• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Sen misafir değilsin kuzum ben yoksam
senle kastamonu var
şu an zaten bayılacağım ağrıdan:110:
oyyy kıyamam:KK43: ya ben o dönem hem antibiyotik hem ağrı kesici kullandım. sen kullanmıyor musun?

oyyy kıyamam:KK43: ya ben o dönem hem antibiyotik hem ağrı kesici kullandım. sen kullanmıyor musun?
Canım antibiyotiği aldım ama bi çetirdiğim gün aldım ağrı kesici
sadece ağzımı çok açamıyordum
ama bugün almak zorunda kaldım

Canım antibiyotiği aldım ama bi çetirdiğim gün aldım ağrı kesici
sadece ağzımı çok açamıyordum
ama bugün almak zorunda kaldım
kız tabi ağrır çatlak ben4-5 gün ağrı kesici kullandım. konuştukça bile sızlıyodu

Canım dikkat et biraz sıvı tüket bakalım geçene kadar Allah yardımcın olsun :(

aynen öyle sıvıya vercem kendimi
poğaçadanmı oldu bilemedim ama ağrım var
ilaç azcık hafifletti
sağol kuzum
canım katı yediğin şeyler o dikişlerin arasına girip kalıo ve ağrı yapıyo. eğer katı bişey yersen muhakkak ağzını güzelce çalkala

canım katı yediğin şeyler o dikişlerin arasına girip kalıo ve ağrı yapıyo. eğer katı bişey yersen muhakkak ağzını güzelce çalkala
tamam canım gargaramı yapıyım hemen
dikişler düzelene kadar katı bişey yok sıvı ile besleniyorum

günaydın kızlarrrr:) sanırım ödemimi biraz attım 65,300 üm bu sabah :) yumurta ve zeytinimi yedim veee sağ bacak 50 sol bacak 50 makas yaptım..

çok iyi canım ben diş ağrımla başbaşyım
58,900 kilom hala aynı
az yiyorum ama kabızlık var ne etcem bilmem
pazartesi günü doktora tekrar gitcem
günaydın kızlarrrr:) sanırım ödemimi biraz attım 65,300 üm bu sabah :) yumurta ve zeytinimi yedim veee sağ bacak 50 sol bacak 50 makas yaptım..

günlüğüm öğlen yemeğim
çabuk çorba şehriyeli tavuklu
bide patatesli poğaça
diş ağrım orta seyrinde ilerliyor
hakkımda hayırlısı

günlüğüm öğlen yemeğim
çabuk çorba şehriyeli tavuklu
bide patatesli poğaça
diş ağrım orta seyrinde ilerliyor
hakkımda hayırlısı
YA BEN öğle yemeğini çok kaçırdım sanırım bi şişkinlik bi şişkinlik ölücem maden suyu içiyorum şimdi, et döner yedim salata ve ayran

YA BEN öğle yemeğini çok kaçırdım sanırım bi şişkinlik bi şişkinlik ölücem maden suyu içiyorum şimdi, et döner yedim salata ve ayran
başka bişey yedin mi canım
değilse ya hızlı yedin yada ayran şişirdi

galiba canım, şu karın bölgemdeki şişkinlik hissinden nefret ediyorum patlıcak balon gibi hissediyorum
bende çok rahatım nedendir bilinmez
yemek konusunda kuş kadar yiyince hemen doyuyoru
tavsiye ederim canım diş çektir:confused:

Back