1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

böyle bir sorun hiç yaşamadığın için arkadaşla bu konuda empati yapamıyorsun haliyle... arkadaş şu an çok duygusal bilmem farkında mısın? eminim o da denemiştir parfümü kokuyu çamaşırı...

ayrıca konuya yazdığın her cevabını okudum, farkında değilsin belki ama cidden bir hava atma merakı var mesajlarında...

bu mesajını görmeden daha söz konusu arkadaşa bir mesaj yazdım - yukarda- içerikte de -empatiden- bahsettim buna ihtiyacın olduğunu düşünerek.. evet doğru düşünmüşüm... doğru anladığıma sevindim...yani halden anlayabildiğime...

ilk olarak sorun bendemi diye asla düşünme... yazdıklarından anladığım kadarıyla birkaç ihtimal sayacağım sana...vereceğin cevaba göre şekillendireceğim önerilerimi:

*eşin depresyonda olabilir...

*evlilik onu korkutmuş olabilir...

*işi nasıl stresli bir işi mi var? iş stresi olabilir...

*seni tatmin edemiyor korkusuna kapılmış olabilir... ACABA BEN YETERLİ GELİYOR MUYUM? korkusu... gelmediğini düşündüğü için senden kaçıyor olabilir...

sence bunalrdan hangisi en iyi ihtimal?

Arkadaşlar öncelikle burada beni anladığını düşündüğüm bir sürü insan olduğunu gördüm. Bu tür konularda insan en yakınıyla bile konuşamayabiliyor bazen. Destekleriniz için teşekkürler.

Duruma gelince eşim bu aralar iyi görünüyor. Ne yaptım diye sorarsanız birşey yapmadım. Bir süreliğine uzakta kalmıştık iş için evde yoktu. Buraya ilk mesajı yazdığım günden 1 gün öncede eve yeni gelmişti.yani 2 gündür kendiliğinden yanaştı.Ben de hiç bişey belli etmedim. Sanki herşey normalmiş de kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi yaptım.Bazı önerilerinizi de yapmaya devam ediyorum . Masaj yapmak , o işten gelmeden giyinmek vs..

Tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem. Hormon sonucu normal görünüyor sonuçta.. Büyük olasılıkla psikolojik sebepler var. Arada yazmaya devam edeceğim.
Tekrar teşekkürler.

en son mesajında sorduklarına karşı bu konuyu yaşayan biri olarak diyorum ki hiçbir sorun olmayabilir...konu sahibi arkadaşın yaşadıklarını bende yaşadım ve emin olunki sorun yok kendi kendime binlerce soru sordum bu binlerce sorunun 9 yılda cevabınıda aradım herşey net ve problem yok.bazılarının söyledikleri gibi seksilik filanla alakalı değil sonuçta yatağa şalvarla girmiyoruz.yani çok komik bir bakış açısı olmuş

bir arkadaşım eşinden ayrı yanımıza gelmişti 1 hafta kadar kalmıştı bizde.Bir hafta boyunca adamın telefonla canına okumuştu nerdesin ne yapıyorsun kalktınmı yattınmı ..en sonra dayanamadım yeter neden böyle adamı sık boğaz ediyorsun dediğimde -sorma biz her gece 2 kere yapıyoruz regl döneminde oh be diyorum ,şimdi bu adam azgın ben yanında yokken gider beni cinsel ihtiyaçları için aldatabilir demişti....şimdi ben kendime bakıyorum böyle bir sorunum yok.her erkek her gece her gece yaşayacak değil bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. cinsellik olmazsa evet olmaz ama herşey cinsellik üzerine kurulu değil.

eğer erkek istekliyse karısının yatağa neyle yattığıyla kesinlikle ilgilenmez,sonuçta üzerinde ne varsa zaten çıkacak

Evet böyle bir durumu yaşamak zor. Bazen kadın ne yaparsa yapsın olmayabiliyor. Yaşayan daha iyi bilir. Zaman tanımak daha mantıklı geliyor şu an için. Cinselliği süper görünüp de temelde çok daha farklı sorunlar yaşayan insanlar da var. Önemli olan hepsinin dengede olması. Umarım bu dengeyi er ya da geç her çift kurabilir.

bence netten cinselliğe iyi gelecek yiyecekleri araştır.kuru yemişleri eksik etme.
eşin bu durumda ne diyor,normalde kendinin rahatsız olup çözüm araması gerekir

Şimdi bütün yazılanları okudum da gerçekten konular nasıl saptırılır, insanlar yazarak nasıl anlaşamazlar bunu bir kez daha anladım.
Eğer o hatada 4 kez ilişki yaşayan arkadaş, 2 haftada 1 ilişki yaşayan arkadaşla arkadaş olup yüzyüze konuşsalar eminim böyle yanlış anlaşılma olmazdı.
Arkadaşlarımızla sohbet ederken bir sıkıntı ya da bir mutluluk olduğunda bunu en ince ayrıntısına kadar anlatıp kendimizden örnekler veriyoruz.
Evet konuyu açan arkadaşımız çok hassas bu konuda.
Fakat diğer arkadaşımızda biz haftada 4 yapıyoruz sizde bir anormallik var deyip çareler sunmuş.
Yazma dilinde üslup farklı oluyor ve yanlış anlaşılmalara yol açıyor.
Karşımızdakinin yüzünü göremediğimiz için yanlış anlayabiliyor alınabiliyoruz.

Sonuç olarak bende 7 aylık evli 4 aylık hamileyim.
Bence eşini karşına alıp konuş...
Baktın olmuyor doktora gitmeyi teklif et.

Aklına aklından atmaya çalıştığın şeyleri sakın getirme.
En kötüsünü düşünüp ''acaba aldatıyor mu beni'' diye getiriyorsan sakın getirme.
Çünkü şöyle bir gerçek var, karısını aldatan bir adam başka bir kadınla beraber olduğundan fazla karısıyla beraber olur ki uyandırmasın diye.

Stres, yorgunluk, erken boşalma, tatmin edememe, tatmin olamama gibi problemleri olabilir.
Bunları da konuşarak aşabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, üzme kendini...

8,5 aylık evli ve 7 aylık hamile biri olaraktan biz bile 15 te bir yapmıyoruz halaa haftada en az 2
Bence Kesin Bi Sorun Var
Yoksa sorun bizde mi

8,5 aylık evli ve 7 aylık hamile biri olaraktan biz bile 15 te bir yapmıyoruz halaa haftada en az 2
Bence Kesin Bi Sorun Var
Yoksa sorun bizde mi

okuyanda 20 senelik evli zannedecek sizi,zaten yeni evlisin canımüstelik konu sahibi 1,5 senelik evli,senden kıdemli

Aaaaa pardon bana msj mı yazmıştınız..ama ben şimdi gördüm meşguldümde ..malum!!!:))))

bebek düşünüyoruz..
ama bebek düşünmediğimiz ve yumurtlama haricindeki zamanlarda haftada en az 3 kez kesindir bizdee

Son düzenleme:
bebek düşünüyoruz..
ama bebek düşünmediğimiz ve yumurtlama haricindeki zamanlarda haftada en az 3 kez kesindir bizdee

yaşa yaaa!!! hele şükür aynı evrenden biri ile karşılaştım...ben haftada 4 kesin oluyor dedim topa tutuldum..sana ne dicekler merakla izliyorum arkadaşım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…