deli deli konuşma bi kere kaçamak yaptınşişkoyum en ve hiç zayıflayamıcaammmm ;(
Hiç irademe sahip çıkamıyorum yaa o baklavalar hala evde dururken napıcam bilmiyorumdeli deli konuşma bi kere kaçamak yaptın
katı oldu biraz beslenmen saldırman normal vazgeçmek yok deli
zayıflıycan merak etme bi daha
tatlı veya ağır bi kaçamak yaptıysan ertesi güne proteinle başlıycaksın tamamm mı
düzeltiriz canım meraklanma senaz önce de öğle yemeğimi yedim.. 10tane sardalya balık, bi kaşık tarhana çorbası bi tabak salata ve birazda fırın patates( sanırım patatesi yememeliydim al işte iradem yine gitti
patates yeme diceğini biliyodum:) patatese zaafım var yiye yiye patates gibi oldum zaten:) tamam akşam sadece salata yicem inşallah.. ya eşimde ye diye ısrar ediyo yemeden olmaz zayıf düşersin güçsüz kalırsın diyo, kendisi de 95 kilodan 82ye düştü adam hergün çikolata yiyodu hala da yiyo nasıl oluyo anlamıyorum :)düzeltiriz canım meraklanma sen
akşam bişey yeme salata ye geçirtir olmazmı
sen bana söylsene menünü ben söylerdim sana
patates yeme diceğini biliyodum:) patatese zaafım var yiye yiye patates gibi oldum zaten:) tamam akşam sadece salata yicem inşallah.. ya eşimde ye diye ısrar ediyo yemeden olmaz zayıf düşersin güçsüz kalırsın diyo, kendisi de 95 kilodan 82ye düştü adam hergün çikolata yiyodu hala da yiyo nasıl oluyo anlamıyorum :)
ben nasıl zayıfladım dersede birbirimizden farklıyız ben kadınımpatates yeme diceğini biliyodum:) patatese zaafım var yiye yiye patates gibi oldum zaten:) tamam akşam sadece salata yicem inşallah.. ya eşimde ye diye ısrar ediyo yemeden olmaz zayıf düşersin güçsüz kalırsın diyo, kendisi de 95 kilodan 82ye düştü adam hergün çikolata yiyodu hala da yiyo nasıl oluyo anlamıyorum :)
yok o açıdan demiyo zaten ben çok yemek seçen biriyim öğlende az yediğimi bildiği için ısrar ediyo güçsüz kalcaksın hasta olcaksın diyo.. bu kiloda çok narin bi yapım var da hemen hastalanırım çabuk yorulurum filan adamcağızda kaygılanıyo:)ben nasıl zayıfladım dersede birbirimizden farklıyız ben kadınım
vücudum senden farklı çalışıyor de bi zahmet
ay kızartma hiç sorma her gün yerim olsa o derece..bende kızartmaya hayır demem
meraklanma o kadar kiloyu verirken patates ve çikolatadan ödün vermedim
narin hatun diyetim içinyok o açıdan demiyo zaten ben çok yemek seçen biriyim öğlende az yediğimi bildiği için ısrar ediyo güçsüz kalcaksın hasta olcaksın diyo.. bu kiloda çok narin bi yapım var da hemen hastalanırım çabuk yorulurum filan adamcağızda kaygılanıyo:)
tamam tamam kovma beniii :) söz uyucam akşam sadece salata..narin hatun diyetim için
öğlen daha fazla yiyorum de sende o zaman
sen bana uymassa n kovalıycam seni bak ama
kovmıycam kız terlik ve ya başka bişeyle kovalıycam hem spor yapmış oluruztamam tamam kovma beniii :) söz uyucam akşam sadece salata..
çok iyi olur valla kovala anacımkovmıycam kız terlik ve ya başka bişeyle kovalıycam hem spor yapmış oluruz
çok iyi olur valla kovala anacımben bi yeşilçay içeyim şimdi göbek yağlarımın erimesine yardımcıymış :)
çok iyi olur valla kovala anacımben bi yeşilçay içeyim şimdi göbek yağlarımın erimesine yardımcıymış :)
dur bende size burdan bi terlik atıyım sıpalara bak senye ye yeşilçay içdur bende alıyım bende kaçamak yaptım eritsin
dur bende size burdan bi terlik atıyım sıpalara bak sen
acaba bende mi yeşilçay içsem
siz bi kaçamak yapın neler olcak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?