işinde yorgun olmasının dışında belki iş ortamı streslidir iş arkadaşları eşini üzüyor olabilir. 2 haftada bir ilişki belki eşine göre normaldir herkesin enerjisi aynı olacak diye birşey yokki. bence iyi birşey şanslısın bence
Bir de yakın zamnda iş için şehir dışına gitmişti. dönüşte hemen ilişkiye girmek istedi. böyle olunca da kafam karışıyor. yani hiç istemiyor değil ama arayı çok uzatıyor.
gerçekten mi? iş ortamı stresli evet . ama bedenen yorgunluğu yok kesinlikle.
eşim bana sarısın öpsün çok sever.şevkatlidir. çok ince düşüncelidir. yılbaşında yanımda olamadığı için eve çiçek göndermiş. çok mutlu oldum. ben de ona mektup yazdım. sevgiyle ilgili bir sorunumuz yok. ama 10-15 gün çok uzun geliiyor bana.Stres, cinsel hayatı etkileyen en önemli faktör. Sebebi bu olabilir. Bir de eşinin önceliği seks olmayabilir. Evlendikten sonra önceliklerin değiştiğini bir psikoloji dergisinde okumuştum. Hatta bu durum cahil kesimde değil, kültürlü ve sosyal olan erkeklerin sorunuymus. İlk madde ise onlar için, senin yanında olman, ona şefkat ve huzur vermenmis.
bende ilk mesajınızdaki şu an tv izliyorum demesine takıldım..yani siz hadi ilişki saati geldi falan gibimi konuşuyorsunuzda o böyle diyor size..
yani bu olağan bi şey evlilikte,ve kendiliğinden gelişmesi gereken bişey,şartlanarak yada hadi gel sevişelim diyerek olmaz ki..
bende 4 yıllık evliyim eşimle ama bazen hergün bazende gün aşırı birliktelik yaşıyoruz..sanıyorum ten uyuşmasıyla alakalı bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?