• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

yok tatlım ne sakıncası olacak. ben sen böyle yapınca kendimi çok kötü hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum dedim anlattım güzel bi dille. oda gerçektenmi dedi. hiç farkında değilim seni ğzmek istemiyorum özürdilerim dedi. bu aralar kafam çok meşgul falan dedi anlattı işte. elimden geleni yapıcam dedi. şimdi çok mutluyum:52:

iyi canim sevindim senin adina :34:

arkadaşım bence çok fazla üzmene gerek yok kendini..kendin söylemişsin işte stresi çok işini sevmiyor diye..ilişkiyi en çok etkileyen şey beyindir bence.eğer kafası doluysa işinde stresi varsa zaten kolay kolay vücut bunu istemez.Bence güzel güzel konuşmayı dene,yada bir kaç sefer ilk adımı sen at senin kocan o artık sen başlatmışsın o başlatmış bir problem olmaz.çokta fazla kendini yıpratma arkadaşım...

belki de ilişki sırasında hoşuna gitmeyen bişeyler oluyordur.bunu sana söyleyemiyordur.açık açık konuşmalısın.yeni evliyken 15 günde bir olması normal değil

Bu işin matematiği olduğunu düşünmüyorum.
Eşinizin işi stresliymiş, belki başka sıkıntılarıda vardır.
Eşinizle açık açık herşeyi konuşun

arkadasım bu sadece senın basına gelen bır sey degıl bazı erkekler boyle benım cok yakınım olan bır cıftde boyleydı kadın cok ısteklı adam ıse on bes gune hatta ayda bır falan yapıyormus adamın yapısı bu bazı erkekler cok duskun olmuyorlar ınan kadının cocugu bıraz gec oldu ılac falan kullanıyordu adamın tepesıne zorla cıkıp yapıyordu sırf cocuk olsun yanı o dereceydı ama kadın ılk baslarda bunu kafasına takıyordu senın gıbı sonraları o da alıstı ama bu durumun cok zor oldugunu soluyordu uzuluyordu bence esınızde ısteksızlık var belkı bel soguklugu gıbı bırsey falanda olabılır bence bır doktora gorunun daha genncsınız ve unutmayın arkadaslar bu da bır ıhtıyac arkadasımıza kızmayın sızde arkadasın gozune sokar gıbı yorumlar yapmıssınız ona kızmıs alınganlık yapmayalım

İş yorgunluğu ,stresi v.b. sebepleri olabilir. Yine en doğrusu sizin eşinizle konuşmanız...
Umarım birlikte çözersiniz.

Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.

bence hiç normal bi durum değillll ! :52:

Evet arkadas çözüm fikir istiyor, kendi mutluluğumuzu anlatmaya hiç gerek yok diye düsünüyorum.

bu işin bir matematiği var mı bilmiyorum ama bence yeni evli bir çift için 15 günde bir az:44:eşinle açık açık konuş canım iş stresi beyin yorgunluğu fazlaysa daha az istekli olabilir bunu güzelce konuşup bir çözüm yolu bulursunuz:31:

Esinizin size soyleyemedigi bir durum mu var diye dusundum, yada sizin fark ettiginiz , erken bosalma vs. ?
belki bu yuzden istemiyordur.Hic bir sorunu yokken sizden kaciyorsa farkli bir neden vardir.
siz sordunuzmu hic veya sordugunuzda cevabi ne oldu , hep yorgunum demiyor herhalde.

Aklıma şöyle bişey geldi. İş ortamı stresliymiş ya mesela mum ışığında güzel tütsülerin koktuğu hafif dinlendirici bir müziğin çaldığı bir ortamda masaj yapmak onu rahatlatabilir.İnternetten masaj tekndiklerini öğrenip arada bunu yapsanız. Masaj yağlarını ve tütsüleri afrodizyak kokulardan alarak işin içine biraz hilede katabilirsiniz :) Hem ona yumuşak yumuşak dokunmanız aklını çelebilir bence :)

yeni evli bir çift için 15 gün değil 1 hafta bile çok uzun süredir bana göre,eşi 15 günde isteyince konu sahibi çok istekliymiş gibigeliyor ama normaldir yani,bunun çözümü dr gitse eminim gitmeyecektir.afrodizyak gıdalar ve macunlar deneseniz nasıl olurki:34:

eşinizin işle ilgili sıkıntıları olabilir. bunları anlamk için onu konuşturmaya çalışın, paylaşın ve dinleyin. sorunlarını çözdüğü zaman eskisi gibi istekli olabilir.

