canım az kaldı zaten neden zorlıyım zatenboy 158
kilo 52
bende 47 olmak istiyorum fit olabilmek için. ben de azar azar canımın çektiklerini yiyerek zayıflama taraftarıyımAsSsk gibi
kız fırtlatma dur herkez benim tartıma bozuk diyor ama değilyeni aldım ayol daha fırlatıcam az kaldı
boy 158
kilo 52
bende 47 olmak istiyorum fit olabilmek için. ben de azar azar canımın çektiklerini yiyerek zayıflama taraftarıyımAsSsk gibi
düz zeminde zaten kuzucum her odada tartılcam akşama bakalım ne olcakkız fırtlatma dur herkez benim tartıma bozuk diyor ama değil
sende hep aynı yere koy canım aynı yerde dursun
düz zemin gerekli
deli yaa elemanların totoşuna motor taktım bendüz zeminde zaten kuzucum her odada tartılcam akşama bakalım ne olcaknaptı patron yahu
buarada boyun kaç canım, belki ideal kilona yaklaştığın için gitmiyordur
optimus iptal etti galiba üyeliğidüz zeminde zaten kuzucum her odada tartılcam akşama bakalım ne olcaknaptı patron yahu
Kızz buzdolabına mı çıkıyonuz dicektimdeli yaa elemanların totoşuna motor taktım ben
neden müşteirleri aramıyon diyor
yok neden cep telleri alınmıyor diyor
bende cevabı ytapıştırdım deli etti beni
yanağımda kocaman bi şiş sinirlerim tepemde zaten
sanada kızcam şimditek yerde tut şu tartıyı benm buzdolabının önünde
nasıl anladın ki???optimus iptal etti galiba üyeliği
kızz yok dediğim gibi yap yemek yemeni engelliyorKızz buzdolabına mı çıkıyonuz dicektimyok yavrum benimde kullanmadığım odamda yerde duruyo işte ben gelip geçerken çıkıyom üstüne hep
boşver patronlar hep öyle yavrum
sayfaları atlayınca geriye doğru onun msj larda resmin altında yazıyornasıl anladın ki???
yok mutfakta durursa yemek yemedne önce tartılırım yemek yer tartılırım su içer tartılırım yani benkızz yok dediğim gibi yap yemek yemeni engelliyor
şu an aynı beni tarif ettin yayok mutfakta durursa yemek yemedne önce tartılırım yemek yer tartılırım su içer tartılırım yani ben
biz kadınlar hep aynıyızşu an aynı beni tarif ettin ya
sayfaları atlayınca geriye doğru onun msj larda resmin altında yazıyor
yok mutfakta durursa yemek yemedne önce tartılırım yemek yer tartılırım su içer tartılırım yani ben
ya sende fenasın benim adamda akşam sabah tartılıyor onada bulaştıhımmm anladım canım
bende tatlı ya da çikolataya saldıracağımda gidip tartılıyorum, moralim bozuluyo sonra iştahım kaçıyo. bilinçli kaçırıyom
kilo almıştır o kiloBenimki de sürekli tartılıyoo bozuk bu tartı diyo 83 kilo değilmiş 81 kiloymuş
Evet aldın diyorum güzel yemek yapma dayanamıyorum diyokilo almıştır o kilo
aynısı bende de var al birini vur ötekineEvet aldın diyorum güzel yemek yapma dayanamıyorum diyo
tavuk vye benzeri yeseydin daha iyi mercimek az gelmiştir canımkızlar ben bugün öğle yemeğinde bi kepçe mercimek çorbası içtim 2 kaşıkta yoğurt yedim sonrada bi avuç badem yedim protein içeriyomuş çok yalnız çok acıktım beennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?