1-10 kilo arası verelimmi kiloları

ay canım çok güldüm :)))) valla bende daha diyetin ilk günü kaçamak yaptıysam pazar illaki yaparım :) heleki pazar kahvaltısı..

ay canım çok güldüm :)))) valla bende daha diyetin ilk günü kaçamak yaptıysam pazar illaki yaparım :) heleki pazar kahvaltısı..
bak ona hiç hayır demem
kahvaltı sofrası kurarım gözün gönlün açılır valla
ama kocamla kendime ait tek günüm o napıyım canım
ama sen kaçamk yapmaman lazım vücut düzene bi girsin hele

hanımlar ben bu diyeti yaparak ayda 4 kilo verdim ve açıkçası tam olarak yapmadım hep kaçamaklar yaptım :
listem şu şekilde
SABAH KALKINCA BİR BÜYÜK BARDAK ILIK SU
VE GÜNDE 3 LİTRE SU FAKAT AKŞAM 8 E KADAR 3 LİTRE BİTMELİ SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMLİ!!!1

SABAH 07:00-08:00 ARASI :
1 haşlanmış yumurta; sınırsız salatalık ve domates , 1 parça diyet peynir
2 yemek kaşığı lor peynir bol maydanoz ve dereotlu
2 dilim esmer ekmek
şekersiz çay
ARA 10:00 :
1 adet meyve 2 adet ceviz/ veya 5 adet fındık/ veya 2 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12:00-13:00 ARASI :
2 dilim esmer ekmek
1 tabak salata bol limonlu ve zeytinyağı çok az damlatılabilir yada nar ekşisi tuz kesinlikle YOK!
150 gr ( 5 köfte kadar yani ) et ; tavuk yada balık
1 fincan yeşil çay
ARA 16:00-17:00 ARASI:
2-4 adet galeta ve 1 bardak süt veya kefir
1 fincan yeşil çay
AKŞAM19:00-20:00 ARASI:
1 tabak sebze yemeği ve bir ortaboy kase yoğurt
2 dilim esmer ekmek
ARA 21:00 :
10 adet leblebi ve birçay bardağı süt
YEŞİLÇAY DEMLEME OLURSA DAHA İYİ HANIMLAR BİRDE SUYU MUTLAKA TÜKETİN VE TAM BUĞDAY EKMEĞİ YAKILAN YAĞI DIŞARI ATMAYA YARDIMCI VE 3 GÜN SONUNDA GECE YATARKEN BİR FİNCAN YEŞİLÇAY İÇİN VE SABAH KALKTIĞINIZDA İDRARA BAKIN FARKI GÖRECEKSİNİZ İYİ KİLO VERMELER ...

madem öyle sende katıl aramıza bakalım
ben hiç bi zaman listelere bağlı kalmadım onların dediklerini yapacak vaktim yok
bide ara öğün yapamıyorum hatta yapmıyorum
çünkü ömrüm boyunca beslenme şeklim bu vermem gereken kilo bitince aynı beslenme
düzenine geri dönüyorsun
sen kaç kilosun boyun kaç

yalnız hanımlar bu diyet İSTANBUL MEDİCAL PARK HASTANESİNDE UZMAN DİYETİSYEN TARAFINDAN YAZILMIŞTIR HER MENÜ 200 TL TOPLAM 780 TLLİK BİR MALİYETİ VARDIR :.... HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK TAMAMEN FAYDALI YİYECEKLERDİR ŞEKERSİZ İÇİLEN ŞEYLERİN YERİNİ ŞEKERLİ MEYVELERLE DOLDURUN :) İNŞALLAH BENDE ŞU GÖBEKTEBN KURTULURUM

70 DİYELİM 1,62 BOYUM GÖBEĞİM ÇOK VAR DOĞUMDAN BERİ GİTMEDİ
eee kuzum o kadar para niye vercen orda verilen her besinin bi karşılığı var
ne gerek yok yere o kadar para harcamaya
yazık günah
sen bol bol ip atla
bide 3 gün protein ağırlıklı kalan
4 günde karbonhidratı da dahil ederek beslen
bak nasıl veriyon

anladım canım benim ben bu kadar para vermem bir diyete en yakın arkadaşım gitti :) bu kadar parayla spora yüzmeye git dedim ama nafile haa birde yeni taşındım ama iş ve ev arası çok yakın bende cumartesi ve pazartesi olmak üzere esenyurtta ücretsiz yüzme yeri var oraya gidicem bir etkisi olur mu sizce ?
birde göbeğimin erimesi için ne yapayım bana yardım edin hiç bir kıyafetim olmuyo mutsuzum

canım gitmek istiyosan git ama ücretsiz dedin
mikkrop falan kapma allah korusun
benim dediğimi yap senn
ısınma hareketleri yap ip atla bende başlıycam ip atlamaya

ama göbek gitmesi için ne yapcam birde hep su içmeyi unutuyorum! yoooo zaten ben en önemli şey temiz olması gidip bakcam bakmadan bilemem belediyeye ait olduğu için ücretsiz zaten tahlil falan yapıyolar öyle herkesi almıyolar

hee tamam canım
bol su iç ödem atacaksın yeşilçay al aktardan onu iç
ip atlamak bütün vücudu çalışıtıyor merak etme canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…