• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

09.07.2009 Sözlendik:)))

ayy sebnemm ne cabuk geçriyor günler.... ne diyim maşallahh canım bu 2. mesajım bakıp bakıp duruyorum walla resmlerine..maşallah canım:nazar:

ayyy cnm bi heyecanlıydım ki anlatamam
çok şükür herşeyimi atlattım sorunsuz
şimdi nişan heyecanı sardı :)

veee sebnemde sözlendi.. hadi hayırlsı canımmm.. çok güzel görünüyor her şey.. Allah tamamına erdirsin... alyansların çok hoş... hadi bakalım şurda 8 gün sonra da nişan... herşey gönlünce olsun arkadaşımm..

kızlar bide set takımımla bileziklerimi ekleyim de bakın sizce nasıl fikirlerinizi alayım
ben hepsini çok severek aldım :)

maşallahh canım ... allah daha çok versin mutlulukla kullan canım setin çok şeker çiçekli..

evet canım nişanda takılacak bide söz yüzüğüm vardı kayınvalidem aldı dün gece dua da taktı iki tane tek taşım oldu geçen yıl almıstı sözlüm bana içinden gelmiş aldı diğerlerinin hepsi nişanda takılacak suan bende duruyor usulen verıcem takıcaklar

nişanda da takıcaklar değil mi?

hmmm canım.. çok güzel... gerçekten... banada sözde ince bir bileklik takmıştı kayınvalidem sevglimde tek taş takmıştı.. şimdi nişanda ne olcak bilemiyorum konuşmadık daha..

hayrılı olsun kuşum bunlar önemli değil... önemli olan saygı sevgi ... bunlar teferruat..

evet canım kesinlikle öyle
çok şükür dün çok güzeldi
herşey sevgi ve saygıyla oldu
insanlar çocuk evlendiriyorum diye karsı tarafı sömürmemeli
herşey kararında olmalı
rabbime binlerce kez şükrediyorum:))

Back