Gitme canım bakalım üstüne belli ki bi derdiCanım anlatması uzun aslında senin de başını şişirmiyim şimdi.
Kısaca bahsetmek gerekirse Benimkiyle 5 senedir devam eden bi ilişkimiz var. Kendisi çok kıskanç sinirli bi tip ama değişmeye çalıştı bayağı değişti de.
Son dönemlerde kavgalarımız arttı. Son 1-2 haftadır da ben mesaj atıp arayıp sormasam o sormuyor ben konuşmaya çalıştığımda da kısa cevaplar falan veriyordu sürekli ben de ufaktan nazlanıyordum ilgilenmiyorsun falan diye. Sürekli yok öyle bişey deyip geçiştiriyor. Benim evimin 3 bina ötesinde oturuyor. Ve sürekli evde olduğunu bi işi olmadığını da bildiğim için kızıyordum ilgilenmemesine.
Cuma akşamı memleketten ortak bi arkadaşımız geldi. Biz o sıra kavgalıydık. Çocukla görüşecektim gelmedi. Biz de çocukla konuştuk bayağı. İşte seni çok seviyor çok değer veriyor falan dedi. Ama kavgalarımızın arkası gelmiyor artık ufacık bişeyden ikimiz de parlıyoruz. Ayrılık lafını onun ağzından hiç duymamıştım bugüne kadar.
Neyse cumartesi günü konuşmak istediğini söyledi kalktım gittim. Önce kavga ettik. Sonra ayrılmak istediğini beni mutlu edemediğini sürekli baskı kurmaya çalıştığını söyledi. Ben de ayrılmak yerine kendini düzeltsen eksik noktaları biliyorsun bak bundan sonra dikkat edersin falan dedim ama yok biz anlaşamıyoruz falan dedi ve bıraktı beni. anlamadığım bu adam 5 senedir yeni mi farketti anlaşamadığımızı.
Dün gece de mesaj atmış seni seviyorum. Ama ne yapacağımı şaşırdım falan diye. Anlamadım ne iş
Canım aldatma falan yok. Evet bazı sıkıntıları oldu ufak tefek ama ben destek oldum hep. Bu ara işleri yolunda gidiyor aslında. Benim için kalkıp okuduğum şehire geldi bu sene. Başta bocaladı ama atlattı. Bi çevresi var artık burda. Kısa süreli ayrılıklarımız oldu ama onu hiç bu kadar ciddi görmemiştim ben. Evet karakterlerimiz çok farklı ama ben ona ses etmiyorum farklı yönlerimizi görmezlikten geliyorum. Ama artık bunaldım. Kolaya kaçıyor gibi geldi bana.Gitme canım bakalım üstüne belli ki bi derdi
var aldatma falan yoktur gibi yanlış anlma
belki seni kıskançlığından bunalttığını falan düşünüyordur
Kız onlar tekmeyi basarlar sonra tıpış tıpış dönerlerCanım aldatma falan yok. Evet bazı sıkıntıları oldu ufak tefek ama ben destek oldum hep. Bu ara işleri yolunda gidiyor aslında. Benim için kalkıp okuduğum şehire geldi bu sene. Başta bocaladı ama atlattı. Bi çevresi var artık burda. Kısa süreli ayrılıklarımız oldu ama onu hiç bu kadar ciddi görmemiştim ben. Evet karakterlerimiz çok farklı ama ben ona ses etmiyorum farklı yönlerimizi görmezlikten geliyorum. Ama artık bunaldım. Kolaya kaçıyor gibi geldi bana.
