1.5 senelik ilişkimize nişanlandığımız gün nokta koyduk...

xxtugcex

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
87
72
8
Evet arkadaşlar bende kk ailesine yeni katıldım. Burada yazılanları okuyarak acımı birazda olsa hafifletiyorum.. Biz 1.5 sene önce okulda birbirimizi görüp beğenerek tanıştık. Rüya gibiydi görür görmez sevdik birbirimizi benim yaşım 20 onunki 23.. Görüşme kararı aldık birer hafta arayla iki kez görüştük ve ailelerle tanışma kararı aldık.. Okumuyor olsaydık muhtemelen evlenme kararı alırdık öyle bi aşktı bizimkisi.. Aileme söylediğimde başta çok karşı çıktılar ama ben direndim sevgimin arkasında durdum ve ailem bi zaman sonra kabul etti ikna oldular. Çok muhteşem geçiyordu günlerim güzel sözlerini hiç eksik etmezdi benden resmen üzerime titriyordu arada tartışsakta bi günümüz ayrı geçmedi.. 7-8 ay sonra sevgilim okulunu bitirdi ve işe başladı ve biz ilişkimizin dahada ciddiyet kazanması için sözlenmeye karar verdik o günde rüya gibiydi herşey sıkıntısızdı lakin ailelerimizin farklı olduğunu o gün gördük.. ben şehirde yaşamış büyümüş biriyim köy hayatını bilmem ev işlerinden pek anlamam.. onun ailesi ise tam tersine köyde yaşamışlar hala oraya gidip geliyorlar ve anladımki kendilerine hizmet yapacak bi gelin arıyorlar beni hiç sevmediklerini o an anlayabildim ama çook seviyordum bu nedenle nasıl bırakırdım sevdiğimi kabullendim elimden geleni yaparım dedim.. Söz günüde geçti ve nişan tarihimiz belli oldu 30 Haziran 2019.. nişana kadar bizim tartışamalarımız büyüdü ve arttı aynı zamanda kafamdaki şüphelerde.. evlenince ben ne yaparım diye düşünmeye başladım.. Çok sevmek yeter mi dedim hep sevgilime güvendim devam ettim.. nişan günü olanlar oldu bunlar ne adet biliyor ne gelenek.. bi yüzüğü bile takmayı beceremediler.. yüzük takılırken ailemi adam yerine koyup çağırmadılar bu arada nişanımız salonda oldu.. abime dahi haber vermediler sadece babamı çağırdılar ve o an taktılar yüzükleri ben o an anladımki bunların aileme ne saygısı var ne sevgisi.. annesi desem beni her gördüğünde nefretle bakıyor herşeyime karışıyor.. nişanlım olacak herifte bunların kölesi olmuş sesini dahi çıkarmıyor.. yüzükler takıldı ve birgün sonra bize geldiler nişanda neden mutsuz olduğumuzu sordular ve bizden özür istediler.. annemde bizim özür dileyecek bi durumumuz yok dedi ve bana getir takılanları kızım dedi ben son kezde olsa sevdiğim adamın elini tuttum gel biz bi konuşalım dedim bana nefretle bakarak elimi fırlattı ve yüzüğü masaya bırakarak annen bizi istemiyor dedi.. ne yapacağım bilmiyorum aynı zamanda son zamanlarda bana olan sevgisi yok gibiydi sürekli ben senin nazından bıktım gibi şeyler diyordu.. yeniden sevebilir miyim birini sizce güvenebilir miyim??

Sizin aileniz onları istemiyorsa onların ailesinin size yaptığı muamelenin adı ne acaba? Bir de ailen bizi istemiyor diyormuş değişik ya Annenizi tebrik ederim benim kızım olsaydınız kızıma asla öyle muamelelerin yapılmasına izin vermezdim neticede anneniz sizi böyle saygısız insanlara köle olun diye doğurmadı! Ayrıca siz de kendi değerinizin farkına varın ailenize ve size daha çok sorunlar yaşatacak insanlar bunlar hele ki nişanlınızı hiç söylemiyorum zaten siz ve aileniz kesinlikle daha iyilerine layıksınız kendinizi bile bile ateşe atmayın zaten her şeyin farkındasınız tutumunuzdan dolayı da tebrik ediyorum sizi tabiki de seversiniz hem de bal gibi seversiniz saygılı, dürüst, sadık size ve ailenize değer veren centilmen biri çıksın inşaAllah karşınıza

Evet annemin hakkını ödeyemem benim her zaman arkamda ama zoruma giden tanıdığım diye düşündüğüm adamın bi anda değişmesi.. Çok teşekkür ederim kızlar

