neyi almadım mı? hurma mı:)Daha sen almadın mı bakıyım :)
günaydın günlüğüm
akşam yemeğimi yazayım
kıymalı kaşarlı pide
2 ad ev yapımı browni yedim bide :)
tamam akşamdan koyneyi almadım mı? hurma mı:)
almadım kuzum çünkü marketlerde yok
çarşıya gidicem haftasonu
ama kuru kayısım var yiyorum zaten hep
suyunu iççeğimi bilmiyodum:)
sağol bebeğim kız güzel yapıyor :)ohhhhh afiyet olsun
ay kuzum bende sana yazacaktım dün ama bunuGünaydııın. Gerçi pek günaydınlık hali kalmadı günün ama neyse
Dün bi kür denedim ve bende işe yaradı. 1,5 litre sıcak suya yeşil çay demledim. İçine 1 tane limonun suyunu sıkıp sonra kabuğunu da attım. Soğuyunca da üstüne 1 sade maden suyu ekledim. Gün boyu onu içtim. Ve tabi ki wc den çıkamadım. Bugün de devam ediyorum ona. Hurma için çarşıya inmem lazım ama hava yağmurlu bugün. Cesaretimi toplayınca çıkıcam
Açıkçası sodadan korkuyordum ama bi sorun olmadı. Bir kaç gün deneyip sonra sadece yeşil çaya dönerim. Meğer ne kadar ödem varmış vücudumda. Onun haricinde 2 litre de su içtim. Yemek yemeye yerim kalmadı resmenay kuzum bende sana yazacaktım dün ama bunu
miden rahatsız ya vazgeçtim
dikkat et olurmu
tamm canım limonu fazla tüketmeAçıkçası sodadan korkuyordum ama bi sorun olmadı. Bir kaç gün deneyip sonra sadece yeşil çaya dönerim. Meğer ne kadar ödem varmış vücudumda. Onun haricinde 2 litre de su içtim. Yemek yemeye yerim kalmadı resmen
Haklısın canım. dikkat ederim artık. Doktorumu arayıp sordum aslında. Günde 1 tane soda aç karna olmadığı sürece içebilirsin dedi. Midemle iyi anlaşıyoruz bugünlerde. O kadar eziyeti çektiren kendisi değilmiş gibi. bu arada sigarayı bıraktım. Doktorun kesin talimatıydı. İştahım ondan da artmış olabilir ama kontrol edicem artıktamm canım limonu fazla tüketme
soda alkali oda bazik ph şı düşük ya
mide delinmesine yol açar allah korusun
ay bende bıraksamHaklısın canım. dikkat ederim artık. Doktorumu arayıp sordum aslında. Günde 1 tane soda aç karna olmadığı sürece içebilirsin dedi. Midemle iyi anlaşıyoruz bugünlerde. O kadar eziyeti çektiren kendisi değilmiş gibi. bu arada sigarayı bıraktım. Doktorun kesin talimatıydı. İştahım ondan da artmış olabilir ama kontrol edicem artık
Kolay değil cidden ya. Başlarda çok zor oldu da şu an gayet iyiyim aslında. Bİ yerden başlamak lazımay bende bıraksam
4 tane falan içiyorum ben canım yaKolay değil cidden ya. Başlarda çok zor oldu da şu an gayet iyiyim aslında. Bİ yerden başlamak lazım
Bırak canım bırak. Çok tiryaki olmadan bırakmak en iyisi.4 tane falan içiyorum ben canım ya
bende bırakıyım bari şu an itibari ile
can sıkıntısından içiyorum
bencede tama canımBırak canım bırak. Çok tiryaki olmadan bırakmak en iyisi.
Aynen Canım bi takiklik var sürekli 58 çıkıyorum bayan bi göremem HerhaldeCanim asssk arkadasim surekli giriyorum ve yorumlarinizi okuyorum kendim yazmasam da :) azmine hayranim kiz senin ben bi birakip bi basliyorum yine ve seninle hemen hemen ayniyiz ben de 57.7 ciktim gecen
ee ver ceğimiz 5 6 kilo olunca böyle oluyor canım neBu nedir yaaa gerçekten millet 10 10 kilo veriyo sen ve ben son 3 aydir 59 57 arasi gidip geliyoruz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?