1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Bu gün yeniden bi toparlayim madem bu kacinci azim olayim hatirlamiyorum da yaza kadar veririm inss su 5 kiloyu yaa

nasıl bi okul anlamadım
okul mu restaurant mı
kötek istiyor canım senin herhal
sağlıklı şeyler ye

Kiz tam öğretmenler odasinin yaninda kantin var ve her teneffüs cay içerken yanina tatilbi sşey canim cekiyo, dolabima form bisküvi koydum sirf yemeyim diye diğerlerini, aldigim gibi duruyorlar dolapta . bayanlar da farkında burcu sen bu yemeyle zayifsin bile diyorlar gun icinde yeyince zaten rejim mejim kalmadi deyip aksam da yiyorum kisir dongum boylece gidiyo iste

akşam yeme hiç hazır yeme
evden meyve götür öğretmenim
bu nedir başka bişeyle ilgilen

Bide senin boyun benimkinden uzun sen baya zayif gorunuyosundur benim her yerim bingil bingil

Tişört,tatil, bikinii korkuyorum inan . ve isin komik yani gecen yaz 54.5 dum ve o kiloya63 den inmistim nasil bir salakliktir bu ne ara geri 59 a ciktim ben yaaa !!!

Tişört,tatil, bikinii korkuyorum inan . ve isin komik yani gecen yaz 54.5 dum ve o kiloya63 den inmistim nasil bir salakliktir bu ne ara geri 59 a ciktim ben yaaa !!!
bende geçen yaz 58 dim bu sene 62 yi falan gördüm

Neyse herşey bir yana verelim artik su kilolari yaa olmeyecegimi bilsem bide etkili olacagina inansam varya su bitkisel ilaçlardan alaçam da cahil olamiyorum istee

Neyse herşey bir yana verelim artik su kilolari yaa olmeyecegimi bilsem bide etkili olacagina inansam varya su bitkisel ilaçlardan alaçam da cahil olamiyorum istee
yappma öğretmenim aklına getirme
yeşilçay içç yeşilçay

Melisali yeşil cayim var güne onla baslayim bari canim benimmm

Bende kalkayim madem paşam uyanmadan iceyim yeşil cayimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…