mekik çekme daha değil biraz insin göbeğintamam birde ip atlayıp vucüt ısındı ya mekik de çeksem olur herhalde:)
ay ben bunu bilmiyordum başlıcaktım akşam bıngıl bıngıl göbeğim içinmekik çekme daha değil biraz insin göbeğin
yağlar erisin kas dokusu çoğalırsa şiş ve sert bi göbeğin olur
ay ben bunu bilmiyordum başlıcaktım akşam bıngıl bıngıl göbeğim içinben yan makas hareketine başlıyım
ip atlama evde biraz zor olmuyomu kızlar yaa bizim ev mi alçak ben ip atlasam kafam tavana değerevet canım sende ip atlamaya başla
yok kız sende o kadar da değildirip atlama evde biraz zor olmuyomu kızlar yaa bizim ev mi alçak ben ip atlasam kafam tavana değer
valla annemin evi öyle değildi de şimdi ki evim biraz basık :) olsun başlıcam ipe uygun bi ip temin edeyim önceyok kız sende o kadar da değildir
çamaşır ipimi alsak acaba önce :)valla annemin evi öyle değildi de şimdi ki evim biraz basık :) olsun başlıcam ipe uygun bi ip temin edeyim önce
evet zayıflayamazsam kendimi asarım :)çamaşır ipimi alsak acaba önce :)
evet zayıflayamazsam kendimi asarım :)
çok moralim bozuldu bu aralar taktım bu kiloya iyice giderek şişiyorumo ne biçim laff ağzından yel alsınn
zayıflıycan ip e başlıyorsun sana 1 hafta sıfı kaçamak pazartesiden itibaren
bana menülerini yazacaksın tamm mı
protein le başlıycaz pazartesiye
çok moralim bozuldu bu aralar taktım bu kiloya iyice giderek şişiyorumtamam canım pazartesi öğlen tavuk var menüde
tamam canım şimdiden haftaya 3 gün proteinli yemekler düşüneyim.. sabahta yumurta yicem, akşamda eve bi tartı alıcam yaa evde yok böyle durum ne analiz edemiyorumbak canım sabah proteinn ağırlıklı menü
öğlende tavuk akşamda gene proteim
gerekirse haşla tavuk götür evden 3 gün
tamam canım şimdiden haftaya 3 gün proteinli yemekler düşüneyim.. sabahta yumurta yicem, akşamda eve bi tartı alıcam yaa evde yok böyle durum ne analiz edemiyorum
TAMAM canım yaa bide tavuktan başka ne yapabilirim ben sen neler pişiriyosun protein açısından.. ıspanakta fasulyede filanda var diye biliyorum.tamam canım 3 gün böyle sonra karışık ama fazla abanmak yok
bide bol su içicen
yeşil mercimekte var canımTAMAM canım yaa bide tavuktan başka ne yapabilirim ben sen neler pişiriyosun protein açısından.. ıspanakta fasulyede filanda var diye biliyorum.
o zaman ben ptesi evde ıspanak salı yeşil mercimek yapayım çarşambada mercimek yerimsüt ve süüt ürünleri yumurta canım bide
o zaman ben ptesi evde ıspanak salı yeşil mercimek yapayım çarşambada mercimek yerim
şuan elimin altında zaten canım pazartesi tavuk salı nohut çarşamba köfte vartamm canım
öğlen menüsüde bi gün önceden öğren ama
şuan elimin altında zaten canım pazartesi tavuk salı nohut çarşamba köfte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?