• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

şişkoyum en ve hiç zayıflayamıcaammmm ;(
deli deli konuşma bi kere kaçamak yaptın
katı oldu biraz beslenmen saldırman normal vazgeçmek yok deli
zayıflıycan merak etme bi daha
tatlı veya ağır bi kaçamak yaptıysan ertesi güne proteinle başlıycaksın tamamm mı

deli deli konuşma bi kere kaçamak yaptın
katı oldu biraz beslenmen saldırman normal vazgeçmek yok deli
zayıflıycan merak etme bi daha
tatlı veya ağır bi kaçamak yaptıysan ertesi güne proteinle başlıycaksın tamamm mı
Hiç irademe sahip çıkamıyorum yaa o baklavalar hala evde dururken napıcam bilmiyorum :( sabah ne yemeliydim mesela?

az önce de öğle yemeğimi yedim.. 10tane sardalya balık, bi kaşık tarhana çorbası bi tabak salata ve birazda fırın patates( sanırım patatesi yememeliydim al işte iradem yine gitti:(

sabah yumurta biraz peynir ve zytin ekmeksiz tabi böyle başlarsan kaçamklı günlerine iyi olur tabe her zaman değil kaçamak

az önce de öğle yemeğimi yedim.. 10tane sardalya balık, bi kaşık tarhana çorbası bi tabak salata ve birazda fırın patates( sanırım patatesi yememeliydim al işte iradem yine gitti:KK43:
düzeltiriz canım meraklanma sen
akşam bişey yeme salata ye geçirtir olmazmı
sen bana söylsene menünü ben söylerdim sana

düzeltiriz canım meraklanma sen
akşam bişey yeme salata ye geçirtir olmazmı
sen bana söylsene menünü ben söylerdim sana
patates yeme diceğini biliyodum:) patatese zaafım var yiye yiye patates gibi oldum zaten:) tamam akşam sadece salata yicem inşallah.. ya eşimde ye diye ısrar ediyo yemeden olmaz zayıf düşersin güçsüz kalırsın diyo, kendisi de 95 kilodan 82ye düştü adam hergün çikolata yiyodu hala da yiyo nasıl oluyo anlamıyorum :)

çikolata ye bitter bi parça
ama baklava tehlikeli ne ettin bacım sen
ye diyosa sabah ve öğlen güzel besleniyorum akşamı geçiştiiroyrum de
patates yeme diceğini biliyodum:) patatese zaafım var yiye yiye patates gibi oldum zaten:) tamam akşam sadece salata yicem inşallah.. ya eşimde ye diye ısrar ediyo yemeden olmaz zayıf düşersin güçsüz kalırsın diyo, kendisi de 95 kilodan 82ye düştü adam hergün çikolata yiyodu hala da yiyo nasıl oluyo anlamıyorum :)

ben nasıl zayıfladım dersede birbirimizden farklıyız ben kadınım
vücudum senden farklı çalışıyor de bi zahmet

bende kızartmaya hayır demem
meraklanma o kadar kiloyu verirken patates ve çikolatadan ödün vermedim

ben nasıl zayıfladım dersede birbirimizden farklıyız ben kadınım
vücudum senden farklı çalışıyor de bi zahmet
yok o açıdan demiyo zaten ben çok yemek seçen biriyim öğlende az yediğimi bildiği için ısrar ediyo güçsüz kalcaksın hasta olcaksın diyo.. bu kiloda çok narin bi yapım var da hemen hastalanırım çabuk yorulurum filan adamcağızda kaygılanıyo:)

yok o açıdan demiyo zaten ben çok yemek seçen biriyim öğlende az yediğimi bildiği için ısrar ediyo güçsüz kalcaksın hasta olcaksın diyo.. bu kiloda çok narin bi yapım var da hemen hastalanırım çabuk yorulurum filan adamcağızda kaygılanıyo:)
narin hatun diyetim için
öğlen daha fazla yiyorum de sende o zaman
sen bana uymassa n kovalıycam seni bak ama:KK67:

Back