anlamadım...ve yazdığınızı üzerime alındım...hayatımızdan da bişeyler katarak yazdığımız yorumlara tahammül edemiyorsanız böyle bir konu açmayacaktınız arkadaşım..
ne istiyorsunuz,sizle aynı durumda insanlar buraya toplansında hep beraber ahh vaaahh mı etmek amacınız..
size saçma sapan gelen örnekler başka bir hemcinsinizi mutlu ediyor...mesela beni...!
size yol göstermeye çalışıyoruz kıyafetler al,giy,parfümünü değiştir,kendini değiştir diye siz gelmişsiniz ben bakımlıyım temizim bilmem ne diyorsunuz..iyi de kişiden kişiye göre değişir bakımlı temiz kavramları..kime göre bakımlısınız? neye göre temizsiniz veya neye göre çekicisiniz..?
...daha nasıl yardımcı olalım bilemiyorum..
Arkadaşım sen yardımcı olma bana. sağol. iyi güzel de konuya başlaman kendi yaşamını anlatış biçimin yani beni geçtim , yılda 1 kere birlikte olmayan insanlar var. sen böyle mi yardımcı oluyorsun.hergün beraberim gün aşırı beraberim çünkü ben tahrik edici bir kadınım .(yoksa sen değil misin? iması) arkasından mecburi tavsiyeler ; giyin süslen gez...vs. sonra da çok yardımcı oldum daha ne yapayım de. sağol çok yardımcı oldun gerçekten.
hep beraber ahlayıp ağlayalım da demiyorum. empati kurmak bu kadar zor heralde.
Evet böyle bir durumu yaşamak zor. Bazen kadın ne yaparsa yapsın olmayabiliyor. Yaşayan daha iyi bilir. Zaman tanımak daha mantıklı geliyor şu an için. Cinselliği süper görünüp de temelde çok daha farklı sorunlar yaşayan insanlar da var. Önemli olan hepsinin dengede olması. Umarım bu dengeyi er ya da geç her çift kurabilir.
8,5 aylık evli ve 7 aylık hamile biri olaraktan biz bile 15 te bir yapmıyoruz halaa haftada en az 2
Bence Kesin Bi Sorun Var
Yoksa sorun bizde mi
8,5 aylık evli ve 7 aylık hamile biri olaraktan biz bile 15 te bir yapmıyoruz halaa haftada en az 2
Bence Kesin Bi Sorun Var
Yoksa sorun bizde mi
Yok canım sizde sorun,
çok normal
okuyanda 20 senelik evli zannedecek sizi,zaten yeni evlisin canım üstelik konu sahibi 1,5 senelik evli,senden kıdemli
canım ben 20 senelik evlide olsam sanırım böyle olurumm
Pillll bitene kadarr devammm
canim cok alinmissin ,benzetmeden neden direk esinin uzerine alindin, genel olrak turk erkeklerindeki azginliktan behsetmistim ben :)
sorun su soyle anlatayim,
arkadas bu sorununu kendiyle iliskilendirmeye baslamisken, bir de snein ben seksiyim soyle seksuel bir enerjim var esimi soyle azdiriyorum mesajin kizcagizin yarasina daha cok dokunmus.
sana zaten agzinin payinida vermis, bir mesajla.!
her neyse yavrucum ben 15 yillik evliyim iki de evlat sahibiyim .
cok merak ettigin icin soyluyorum sorunlu evlilikler 15 yil surmez :) hele iki cocuk oyle bir evlilikten hic cikmaz.
zaten yeterince bu hislere doymus kadin ,soyle sevisiyoruz ,haftada su kadar , su kadar da seksuelim diye buralara yazma ihtiyaci hissetmez :)
terbiyeden bahsederken terbiyenin etrafindan gecmedigini gormekde de hos oldu.
hepimiz senin bu konuya tahrik etmek icin girdigini, arkadasa yardimla bir alakan olmadigini daha iyi anladik.
bebek düşünüyoruz..
ama bebek düşünmediğimiz ve yumurtlama haricindeki zamanlarda haftada en az 3 kez kesindir bizdee
çok güzelsiniz ya
ama cidden merak ettim bu işin standardımı var ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?