- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
yani kaçamak yaaparım mı diyosun
ben tamamen kısıtlamam kendimiii
yaparım kaçamağın dibine vururumyani kaçamak yaaparım mı diyosun
bak ona hiç hayır dememay canım çok güldüm :)))) valla bende daha diyetin ilk günü kaçamak yaptıysam pazar illaki yaparım :) heleki pazar kahvaltısı..
siz bi kaçamak yapın neler olcak bak
yaaa vururum tabiiay canım çok güldüm :)))) valla bende daha diyetin ilk günü kaçamak yaptıysam pazar illaki yaparım :) heleki pazar kahvaltısı..
ay canım çok güldüm :)))) valla bende daha diyetin ilk günü kaçamak yaptıysam pazar illaki yaparım :) heleki pazar kahvaltısı..
süperiz kızlar
madem öyle sende katıl aramıza bakalımhanımlar ben bu diyeti yaparak ayda 4 kilo verdim ve açıkçası tam olarak yapmadım hep kaçamaklar yaptım :
listem şu şekilde
SABAH KALKINCA BİR BÜYÜK BARDAK ILIK SU
VE GÜNDE 3 LİTRE SU FAKAT AKŞAM 8 E KADAR 3 LİTRE BİTMELİ SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMLİ!!!1
SABAH 07:00-08:00 ARASI :
1 haşlanmış yumurta; sınırsız salatalık ve domates , 1 parça diyet peynir
2 yemek kaşığı lor peynir bol maydanoz ve dereotlu
2 dilim esmer ekmek
şekersiz çay
ARA 10:00 :
1 adet meyve 2 adet ceviz/ veya 5 adet fındık/ veya 2 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 12:00-13:00 ARASI :
2 dilim esmer ekmek
1 tabak salata bol limonlu ve zeytinyağı çok az damlatılabilir yada nar ekşisi tuz kesinlikle YOK!
150 gr ( 5 köfte kadar yani ) et ; tavuk yada balık
1 fincan yeşil çay
ARA 16:00-17:00 ARASI:
2-4 adet galeta ve 1 bardak süt veya kefir
1 fincan yeşil çay
AKŞAM19:00-20:00 ARASI:
1 tabak sebze yemeği ve bir ortaboy kase yoğurt
2 dilim esmer ekmek
ARA 21:00 :
10 adet leblebi ve birçay bardağı süt
YEŞİLÇAY DEMLEME OLURSA DAHA İYİ HANIMLAR BİRDE SUYU MUTLAKA TÜKETİN VE TAM BUĞDAY EKMEĞİ YAKILAN YAĞI DIŞARI ATMAYA YARDIMCI VE 3 GÜN SONUNDA GECE YATARKEN BİR FİNCAN YEŞİLÇAY İÇİN VE SABAH KALKTIĞINIZDA İDRARA BAKIN FARKI GÖRECEKSİNİZ İYİ KİLO VERMELER ...
SÜPERMİŞ YAA ÇOK GÜLDÜM BÖLE BÖLE VURDU KAFAMA DİYOR :)süperiz kızlar
eee kuzum o kadar para niye vercen orda verilen her besinin bi karşılığı var70 DİYELİM 1,62 BOYUM GÖBEĞİM ÇOK VAR DOĞUMDAN BERİ GİTMEDİ
eğlene eğlene veriyoruz napalımSÜPERMİŞ YAA ÇOK GÜLDÜM BÖLE BÖLE VURDU KAFAMA DİYOR :)
canım gitmek istiyosan git ama ücretsiz dedinanladım canım benim ben bu kadar para vermem bir diyete en yakın arkadaşım gitti :) bu kadar parayla spora yüzmeye git dedim ama nafile haa birde yeni taşındım ama iş ve ev arası çok yakın bende cumartesi ve pazartesi olmak üzere esenyurtta ücretsiz yüzme yeri var oraya gidicem bir etkisi olur mu sizce ?
birde göbeğimin erimesi için ne yapayım bana yardım edin hiç bir kıyafetim olmuyo mutsuzum
hee tamam canımama göbek gitmesi için ne yapcam birde hep su içmeyi unutuyorum! yoooo zaten ben en önemli şey temiz olması gidip bakcam bakmadan bilemem belediyeye ait olduğu için ücretsiz zaten tahlil falan yapıyolar öyle herkesi almıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?