1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

4 yillik evlisiniz bazan hergun bazan gün asiri birliktelik yasiyorsunuz..yanlismi anladim ki...

evet çok doğru anladınız..ama anormal olmadığını düşünüyorum bunun..
biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle,üniden beri aynı evi paylaşıyoruz..sadece evleneli 4 yıl oldu..
ama inanılmaz bir ten çekimi var birbirimize karşı maşallah diyim Allah bozmasın..
benim anlamadığım cinsel hayatlarından şikayetçi olan arkadaşlarım bunu eşlerine görev gibi mi hissettiriyorlar da adamlar böyle kendilerini çekiyor...
yani benim fikrim bu

ya heralde tv nin başından kalk gel demiyorum. yanyana uzandıysak , öpüştüysek hemen iş uzamadan tv izliyorum diyor. kestirip atıyor yani.

ya heralde tv nin başından kalk gel demiyorum. yanyana uzandıysak , öpüştüysek hemen iş uzamadan tv izliyorum diyor. kestirip atıyor yani.

belkide sorun sizdedir..ya da ne bilim tahrik gücü yüksek kadınların evliliklerindeki cinsel yaşam hat safhada devam eder..bunu bazen konuşuruz eşimle...
eve gelmek için can atıyorum diyor,yani illaki sex için değil..beni görmek için,sarılmak için...adam yemek yerken elimi tutuyor düşünebiliyormusunuz...
yani bunlar sadece birer örnek...
ev içindeki kıyafetlerinizi değiştirin..
günlük değilde daha çekici göze hoş gelen kıyafetler seçin,kokunuzu değiştirin eve otantik bi hava katın...ne bilim aklıma ilk bunlar geldi..

Bir görev gibi falan olduğu yok. zorlamıyorum zaten. ama kendiliğinden 10 gün yanaşmıyorsa eşiniz, siz yanaşmaya çalışıyorsunuz doğal olarak.

ten uyumu konusunda haklisiniz ve bazi kadinlar kocalarina bunu görev gibi hissettiriyorlar o zamanda erkek tabi yapamiyor , baski hissediyor bunlarda hepsinde haklisiniz..
Alah bozmasin evliliginizi masallah ))
4 yillik evliyseniz , evlilikten öncesini geciyorum, 4 yil boyunca bazan gun asiri bazan hergun birliktelik varsa 4 yillik evlilikte acaip bir tablo cikiyor yani hemen hergun yada gun asiri,masalah tekrar...süpermen esiniz ) siz bir süpermanle evlisiniz :))

Bir görev gibi falan olduğu yok. zorlamıyorum zaten. ama kendiliğinden 10 gün yanaşmıyorsa eşiniz, siz yanaşmaya çalışıyorsunuz doğal olarak.

Sizin yanaşmanız da gayet normal zaten öyle bir durumda. Eşiniz sonuçta artık, onu istemeniz gayet normal bence.
Kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun

:))))) çok güldüm son cümlenize:)))
güzel dualarınıza teşekkür ederim..
bunun süpermenlikle alakası yok gerçekten...gün aşırı dediğim şeyse bugün oldu ise yarın olmuyor o gün salona yayılıp film izliyoruz herşey oluyor ama sex olmuyor,bunu ben istemiyorum..film izlerken flört etmek gibisi yok...
ama haftalık hesaba vurursak eğer haftada 4 gün birliktelik yaşamak süpermenliği gerektirmiyor..her sağlıklı bireyin başına gelinesi bi durum:)))))

Yaşamınız düzenli maşaallah. Erkeklerde en önemli özelliklerden biridir şefkat,ilgi.

Bu konuyu çok kafanıza takmayın, kurcalamayın..Normaldir. Herkesin hayatı farklıdır, istekleri farklıdır.Başka kişilere göre değerlendirmeyin.

Bence biraz zamana bırakın,yapabileceğiniz herşeyi yapmışsanız.. Kendinizede bakıyorsunuz. İlk günleriniz gibi değerlendirmeyin.

Dile getirmeyin uzun bir süre.

Bu konuyu aşabilirsem arkadaşlar , buraya nasıl düzeldiğini yazacağım. çünkü çoğunuz kendi yaşantısından bahsediyor. saçma sapan örnekler veriyorsunuz. ya bunu yaşamış ve düzelmiş insanlar yazsın bana lütfen . ne yapınca düzeliyor. nasıl bir yoldan geçtiler.

Ben buraya dikkat edersiniz kimin kaç kez eşiyle ne yaptığını sormuyorum . ööyle olsaydı farklı bir başlık açardım. bu konuyu ciddi algılayan insanlar yazsınlar lütfen.bana biirisi de bu konuyu yaşamış ve nasıl aşabilmiş bu süreci yazsın lütfen!!!

sacma sapan örnekler mi ???

kimlerin cevap verecegini belirterek acin konuyu ozaman !

anlamadım...ve yazdığınızı üzerime alındım...hayatımızdan da bişeyler katarak yazdığımız yorumlara tahammül edemiyorsanız böyle bir konu açmayacaktınız arkadaşım..
ne istiyorsunuz,sizle aynı durumda insanlar buraya toplansında hep beraber ahh vaaahh mı etmek amacınız..
size saçma sapan gelen örnekler başka bir hemcinsinizi mutlu ediyor...mesela beni...!
size yol göstermeye çalışıyoruz kıyafetler al,giy,parfümünü değiştir,kendini değiştir diye siz gelmişsiniz ben bakımlıyım temizim bilmem ne diyorsunuz..iyi de kişiden kişiye göre değişir bakımlı temiz kavramları..kime göre bakımlısınız? neye göre temizsiniz veya neye göre çekicisiniz..?
...daha nasıl yardımcı olalım bilemiyorum..

utandım yazmiycam vaz geçtim pardon

Son düzenleme:
insanlar kendi hayatlarindan örnekler vererek yardimci olmaya calisiyorlar zaten..baska ne beklyiorsunki doktormu kadinlar burada.. o zaman doktora danisacaksin

insanlar kendi hayatlarindan örnekler vererek yardimci olmaya calisiyorlar zaten..baska ne beklyiorsunki doktormu kadinlar burada.. o zaman doktora danisacaksin

olurmu arkadaşım..bizlerde aynı durumdayız diyelim bak o zaman nasıl seyri değişiyor konunun...
ama tahammül edemicekleri bişeyle karşılaşınca böyle tırnaklarını çıkartıyorlar bende bunu anlamıyorum..
insanlar konuşa konuşa demişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…