- 26 Mart 2019
- 335
- 366
- 23
- 31
Bayramın ilk günüydü beni kovduğunda geldim ailemin yanındayım konuşmuyoruz avukata verdim evraklarımı.Keşke nişanlıyken barışmasaydım diye pişmanlıktan perişanım yani malesefŞuan ne durumdasınız peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramın ilk günüydü beni kovduğunda geldim ailemin yanındayım konuşmuyoruz avukata verdim evraklarımı.Keşke nişanlıyken barışmasaydım diye pişmanlıktan perişanım yani malesefŞuan ne durumdasınız peki
Çok mu seviyordunuz eşinizi Allah yardımcınız olur inşallah dualarım sizinleBayramın ilk günüydü beni kovduğunda geldim ailemin yanındayım konuşmuyoruz avukata verdim evraklarımı.Keşke nişanlıyken barışmasaydım diye pişmanlıktan perişanım yani malesef
Çok teşekkür ederim.Tabi ki çok seviyordum bide boşanmak nişanlıdan ayrılmak gibi değil ki aile oluyorsun onunla ailenden ayrılıyosun, evinden, yatağından, çevrenden, düzeninden ayrılıyosun tamamiyle.Kararınızı etkilemek istemem ama içinde en ufak tereddüt varsa evlenme ben çok pişmanım aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.Keşke nişanlıyken ayrılsaydım demek sadece pişmanlık olarak kalıyor maalesefÇok mu seviyordunuz eşinizi Allah yardımcınız olur inşallah dualarım sizinle
Yok biz kesin kararla ayrıldık zaten hiç pişmanda değilim sadece insan yaşadıklarına üzülüyor ama emin olun hayat devam ediyor sizin içindeÇok teşekkür ederim.Tabi ki çok seviyordum bide boşanmak nişanlıdan ayrılmak gibi değil ki aile oluyorsun onunla ailenden ayrılıyosun, evinden, yatağından, çevrenden, düzeninden ayrılıyosun tamamiyle.Kararınızı etkilemek istemem ama içinde en ufak tereddüt varsa evlenme ben çok pişmanım aynı pişmanlığı yaşamanı istemem.Keşke nişanlıyken ayrılsaydım demek sadece pişmanlık olarak kalıyor maalesef
Herşeyin suçlusu benmişim ama.. öyle dedi birkaç gün önce.insan emeklerine üzülüyorÜzücü bir durum ama söz nişan evresi bunun için var zaten. Eş adayını ve ailesini daha iyi tanımak evlenip evlenemeyeceğine karar vermek için. Rüya gibi başlayan aşkınızın ömür boyu devam etmesini dilerdim. Lakin hayırlısı böyleymiş. Şu an tabi ayrılığın vermiş olduğu acıyla pek mantıklı düşünemezsiniz. Çok normal. Şu ilk zamanları atlattınız mı şükür edeceksiniz. Bu şekilde evlilik yapsaydınız ne olurdu. Uyum sağlayamayacaktınız bir yanda eşiniz bir yanda aileniz bir yanda eşinizin ailesi. Çok yıpratıcı olurdu. Burada bir sürü konu var uyumsuz evlilikler hakkında. Eski nişanlınızada kızmayın bence , kimseye kızmayın. Umarım iki tarafta kendine uygun birileriyle mutlu olur. Ha birde zaman herşeyin ilacı zamanla unutursunuz da , yine birisini seversiniz de . Hepsi olur yani bunları düşünmeyin bile.
Siz kendinizi emeklerinizi biliyorsunuz , bu ilişki adına elinizden geleni yaptığınız için vicdanınız rahatsa diğer söylenenleri boşverin. Çirkefleşme durumu illaki olacak medeni bir şekilde ayrılanların sayısı çok azdır sanırım. Söylenenleri kulak ardı etmenizi tavsiye ederimHerşeyin suçlusu benmişim ama.. öyle dedi birkaç gün önce.insan emeklerine üzülüyor
Çook haklısınız. Bende öyle yapıyorum benimde çirkefleşmemi istedi ama ben yapmadımSiz kendinizi emeklerinizi biliyorsunuz , bu ilişki adına elinizden geleni yaptığınız için vicdanınız rahatsa diğer söylenenleri boşverin. Çirkefleşme durumu illaki olacak medeni bir şekilde ayrılanların sayısı çok azdır sanırım. Söylenenleri kulak ardı etmenizi tavsiye ederim
Tabi ki ediyor Bi aydır yaşıyorum bundan sonra daha da iyi yaşarım.Sizde üzülmeyin evet kötü Bi deneyimdi sizin için ama artık neyi istemediğimizi daha net biliyorsunuz, kendinizi belkide hiç ummadığınız Bi mutlulukta bulacaksınız ilerde belli mi olur.Üzülmeniz tabi ki normal ama şükür tevekkül azaltır inşallah.Kafanızı dağıtın oyalanın zaman herşey çareYok biz kesin kararla ayrıldık zaten hiç pişmanda değilim sadece insan yaşadıklarına üzülüyor ama emin olun hayat devam ediyor sizin içinde
En iyisini yapmışsınız. Kendinize olan saygınızı her zaman koruyun. Zaten biten bitmiş olan olmuş çirkinleşmenin ne gereği var ki. Onunla tüm irtibatınızı kesin ve hayatınıza odaklanın herşey daha kolay olacaktır sizin için emin olunÇook haklısınız. Bende öyle yapıyorum benimde çirkefleşmemi istedi ama ben yapmadım