Gelmiş geçmiş olsun. En kötü erkek tiplerinden biri de evlenip aile kuracağını idrak edemeyen, anne babasının ağzına bakan erkek tipidir. Kurtulduğunuza şükredebilirsiniz

Yasanilanlar hos degil tabi, uzuldum senin adina. Ama gelin ata binmis ya nasip demis canim. Allah daha iyisini, gonlune gore olanini verir ins.
Dediklerim gereksiz ama bilmende de fayda goruyorum canim. Bu arada yargitay karari var, nisanli da olsan evli de olsan takilar sende kalir, yasal hakkin var yani, tabi kullanmak istersen.

Canım takı dediğimde 3 bilezik.. onuda oğlana aldırdılar yani benim için kılını dahi kımıldatmayan bi aile..

Yanımda biri olduğunda kendimi çok daha iyi hissediyorum ama gece kafamı yastığa koyduğumda düşünceler beni boğuyor nasıl inandım nasıl güvendim bu insana diye

Gececek canım şükret. İyisini düşün bak burda senin gibi sorunlar yaşayıp 3 4 aylık hamile olup babasınım evinde o inat anacı babacı eşinin aramasını bekleyenler var. Ona ait herşeyi sil yırt at once. Sonra sosyalleş arkadaşlarınla ailenle. Boyle cok daha mutlu olacaksın emin ol. Yaşın küçük hyatının baharındasın. Cok sevilirsin daha merak etme. Ailenin sevgisine ihtiyacın olan zamanlardasın. Onların kararlarına saygı duy. Annen baban senin göremediğin birçok şeyi görüyorlar. Aşık oldugun zaman mantık devreyr giremio malesef gözün kör oluyo. Bundan sonra ki ilişkilerinde sevdiğin insanın ailesine yaklaşımını iyi gözlemle. Bunlar evli ve biraz sorun yaşamış kişinin tavsiyeleri.

gelin aramamışlar ki köle aramışlar o seven görünümlü adamda maske

Kelin ilacı olsa başına sürermiş diyeceğim henüz nişan aşamasına gelmesek de benzer durumdayız. bu durumda senin onun ailesini değiştirmen mümkün değil. nişanlının sağlam ve dik durması gerekiyor. ileride evleneceğinizde size karışmayacaklarının garantisini vermeli. erkeğin davranışı çoook önemli. ne diyelim Allah gönlüne göre versin, unutmak istiyorsan tez zamanda gönlünden silsin...

Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

ben senin kadar cesur değilim. biz henüz nişanlı da değiliz. daha 3 ayımız var. bu sürede görmek istiyorum. çok seviyorum ama inan burada rastladığım konuların %90'ı aile yüzünden anlaşamayan boşanan kadınlar. başta aşktan gözü kör olup da evlenince hayatın öyle olmadığını anlayanlar... kafam çok karışık yani. umarım senin için en iyisi olur

Burada önemli olan sevdiğin adamın arkanda durup durmaması canım.. benim arkamda dursaydı eğer bende bu kadar cesur olamazdım emin ol.. ailesi ve eşini ayrı yere koyabilmeli insan

Bugün haberini aldım kızlar.. kendini eve kapatmış kimseyle iletişim kurmuyormuş sizde pişman mı oldu..neden bilmiyorum ama onunda acı çekmesini istiyorum

Tazecik Bı kız annesi olarak annenizn yaptığını yapardm ana babasının ağzına çok bakan erkekten bı cacık olmaz afedersinz o devam etsin evlenince daha kötü olur kaynana nefretle bana bakıyor demissnz siz bide gidip o kadına hizmet Edip elini opeceksinz yol yakınken dönün nişan söz bunlar için yapılıyor taniyn ki daha kötü olmadan bitiirn diye bı başkasını da tabiki seversinz güvenirsinz 20 yaş genceciksnz Allah güzel ömürler versin hayırlı yazılar yazsin.

Baştan ailem istemedi ama ben istiyorum diye tamam dediler, saçma Bi sebepten nişanlıyken ayrıldık, benim çabamla barıştık, evlendik 2 yıl olmak üzereydi paşa hazretleri beni beş kuruş parasız akşamın Bi körü evden kovdu Bi kaç gün sonra mesaj attı sen gittinde insan olduğumu hatırladım oh be şükür diye.Benim bu işten anladığım tek şey varsa oda aile istemiyorsa dinlemek gerekirmiş.Dizi film Bi şeylere sarın vakit geçsin düşünmeyin lütfen

Şuan ne durumdasınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…