- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
ayy elim ayağım titredi az önce hava aldım toparlandım hiç aç kalmaya gelemiyorum köfte vardı canım ama çok kötü yapıyolar bi lokma aldım yiyemedimtavuk vye benzeri yeseydin daha iyi mercimek az gelmiştir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy elim ayağım titredi az önce hava aldım toparlandım hiç aç kalmaya gelemiyorum köfte vardı canım ama çok kötü yapıyolar bi lokma aldım yiyemedimtavuk vye benzeri yeseydin daha iyi mercimek az gelmiştir canım
akşam tavuk var bu arada
öyle yap canım gücün kalmaz çiğnemeden yut :)bende yumuşak bi köfte falan yicem beslenemiyorum halsiz düşücem sonra ya
Duser karabugday duymussunuzdur kolestrolu ve tansiyonu dusururcanım benim kötü kolesterol 197 düşer mi sence?(ailesel benimki, kilomda 52)
Ben tansiyon hastasiyim yaklasik uc aydir spor ve diyey yapiyorumDuser karabugday duymussunuzdur kolestrolu ve tansiyonu dusurur
canim ben arkadasa ima olsun diye soylemistim, denemedigim sey kalmadi. malesef ailesel annemde var, besinler yuzunden yukselmio vucudum uretiyor. soyle soyleyim ilacla bile belli bi miktarin altina dusmuyor, vucut hemen daha fazla uretiyorDuser karabugday duymussunuzdur kolestrolu ve tansiyonu dusurur
Spor yapmayi denediniz micanim ben arkadasa ima olsun diye soylemistim, denemedigim sey kalmadi. malesef ailesel annemde var, besinler yuzunden yukselmio vucudum uretiyor. soyle soyleyim ilacla bile belli bi miktarin altina dusmuyor, vucut hemen daha fazla uretiyor
eski teakwandocuyum canim, o zamanda vardi. haftada 6 gun iki saat spor programina ragmen degismedi :)Spor yapmayi denediniz mi
Cok iyi hala yapiomusunuzeski teakwandocuyum canim, o zamanda vardi. haftada 6 gun iki saat spor programina ragmen degismedi :)
günaydın canım, doğru söylüyosun hep öyle yemicen nasılsa idye çiğnemeden yut dedim nasıl ağrı şişlik aynı mı? ben proteine devam yumurta zeytinimi yedim sabah tartılmadım pazar tartılcam:)ekmeği ıslatım öyle yiyiorum canım bi dilim ekmek 10 dkk bol bol sol taarfla çiğniyorum
şişerim öyle çiğnemeden yutarsam
canım hesabın pasif ama belki okuyosundur diye cevap yazıyorum, şehir değişikliğinden sonra bıraktım canım. burda gittiğim yerler ne yazıkki taekwando öğrenmek için gelen insanlarla değil, birinin ağzını burnunu kırabilecek beceriye ulaşmak için gelen lüzumsuz tiplerle doluydu. ben aynı zamanda kısa mesafe koşucusuydum, üzerimdeki şu ölü toprağını atarsam inşallah başlarım koşmayaCok iyi hala yapiomusunuz
canım poğaça peynir yedim allahım nasıl bi ağrı anlatamam şu an ölücem ağrıdan napcam yagünaydın canım, doğru söylüyosun hep öyle yemicen nasılsa idye çiğnemeden yut dedim nasıl ağrı şişlik aynı mı? ben proteine devam yumurta zeytinimi yedim sabah tartılmadım pazar tartılcam:)
3 gün dedik bardak çorba dedik, sakalımız yok diye dinlemedin. şişlikler inene kadar sabret canımcanım poğaça peynir yedim allahım nasıl bi ağrı anlatamam şu an ölücem ağrıdan napcam ya
sıvı ile beslencem ondan mı oldu yaa yemiycem bişey
şişlik indi hiç ağrım yoktu bugün oldu yok ya dikiş alınana kadar katı bişey yok3 gün dedik bardak çorba dedik, sakalımız yok diye dinlemedin. şişlikler inene kadar sabret canım
tarantuyl kim gelmiş üyeliği sonlanmış3 gün dedik bardak çorba dedik, sakalımız yok diye dinlemedin. şişlikler inene kadar sabret canım
tarantuyl kim gelmiş üyeliği sonlanmış
Sen misafir değilsin kuzum ben yoksamyazmıyom daha sana, benim misafir olduğumu anlamıyo kimse