Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bi okul anlamadımKiz yok kendimi acaba bi sorun mu varla kandiramiycam bildigimn yiyorum yani bide sanirim düzensiz yediğim için vücut da anlamiyo ne yapsa kilo verse mi alsa mi ? Dediğimgibi 4 ggün doğru dürüst hic birşey yemiyorum sonraki 3 gün ne bulursam yiyorum sonra tartilinca sonucu ayni görüncesinirlenip obur 4 ggünde yiyorum boyle ssaçma bi dongum var iste
tam 2 aydır 1 kilo verdim ancaNe 5 kiloymus Allahim 1 yildir veremedim ya la
akşam yeme hiç hazır yemeKiz tam öğretmenler odasinin yaninda kantin var ve her teneffüs cay içerken yanina tatilbi sşey canim cekiyo, dolabima form bisküvi koydum sirf yemeyim diye diğerlerini, aldigim gibi duruyorlar dolapta . bayanlar da farkında burcu sen bu yemeyle zayifsin bile diyorlar gun icinde yeyince zaten rejim mejim kalmadi deyip aksam da yiyorum kisir dongum boylece gidiyo iste
o kadar hazır besin yersen olurBide senin boyun benimkinden uzun sen baya zayif gorunuyosundur benim her yerim bingil bingil
bende geçen yaz 58 dim bu sene 62 yi falan gördümTişört,tatil, bikinii korkuyorum inan . ve isin komik yani gecen yaz 54.5 dum ve o kiloya63 den inmistim nasil bir salakliktir bu ne ara geri 59 a ciktim ben yaaa !!!
yappma öğretmenim aklına getirmeNeyse herşey bir yana verelim artik su kilolari yaa olmeyecegimi bilsem bide etkili olacagina inansam varya su bitkisel ilaçlardan alaçam da cahil olamiyorum istee
ben içiyorum hatta şimdi alıyorum hemenMelisali yeşil cayim var güne onla baslayim bari canim benimmm
hee unutmadan
akşam 20 dk trambolinde zıpladım