Amaan neyse boşverelim. Bir derdim var köşesi gibi oldu burası Güzin ablacığım :) Velhasıl herif bana tekmeyi basınca bende iştah falan kalmadı ben de stresi avantaja çevirdim
Uyuzlar işte napacan. Aslında şöyle bi temiz dövsem mi diyorum. İçim rahatlar. Çeşitli işkenceler kuruyorum kafamda. Mesela uyurken yüzüne ağda bandı yapıştırsam ah ahKız onlar tekmeyi basarlar sonra tıpış tıpış dönerler
tecrübeyle sabit anacım
sen boşver takma aktif ol umursama
benden ayrıldı adam bende bastım tatile gittim
1 ay sonra aradı sen merak etme ben gelince herşeyi yoluna koycam dedi
Yap canım hattaa kafasına yastık bassUyuzlar işte napacan. Aslında şöyle bi temiz dövsem mi diyorum. İçim rahatlar. Çeşitli işkenceler kuruyorum kafamda. Mesela uyurken yüzüne ağda bandı yapıştırsam ah ah
sen eşinle kavga mı ettinKizlaarrr bekarlara abla tavsiyesi kesinlikle ve kesinlikle uyusmadiginiz en ufak noktaniz varsa sevgilinizle ,kiskaniyosa, bunaltiyosa ,kafa yapi usmuyosa düzelir diye dusunmeyin elbet biraz zorlar bi tik düzelir fakat sonra yine özüne döner ve evlendikten sonra hayatiniz boyunca tuhh dersiniz inanin bana kimse duzelmiyo eğer o kişiyle uyusmadiginizi
dusunuyosaniz tek dakikanizi daha boşa
harcamayin sizle uyuşan birini arayin . esimle
yüzde 90 anlasiyoruz biz fakat sevgiliyken de
olan ilgisizliği düzelir diye düşündüğüm
krolugu ara ara duzelse de devam ve o kadar
anlastigim insan yeri geliyor hhayatimin
hatasi gibi geliyor banahazir önünüzde
firsat varken sizi yipratanlar için kendinizi
yormayin , sizi gerçekten nazlandiracak ,
mutlu edecek, el üstünde tutacak birini bulun ! Kimse duzelmiyo sakin düzelir diye beklemeyin !!!!
edebini takın deBu aralar iyice sogudum sanki ondan atip tutuyorum herifikadin evi temizlemeli cocuga en iyi sekilde bakmali misafir gelince etrafinda fir donmeli ... Yemek masasina oturunca oyle biseyler istiyo benden ayy bi sunu da ben alayim demiyo , birileri gelince emirler vererek ustumden erkeklik tasliyo ... Sinir oluyorum guzelce istese yanmiycam emir cumleleri ! Kimse olmasa bile canim cicim yok avrat yada anasiiii ! Guzelce iste bari yapayim diyorum kalk cabuk yap asabimi bozma diyo !! Gel de cildirma !! Laaann bende calisiyorum okuuuzzz ! Aksama kadar canim cikiyo ama beyefendi cevresindeki ev hanimlariyla bir tutuyo beni . bazen coookkk pismanim coookkk diyorum ya is isten gecti
eeee aktif ol şurda canım bak benBu arada canim benim ben yine 59 lardayim ayyy cok sikildim su kilomu verememekten de !! Bu aralar güzel şeylere ihtiyacim varrr !!! 55 kilo olmak gibi meselaaa !! Duy sesimi Allahiimm
deli kızzz yaz geldi yiyip durma artıkCanim benim kilo vermeye karar verirsem sürekli senin sayfandayim zaten4 gun evde olunca az yiyorum senin sayfani takip ediyorum diger kilo verenlerin yazilarini okuyorum ama gel gor ki 3 gun okula gidince butun duzenim mahfoluyor gecen hafta 57.6 dim dun aksam 60 ciktimm gel de yine cildirmaaa bu aralar cildirimlardan cildirim begeniyorum
hobidi gırtlak yin durun demekkiKiz aksam zumbam vardi bi de haftada 3 gün zumbaya gitmeme rağmen veremiyorum hesap et yanii
ödem var canımZaten yazin yaklasmasi acayip uzuyo beni bu kollarla nasip giycem yine o tisortleriigeçenlerde baharliklari cikardim abi acil zayiflamam gerekiyor dedim hiçbiri güzel olmadi bide guyya bu ayin basinda kararliydim 23 nisanda 55 kilo olup nisanda aldigim takim elbiseme girecektim benden adam olmaz iste canim benim aksam tam 60.0 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?