09.07.2009 Sözlendik:)))

Hersey çok güzel gözüküyor Allah ağzınızın tadını bozmasın canım. :Saruboceq: a.s.

mutluluklar canım...cok mutlu oldum okuyunca beklıodun sabırsızlıkla ınsallah aynı sevınc ve huzurla dugunune de yazarsın buraya :) ama ben sızı goremedım yaa nısanlınla bı resmın yok mu :)

teşekkürler dicer
dün cok resim cekmedık canım
olan 4-5 fotoda onun makınasında gıttı
haftaya nişanım var o zaman bi aksilik olmazsa koyacam inşallah:))

canım hemşom (konyalıyımda a.s.) herşeyin çok güzel görünüyor özenli cici güzel.. bileziklerin setin hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.. mutluluğunda daim olsun . sen anlatırken kendimi hatırladım bizimkielrde uzaktan gelmişlerdi yatılı 12 temmuzdu bak şimdi evlendik bebişlerimizi bekliyoruz hayırlısıyla :) gelecek sene sende böyle gülümseyerek hatırlarsın inşallah bugünleri tatlım :)

ınsallah canım hadı bakalım beklıozz artık sende zorlu bır meslegı olan brının nısanlısısın buna hazır mısın :)opuyorumnanaktan

ayyy cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
inşallah görürüm o günleri nasipse
sana da bol bol mutluluklar dilerim eşinle

ben buna hep hazırdım canım
artık daha da cok hazırım
18 temmuzdan sonra dahada çokkkk hazır olcam
Allah korusun allah sevdiğimi ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
kimseninkini etmesin
amin

ınsallah canım hadı bakalım beklıozz artık sende zorlu bır meslegı olan brının nısanlısısın buna hazır mısın :)opuyorumnanaktan

amiiin canım guc kuvvet versın onlara ınsallah ..hep mutlu olman dılegıylee:)

Herşeyin çok güzel görünüyo

Rabbim tamamına erdirsin, inşallah her adımınızı çok mutlu çok huzurlu bir şekilde atarsınız..

cnm hayırlı olsunnnnnnnnnn....darısı benim gibi gün sayanlara inş.....

canım hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin. inşallah 19.07.2009 tarihinde de güzel güzel nişan resimlerini eklersin de bakarız. her anı doya doya yaşamaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…