4 yillik evlisiniz bazan hergun bazan gün asiri birliktelik yasiyorsunuz..yanlismi anladim ki...
ya heralde tv nin başından kalk gel demiyorum. yanyana uzandıysak , öpüştüysek hemen iş uzamadan tv izliyorum diyor. kestirip atıyor yani.
evet çok doğru anladınız..ama anormal olmadığını düşünüyorum bunun..
biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle,üniden beri aynı evi paylaşıyoruz..sadece evleneli 4 yıl oldu..
ama inanılmaz bir ten çekimi var birbirimize karşı maşallah diyim Allah bozmasın..
benim anlamadığım cinsel hayatlarından şikayetçi olan arkadaşlarım bunu eşlerine görev gibi mi hissettiriyorlar da adamlar böyle kendilerini çekiyor...
yani benim fikrim bu
Bir görev gibi falan olduğu yok. zorlamıyorum zaten. ama kendiliğinden 10 gün yanaşmıyorsa eşiniz, siz yanaşmaya çalışıyorsunuz doğal olarak.
ten uyumu konusunda haklisiniz ve bazi kadinlar kocalarina bunu görev gibi hissettiriyorlar o zamanda erkek tabi yapamiyor , baski hissediyor bunlarda hepsinde haklisiniz..
Alah bozmasin evliliginizi masallah))
4 yillik evliyseniz , evlilikten öncesini geciyorum, 4 yil boyunca bazan gun asiri bazan hergun birliktelik varsa 4 yillik evlilikte acaip bir tablo cikiyor yani hemen hergun yada gun asiri,masalah tekrar...süpermen esiniz) siz bir süpermanle evlisiniz :))
ben bakımlı biriyimdir. sizin bu yazdıklarınızı da denedim. olmayınca olmuyor işte.
eşim bana sarısın öpsün çok sever.şevkatlidir. çok ince düşüncelidir. yılbaşında yanımda olamadığı için eve çiçek göndermiş. çok mutlu oldum. ben de ona mektup yazdım. sevgiyle ilgili bir sorunumuz yok. ama 10-15 gün çok uzun geliiyor bana.
Bu konuyu aşabilirsem arkadaşlar , buraya nasıl düzeldiğini yazacağım. çünkü çoğunuz kendi yaşantısından bahsediyor. saçma sapan örnekler veriyorsunuz. ya bunu yaşamış ve düzelmiş insanlar yazsın bana lütfen . ne yapınca düzeliyor. nasıl bir yoldan geçtiler.
Bu konuyu aşabilirsem arkadaşlar , buraya nasıl düzeldiğini yazacağım. çünkü çoğunuz kendi yaşantısından bahsediyor. saçma sapan örnekler veriyorsunuz. ya bunu yaşamış ve düzelmiş insanlar yazsın bana lütfen . ne yapınca düzeliyor. nasıl bir yoldan geçtiler.
sacma sapan örnekler mi ???
kimlerin cevap verecegini belirterek acin konuyu ozaman !
insanlar kendi hayatlarindan örnekler vererek yardimci olmaya calisiyorlar zaten..baska ne beklyiorsunki doktormu kadinlar burada.. o zaman doktora danisacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?