- 25 Şubat 2015
- 97
- 21
- 18
- 33
tamam canımcımtamam salı için evden haşlanmış tavuk götürcen canım
bende menülerimi yazayım mı http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/asssk.651515/ hocam :)
bide bol su ve yeşilçay iç canımtamam canımcım
heh yedin şamarı :))))) bende çok su içen biri değilim normade ama 2 senedir hergün 8 büyük bardak içiyorum, tuvaletten çıkamıyorum :))yaz kızım senin daha neler yediğini ne ettiğini bilmiyorum
ama su içmediğini biliyorum
yok yok pazartesiden itibaren kaçamak yok :)bide bol su ve yeşilçay iç canım
siyah çay biraz kötü gelebilir bu 3 gün için
ama kaçamak yapma lütfen
bugün öğlen kanat yedim ama 1 dilim ekmek ve 2 fincan yeşil çay içtim ama su içmedim
heh yedin şamarı :))))) bende çok su içen biri değilim normade ama 2 senedir hergün 8 büyük bardak içiyorum, tuvaletten çıkamıyorum :))
tamam canım tartını almayı unutma bende sizlen beraber başlaym bari proteine 3 günyok yok pazartesiden itibaren kaçamak yok :)
yine şaplak geldi hanımlar valla burayı keşfettiğim iyi oldu asSsk hanım adınız nedir acaba ?
nasıl yapcaz canım bebeğin vardı snin onu sağlık ocağına falan götürünce sende tartıltmm ama burda nerde tartılcam ki yaa ne eczane var ne evde tartı varofff
bende 25 olcam 2 ay sonramemnun oldum hilalcim kaç yaşındasın ben 23 :)
hızlı içiyorsun tatlı yavaş yavaş içya ama ben çok su içtiğim zamanlarda feci şişkinlik hissediyorum ama mesela ertesi gün içmiyorum daha rahat oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?