1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Kiizzz son günlerde 57 dimm aldim geldimm sevinmee

Geçmiş olsun canim benim zor günler seni bekliyor sanirim tuh zor is bu diş isleri
hemde nasıl canım
ama 20 likler gömülü diğer dişlerimi eğrileleştiriyorlar büyümeye başladıkca
dişlerim ağrıyor

Spora da gidemedim uzun zamandir bıngıl bıngıl oldum yine

ekmek yasak bu proteinde bu bir
ikincisi ödem tutmuşsun
tuvalet sorunun varmı canım
aaaa yanlış mı okumuşum sanki kahvaltıda bi dilim ekmek vardııı tüh bu sabahta yedim tam tahıllı bi dilim.. tuvalete iki günde bir bazen hergün çıkarım canım.. normalde zaten sıvı tüketimnden hep tuvaletteyim ama bi ödem var farkındayım hep şiş hissediyom kendimi napçam beeennn

Bu gün yine bir azimle basladim bakalim bu sefer vermem lazim ayyy bahar geliyor nazil giyicem o yazliklari bu halterci kollarimlaa

sen bişey yapmıycan da ben seni pataklıycam
kızım delimisin sen karbonhidratsız 3 gün duramadın mı

sen bişey yapmıycan da ben seni pataklıycam
kızım delimisin sen karbonhidratsız 3 gün duramadın mı
Duramamışım offff yarın başlıyom o zaman ben proteine ödemi nasıl atarım su içince kendimi çok rahatsız hissediyorum

Duramamışım offff yarın başlıyom o zaman ben proteine ödemi nasıl atarım su içince kendimi çok rahatsız hissediyorum
su iç 2 2.5 lt fazlası da zarar ben 8 bardak su içiyorum
proteinle atıcan ödemi meraklanma

kızzz bardak çorba dioz sana simit mi dioz
kızma bebeğim herşey çok güzel koktu
kefirimi içtim yaa öğlen alcam bana kızma canım yanıyor zaten
sadece denedim yiyemedim zaten

kızma bebeğim herşey çok güzel koktu
kefirimi içtim yaa öğlen alcam bana kızma canım yanıyor zaten
sadece denedim yiyemedim zaten

yiyemezsin tabi, ekmek ve türevi sert şeyler can yakıyo dedik sana ama çok canın çektiyse çayla iyice yumuşataıp yemeyi deneyebilirsin en azından nefsin körelir

yiyemezsin tabi, ekmek ve türevi sert şeyler can yakıyo dedik sana ama çok canın çektiyse çayla iyice yumuşataıp yemeyi deneyebilirsin en azından nefsin körelir
zaten hiç sevmediğim şeyler bile güzel koktu
yada ben herşeyi seviyorumda haberim mi yok

Kızlar bu arada sanirim protein diyeti yapiyosunuz , ama verdiğiniz kilolari bitirir bitirmez alirsiniz haberiniz olsun . bi ara bende lahana corbasi diyeti yaptim 3 kilo verdim diye sevindim biraktigim hafta yine ayni kiloma geri döndüm . bence düzenli ve saglikli beslenerek ama az yiyerek zayiflayin ki kalici olsun

yapıyoruz canım ama 3 gün falan
protein ayrı canım verdirdiği kiloda
zaten normal beslenme diye bişey yok bizde
normal diyet menülerine devam etcez
kilo hızlanması için yaptıgımız bişey canım

zaten hiç sevmediğim şeyler bile güzel koktu
yada ben herşeyi seviyorumda haberim mi yok

yok yok öyle oluyor, bende hiç yemememe rağmen grissini galeta falan çekmişti canım. sert şeyler yasak ya, çıtır çıtır ekmeğin kabuğunu falan yemek istemiştim. buarada ben o dönem bazlama yiyodum doymazsan çorbayla yanında yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…