konu bundan kaynaklanmıyorsa geçici bir döneme girmiş de olabilir. bu yüzden bu konuyu üstelemeyin. cinselliğe vurgu yapacak konuşmaların pek bir çözümü olmaz bence. çünkü eşinize göre bir sorun yoktur, büyük ihtimal böyle diyecektir. bu yüzdne siz onun hayatındaki diğer sorunları, geri çekilmesine neden olan diğer etmenler üzerine odaklanın.

bir de ilişkinizin durumunda bir sorun da olabilir. kendisinin söylemediği ama kendisine sıkıntı yaptığı bir durum...bunlar üzerinde odaklanın, cinsellikten öte asıl sorun olan durumlar bunlardır. eğer bunlarda sıkıntı yoksa eşiniz ilgili haline döner zamanla...

Mutlaka bir dr.a gitsin. kendini yorgun hissetmesinin sebebleri çok şey olabilir. önce onları ortadan kaldırırsınız. en azından sebeb bu olabilirmi diye 1.adımı geçmiş olabilirsiniz. bizimde sorunlarımız vardı. kan tahlilleri bu konuda çok ip ucu veriyor. ve en önemlisi troidler.

aRKadaşlarinternetten araştırdım. erkeklerde cinsel isteksizlik testesteron hormonunun azlığıyla alakalıymış. Biz de eşimle başka bir sebeple genel kan testi yaptırmıştık. hemen gidip baktım . hormon seviyesi normal görünüyor. öyleyse sizin de dediğiniz gibi iş stresi olabilir. bir de evlendiğimiz ilk zamanlarda eşimin ailesiyle ilgili sorunlar yaşamıştık acaba diyorum o da mı etkiledi?
Bir de benim gibi sorun yaşayan hanımlar , çinko minerali cinsel isteği arttırıyormuş. nette yazıyor. içinde çinko bulunan yiyecekler tüketmek mantıklı. ya da eczaneden içinde çinko da bulunan vitamin haplarından almak da işe yarayabilir. bir de bunları deneyelim!

aRKadaşlarinternetten araştırdım. erkeklerde cinsel isteksizlik testesteron hormonunun azlığıyla alakalıymış. Biz de eşimle başka bir sebeple genel kan testi yaptırmıştık. hemen gidip baktım . hormon seviyesi normal görünüyor. öyleyse sizin de dediğiniz gibi iş stresi olabilir. bir de evlendiğimiz ilk zamanlarda eşimin ailesiyle ilgili sorunlar yaşamıştık acaba diyorum o da mı etkiledi?
Bir de benim gibi sorun yaşayan hanımlar , çinko minerali cinsel isteği arttırıyormuş. nette yazıyor. içinde çinko bulunan yiyecekler tüketmek mantıklı. ya da eczaneden içinde çinko da bulunan vitamin haplarından almak da işe yarayabilir. bir de bunları deneyelim!

kerevizde iyi geliyor diye duymuştum:52:. zira prostat içinde faydalıymış

birlikteliğin bir planı ,programı olmamalı kendiliğinden gelişen bir şey bu ,yani eşler kendilerine görev gibi görmemeli...
ama bazı dönemler de dış etkenlerden etkilenme olması normal eşinizde streslidir ,etkileniyordur evlenirken maddi sıkıntı yaşadıysanız
borçlerı felan varsa kafaya takıyodur evlenmeden önce hayat daha kolay çünkü...
biraz zamana bırakın ,ona şefkatle yaklaşın,kendiliğinden etkileşim olacaktır.

valla banada pek normal gelmedi ayda 2 kere......
çok uzun geldi bana....
belki kafasına taktığı bişeyler vardır...
bi konuşmayı denesen

Back