yok tatlım ne sakıncası olacak. ben sen böyle yapınca kendimi çok kötü hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum dedim anlattım güzel bi dille. oda gerçektenmi dedi. hiç farkında değilim seni ğzmek istemiyorum özürdilerim dedi. bu aralar kafam çok meşgul falan dedi anlattı işte. elimden geleni yapıcam dedi. şimdi çok mutluyum
gerçekten beni anladığınızı düşündüm.Kimse alınmasın. Ama ben de "tahrik gücü yüksek kadınların evliliğinde cinsel yaşam hat safhada devam eder" gibi bir cümle yazılmasını doğru bulmadım açıkçası .
Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.
aRKadaşlarinternetten araştırdım. erkeklerde cinsel isteksizlik testesteron hormonunun azlığıyla alakalıymış. Biz de eşimle başka bir sebeple genel kan testi yaptırmıştık. hemen gidip baktım . hormon seviyesi normal görünüyor. öyleyse sizin de dediğiniz gibi iş stresi olabilir. bir de evlendiğimiz ilk zamanlarda eşimin ailesiyle ilgili sorunlar yaşamıştık acaba diyorum o da mı etkiledi?
Bir de benim gibi sorun yaşayan hanımlar , çinko minerali cinsel isteği arttırıyormuş. nette yazıyor. içinde çinko bulunan yiyecekler tüketmek mantıklı. ya da eczaneden içinde çinko da bulunan vitamin haplarından almak da işe yarayabilir. bir de bunları deneyelim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?