- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
oyyy kıyamam ya ben o dönem hem antibiyotik hem ağrı kesici kullandım. sen kullanmıyor musun?Sen misafir değilsin kuzum ben yoksam
senle kastamonu var
şu an zaten bayılacağım ağrıdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy kıyamam ya ben o dönem hem antibiyotik hem ağrı kesici kullandım. sen kullanmıyor musun?Sen misafir değilsin kuzum ben yoksam
senle kastamonu var
şu an zaten bayılacağım ağrıdan
Canım antibiyotiği aldım ama bi çetirdiğim gün aldım ağrı kesicioyyy kıyamam ya ben o dönem hem antibiyotik hem ağrı kesici kullandım. sen kullanmıyor musun?
kız tabi ağrır çatlak ben4-5 gün ağrı kesici kullandım. konuştukça bile sızlıyoduCanım antibiyotiği aldım ama bi çetirdiğim gün aldım ağrı kesici
sadece ağzımı çok açamıyordum
ama bugün almak zorunda kaldım
aynen öyle nazar değdirdiler banakız tabi ağrır çatlak ben4-5 gün ağrı kesici kullandım. konuştukça bile sızlıyodu
aynen öyle sıvıya vercem kendimiCanım dikkat et biraz sıvı tüket bakalım geçene kadar Allah yardımcın olsun
canım katı yediğin şeyler o dikişlerin arasına girip kalıo ve ağrı yapıyo. eğer katı bişey yersen muhakkak ağzını güzelce çalkalaaynen öyle sıvıya vercem kendimi
poğaçadanmı oldu bilemedim ama ağrım var
ilaç azcık hafifletti
sağol kuzum
tamam canım gargaramı yapıyım hemencanım katı yediğin şeyler o dikişlerin arasına girip kalıo ve ağrı yapıyo. eğer katı bişey yersen muhakkak ağzını güzelce çalkala
Bende tavuk suyu çorbası içtimmben geldim günlüğüm
mercimek çorbası aldım çabuk çorba yaptım içtim
iyiyim gargaraya devam
Afiyet olsun kuzumBende tavuk suyu çorbası içtimm
günaydın kızlarrrr:) sanırım ödemimi biraz attım 65,300 üm bu sabah :) yumurta ve zeytinimi yedim veee sağ bacak 50 sol bacak 50 makas yaptım..
YA BEN öğle yemeğini çok kaçırdım sanırım bi şişkinlik bi şişkinlik ölücem maden suyu içiyorum şimdi, et döner yedim salata ve ayrangünlüğüm öğlen yemeğim
çabuk çorba şehriyeli tavuklu
bide patatesli poğaça
diş ağrım orta seyrinde ilerliyor
hakkımda hayırlısı
başka bişey yedin mi canımYA BEN öğle yemeğini çok kaçırdım sanırım bi şişkinlik bi şişkinlik ölücem maden suyu içiyorum şimdi, et döner yedim salata ve ayran
Et dokundu sanırım canımbaşka bişey yedin mi canım
değilse ya hızlı yedin yada ayran şişirdi
yapabilir canımEt dokundu sanırım canım
galiba canım, şu karın bölgemdeki şişkinlik hissinden nefret ediyorum patlıcak balon gibi hissediyorumyapabilir canım
havalar gelgitler böyle değiştiriyor bizi
bende çok rahatım nedendir bilinmezgaliba canım, şu karın bölgemdeki şişkinlik hissinden nefret ediyorum patlıcak balon gibi hissediyorum