- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Progestan fitil yazdı bana bugünAşılamadan sonra ne ilaç kullandınız kullanıyorsunuz kizlar bana akıl verin lütfen doktorum hicbirsey vermedi. Butun emekler boşa gidecek korkuyorumben kullansam kafama göre birşey olur mu
Asilama sonrasi ilac kullanimi sart degil,ama genelde progestan weriyolar.bazisina ic ,bazisinada vajen yoluyla kullanim oneriyolar.Kafana gore kullanma ya, kan degerine gore gerek gormedi belkide.banada ,hamile kaldiktan sonra vermisti 2ser tane Sabah oglen aksam vajenden gonderilecek sekildeydi.Allah cc (+ ) gormeyi nasip etsin hepimize.Progestan fitil yazdı bana bugün
Eşimin yıkanmış sperm sayısı 700 bin düşük ben sanmıyorum ama morfoloji ve hareketlikte sıkı tı yok bence perhiz süresi çok kısa oldu ondan düşük çıktı sayısı bu sayıyla hamile kalınır mı bilmem ama Allah büyükAsilama sonrasi ilac kullanimi sart degil,ama genelde progestan weriyolar.bazisina ic ,bazisinada vajen yoluyla kullanim oneriyolar.Kafana gore kullanma ya, kan degerine gore gerek gormedi belkide.banada ,hamile kaldiktan sonra vermisti 2ser tane Sabah oglen aksam vajenden gonderilecek sekildeydi.Allah cc (+ ) gormeyi nasip etsin hepimize.
Rabbim dilerse 1tek hizli sperm bile yeter.Dilemezsede 1milyon spermde yetmez.1milyon sperm ile yumurta ile is bitseydi ,bu sartlari saglayan herkes 1.asilama da hamile kalirdi. Pehriz sureniz 3 gun degil miydi?Eşimin yıkanmış sperm sayısı 700 bin düşük ben sanmıyorum ama morfoloji ve hareketlikte sıkı tı yok bence perhiz süresi çok kısa oldu ondan düşük çıktı sayısı bu sayıyla hamile kalınır mı bilmem ama Allah büyük
Hayır çatlama iğnesiRabbim dilerse 1tek hizli sperm bile yeter.Dilemezsede 1milyon spermde yetmez.1milyon sperm ile yumurta ile is bitseydi ,bu sartlari saglayan herkes 1.asilama da hamile kalirdi. Pehriz sureniz 3 gun degil miydi?
1,5 gun ewet kisa olmus sure .Nasip neyse o olacak zaten biz nedesek bos.Hayır çatlama iğnesi
Oldum 20 sinde o gün ilişki olsun dedi gece olunca ... 22 sinde sabah eşim numune verdi 1,5 gün gibi oldu
Bence de zaten dediğin gibi 1 sperm yetiyor o kadarın içinden 1 tane tutunda yeter... siz test yapmadınız mı?1,5 gun ewet kisa olmus sure .Nasip neyse o olacak zaten biz nedesek bos.
Benim bugun asilama yapildigi gunde sayiliyorsa 10.gunum Idrar testi yaptim ama negatifdi.arda bir kasiklarim agriyip geciyo korkuyorum bizde hicbir sorun da yok,daha once hamile kaldim kendiliginden.8+5kalbi durdu.9aydirda kalamadim.Elimden duadan be beklemekten baska birsey gelmiyoBence de zaten dediğin gibi 1 sperm yetiyor o kadarın içinden 1 tane tutunda yeter... siz test yapmadınız mı?
Test sonucunu alirken sorma sansin yokmuydu? (Ben TURKIYE de olmadigim icin bilemiyorum da.)mesela ben bu pzrtesi Kan vercem, Aksama laboratuardan arayip Direk soyluyorlar deger bu,hamilesiniz, yada degilsiniz diye.Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık
Snaa:Nerelerdesin arkadasimAminn inşallah hepmiz güzel haberler alırız inşallah canım
Belief35:senin asilaman bugundu. Rabbim emeklerinin karsiligini hayirla wersin insaallah.Doktora gittim çatlama iğnesi verdi bugün ilişki olsun dedi perşembe de aşılama yapılacakİnş güzel haberlerle geliriz hepimiz
Adetimin 17.gundeydi asilamam .dun yapildi mi Senin asilaman ?Selam herkese kızlarşimdi doktordan dönüyorum yumurtam 17 mm olmuş Çarşamba günü aşılama işlemi olacak yumurtam biraz yavaş büyüdüğü için geç kaldık gibi düşünüyorum aşılama olanlar kaçıncı günlerinde oldunuz bugun benim adetimin 18.günü aşılama günü adetimin 20.gününde olmuş oluyoruz
Evet hamilesin iz dediler ama iğnenin etkisimi diye sormak heyecandan aklıma gelmedikiTest sonucunu alirken sorma sansin yokmuydu? (Ben TURKIYE de olmadigim icin bilemiyorum da.)mesela ben bu pzrtesi Kan vercem, Aksama laboratuardan arayip Direk soyluyorlar deger bu,hamilesiniz, yada degilsiniz diye.
Yaptım silik ikinci çizgi varBirde normal gebelik testi yapin elinizde varsa
Insaallah binlerce kez insaallah gulum.Evet hamilesin iz dediler ama iğnenin etkisimi diye sormak heyecandan aklıma gelmedikiaraştırınca öğrendim olabilir mi diye
Mesela benim bugun 10.gunum .negative cikti Idrar testiYaptım silik ikinci çizgi var
Salı günü tekrar gidicem o zaman bilgi veririm çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla hayırla size de nasip etsin inşallahInsaallah binlerce kez insaallah gulum.❣❣❣ guldurdun beni yaa sonuc (+)olsun .sonra tekrar yaz merak ederim.Paylasalim mutlulugunu ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?