşallah herkes birlik olmuş bana cephe almış..ben abartılı bişeyde söylemedim ki nispet olsun..
afedersiniz ama adam hergün her saat üstümde demedim..haftanın 4 akşamı birlikte oluyoruz normali sanırım bu dedim..sizde kendinizi değiştirmeyi deneseniz belki işe yarar dedim daha napim..kucağıma alıp sallıyımmı bayanı:))))
şimdi konu açsam eşiyle haftada 3-4 gün beraber olan kaç bayan var aramızda diye,yada gün aşırı birliktelik yaşayan sex hayatı mükemmel giden kimler burada ...diye..
o zaman oraya katılan arkadaşları topa tutucak benim yazdıklarımı nispet gibi algılayanlar...

ben sana sert bişi söylediğimi sanmıyorum ama cevabın sert geldi bana

ben sana sert bişi söylediğimi sanmıyorum ama cevabın sert geldi bana

cnm sana demedim zaten ortaya konuştum..sert yazanlar belli zaten hemen sivrilmişler..
neyse umarım konu sahibi arkadaş aradığı huzura kavuşur(özel anlamda)
bende ufak ufak diğer konulara akıyorum..
iyi forumlar:)

Birincisi terbiyenizi takının!..Hayvanlarla karşılaştırma yapmak ne demek bana bunu açarmısınız?Erkekleri çok iyi tanıyorum sizin 15 yıl sürmüş tanımanız ama ben 7 yılda çok iyi tanıdım,sanırım aramızdaki fark ta bu!
sex hayatlarının ne sıklıkta olmadığını yazanlara bişey demiyorsunuz,ama olduğunu yazanlara daha doğrusu GÜN AŞIRI=HAFTADA 4 ! yaşayanlara direk saldırı modundasınız bakıyorumda..sanıyorum sizinde var bi karın ağrınız!
bu forumda bunu yazan ilk kişi ben değilim ve sonda olmadı ;bunu sizde biliyorsunuz..
sizde bence aynı konudan bi tane açın,15 senenizi nasıl geçirdiğinize dair tiyolar verin arkadaşlara...birazda sizin konuda dolaşalım.:))))

canim cok alinmissin ,benzetmeden neden direk esinin uzerine alindin, genel olrak turk erkeklerindeki azginliktan behsetmistim ben :)

sorun su soyle anlatayim,

arkadas bu sorununu kendiyle iliskilendirmeye baslamisken, bir de snein ben seksiyim soyle seksuel bir enerjim var esimi soyle azdiriyorum mesajin kizcagizin yarasina daha cok dokunmus.

sana zaten agzinin payinida vermis, bir mesajla.!

her neyse yavrucum ben 15 yillik evliyim iki de evlat sahibiyim .

cok merak ettigin icin soyluyorum sorunlu evlilikler 15 yil surmez :) hele iki cocuk oyle bir evlilikten hic cikmaz.

zaten yeterince bu hislere doymus kadin ,soyle sevisiyoruz ,haftada su kadar , su kadar da seksuelim diye buralara yazma ihtiyaci hissetmez :)

terbiyeden bahsederken terbiyenin etrafindan gecmedigini gormekde de hos oldu.

hepimiz senin bu konuya tahrik etmek icin girdigini, arkadasa yardimla bir alakan olmadigini daha iyi anladik.

Son düzenleme:
Aminn ve eminim toplumun %70 lik kesimi zaten böyle yaşıyor eşiyle sex hayatını..biz şu anda % 30 luk kesimdeyiz,ama bazıları hala anlamıyor sorunun ne olduğunu..
fikrimizi paylaşıyoruz suçlu oluyoruz..iyi de o zaman saldırarak bi yere varılmadığınıda anlamak lazım ama arkadaş her yazılandan bişey çıkaracağına,yada tşk edip devam edeceğine bizlerin yaşamış olduğu şeyleri göz ardı ediyor.

ayrica toplumun % 70 lik kesiminin boyle yasadigini nerden cikariyorsun?
nasil bir cahil cesareti bu?
bilim adami misin? olcum mu yaptin?
oturup 30 milyon kadinla tek tek arastirmalarin mi oldu?

bu nasil bir sacmalamaksa artik.

kimsenin birseyi goz ardi ettigi yok cocugum! sen biraz uydurmaya alismissin. kafadan oran vermeler falan.

arkadasim 15 gunde bir yeni evli bir cift icin normal degil ama bunun mutlaka bir sebebi vardir ya saglik sorunudur ya stress yada baska birsey esinle konusup ne oldugunu ogrenmelisin .baskalarinin yazdiklarinada bakarak kendi cinsel hayatini kiyaslama bazi insanlarin hormonlari fazla calisir ve azgin olurlar .seks yapmak demek hersey demek degil. once sevgi olmali ask olmali sevgisiz askssiz seks olsa ne olur olmasa ne olur. hayvanlarda yapiyor.esin sana sefkatli davraniyor el ustunde tutuyor uzme kendini ben gececegine inaniiyorum sadece zaman tani esine.yine diyorum cok seks yapmak marifet degil.zaten syk syk seks yapanlarin yapacak baska isleri ya yoktur kendilerine mesgal oluyor yada abartiyorlardir. hersey dozunda yerinde karar olmali. fazlasi zarar.

Back