Arkadaşım sen yardımcı olma bana. sağol. iyi güzel de konuya başlaman kendi yaşamını anlatış biçimin yani beni geçtim , yılda 1 kere birlikte olmayan insanlar var. sen böyle mi yardımcı oluyorsun.hergün beraberim gün aşırı beraberim çünkü ben tahrik edici bir kadınım .(yoksa sen değil misin? iması) arkasından mecburi tavsiyeler ; giyin süslen gez...vs. sonra da çok yardımcı oldum daha ne yapayım de. sağol çok yardımcı oldun gerçekten.
hep beraber ahlayıp ağlayalım da demiyorum. empati kurmak bu kadar zor heralde.
Aslında konu sahibinin dediği doğru ama uslubu yanlış.
Bu ya da başka bir konuda mutsuz olduğunu yazan bir konu sahibi ''ben çok mutluyum'' cevabını almaktan hoşlanmaz.
Buradaki yorumlarda aslında kötü niyetli değil ama konu sahibini üzmüş demek ki.
Aslında konu sahibinin dediği doğru ama uslubu yanlış.
Bu ya da başka bir konuda mutsuz olduğunu yazan bir konu sahibi ''ben çok mutluyum'' cevabını almaktan hoşlanmaz.
Buradaki yorumlarda aslında kötü niyetli değil ama konu sahibini üzmüş demek ki.
evet canim haklisin galiba aslinda bende kizarim böyle cevaplara
bir insan mutlu degilken ona mutlulugundan bahsetmek dogru degil ama üslubu yanlis
SEVİYELİ mesajlara karşılık vereceğim.
kendi açımdan değil sadece. amacını saptırıyorlar konunun. burada insanların kendinden örnek vermesi tabi doğal. ama herşeyin bir uslubu var. yani birisinin üzgün olduğu bir konuda birşey yazıyorsa ,' ay ben çok mutluyum çok iyiyim ben çok iyi olduğum için sorun sende' gibi bir çıkarım yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum .
Bir kez konuşmak yetmediyse 5 kez konuşun. Israrla konuşun. Bu durumdan hoşnut olmadığınızı ve bunun hiç normal olmadığını belirtin bence, ama dırdır yaparak değil tabi, sakince ve güzellikle.Bakım, temizlik, güzel kokmak zaten sahip olduğunuz şeylermiş. Romantizm konusunda da probleminiz yok. Konuşarak bir yol bulabilirsiniz. Bi de bence ilişkiyi sizin başlatmanızda sakınca yok şu an için. Birkaç kez daha hep siz yapın, yani hatta istemese bile istemesi için elinizden geleni yapıp, ilk adımı siz atıyorsunuz diye de üzülmeyin. Bence böyle yapa yapa o da istekli hale gelebilir. Zevk almasını sağlarsanız, rahat etmesini sağlarsanız o da hep isteyecektir belki. Şefkatli dokunuşlar yerine, daha ateşli hareket edip baştan çıkarın. Çabanızı yakınarak değil de harekete geçerek verin.Bir müddet bu şekilde davranmak işe yarayabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.
tatlım benimde öyle bir sorunum vardı eşimle konuştum bu durumu en sonunda kendimi kötü hissediyordum. insan kendini kadın gibi hissedemiyor bide. konuştuktan sonra sorun çözüldü. şimdi gayet normal. ama bizim evlilğimizin ilk aylarında tam aksiydi. sonradan ara çok uzamıştı. stresten kaynaklanıyor. erkekler sıkıntılarını pek anlatamıyor. içine atıyor. konuşturmak lazım. ozaman rahatlıyorlar.
canim ne dedi esin peki nasil acikladi sebebini sormamda sakinca yoksa tabi ??
tatlım benimde öyle bir sorunum vardı eşimle konuştum bu durumu en sonunda kendimi kötü hissediyordum. insan kendini kadın gibi hissedemiyor bide. konuştuktan sonra sorun çözüldü. şimdi gayet normal. ama bizim evlilğimizin ilk aylarında tam aksiydi. sonradan ara çok uzamıştı. stresten kaynaklanıyor. erkekler sıkıntılarını pek anlatamıyor. içine atıyor. konuşturmak lazım. ozaman rahatlıyorlar.
teşekkür ederim. sizin adınıza düzeldiğine sevindim.stresten olabilir belki . eşim çalışma ortamını sevmiyor çünkü.
Ben sizin yorumunuzdan rahatsız olmadım ki. teşekkür ederim.is stressinden oldugunu yada baska stressden olabilir demsitim bende size..
kendi açımdan değil sadece. amacını saptırıyorlar konunun. burada insanların kendinden örnek vermesi tabi doğal. ama herşeyin bir uslubu var. yani birisinin üzgün olduğu bir konuda birşey yazıyorsa ,' ay ben çok mutluyum çok iyiyim ben çok iyi olduğum için sorun sende' gibi bir çıkarım yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum .
Ben sizin yorumunuzdan rahatsız olmadım ki. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?