• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

ekmeği ıslatım öyle yiyiorum canım bi dilim ekmek 10 dkk bol bol sol taarfla çiğniyorum
şişerim öyle çiğnemeden yutarsam

Duser karabugday duymussunuzdur kolestrolu ve tansiyonu dusurur
canim ben arkadasa ima olsun diye soylemistim, denemedigim sey kalmadi. malesef ailesel annemde var, besinler yuzunden yukselmio vucudum uretiyor. soyle soyleyim ilacla bile belli bi miktarin altina dusmuyor, vucut hemen daha fazla uretiyor :(

canim ben arkadasa ima olsun diye soylemistim, denemedigim sey kalmadi. malesef ailesel annemde var, besinler yuzunden yukselmio vucudum uretiyor. soyle soyleyim ilacla bile belli bi miktarin altina dusmuyor, vucut hemen daha fazla uretiyor :KK43:
Spor yapmayi denediniz mi

ekmeği ıslatım öyle yiyiorum canım bi dilim ekmek 10 dkk bol bol sol taarfla çiğniyorum
şişerim öyle çiğnemeden yutarsam
günaydın canım, doğru söylüyosun hep öyle yemicen nasılsa idye çiğnemeden yut dedim nasıl ağrı şişlik aynı mı? ben proteine devam yumurta zeytinimi yedim sabah tartılmadım pazar tartılcam:)

Cok iyi hala yapiomusunuz
canım hesabın pasif ama belki okuyosundur diye cevap yazıyorum, şehir değişikliğinden sonra bıraktım canım. burda gittiğim yerler ne yazıkki taekwando öğrenmek için gelen insanlarla değil, birinin ağzını burnunu kırabilecek beceriye ulaşmak için gelen lüzumsuz tiplerle doluydu. ben aynı zamanda kısa mesafe koşucusuydum, üzerimdeki şu ölü toprağını atarsam inşallah başlarım koşmaya ;)

günaydın canım, doğru söylüyosun hep öyle yemicen nasılsa idye çiğnemeden yut dedim nasıl ağrı şişlik aynı mı? ben proteine devam yumurta zeytinimi yedim sabah tartılmadım pazar tartılcam:)
canım poğaça peynir yedim allahım nasıl bi ağrı anlatamam şu an ölücem ağrıdan napcam ya
sıvı ile beslencem ondan mı oldu yaa yemiycem bişey:KK61:

canım poğaça peynir yedim allahım nasıl bi ağrı anlatamam şu an ölücem ağrıdan napcam ya
sıvı ile beslencem ondan mı oldu yaa yemiycem bişey:KK61:
3 gün dedik bardak çorba dedik, sakalımız yok diye dinlemedin. şişlikler inene kadar sabret canım

3 gün dedik bardak çorba dedik, sakalımız yok diye dinlemedin. şişlikler inene kadar sabret canım
şişlik indi hiç ağrım yoktu bugün oldu yok ya dikiş alınana kadar katı bişey yok
süt çorba kefir valla ağlıycam ya ikinci defa ağrı kesici almak zorunda kaldım

yazmıyom daha sana, benim misafir olduğumu anlamıyo kimse:63::KK70:

Back