- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Salı günü tekrar gidicem o zaman bilgi veririm çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla hayırla size de nasip etsin inşallah
13.gun 200 goren varmis .buldum gulum.insaallah seninde pozitifEvet hamilesin iz dediler ama iğnenin etkisimi diye sormak heyecandan aklıma gelmedikiaraştırınca öğrendim olabilir mi diye
13.gun 200 goren varmiissSalı günü tekrar gidicem o zaman bilgi veririm çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla hayırla size de nasip etsin inşallah
Amin Allahümme Aminbi gelse hayirlisi ile pzrtesi sali
Buralardayım canım salı bende test yaptım 12. Gün akşam teste silik çıktı sonra hemen bı heycanla hastaneye gittik gecenin yarısı beta 1.20 gördükSnaa:Nerelerdesin arkadasim
Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim13.gun 200 goren varmis .buldum gulum.insaallah seninde pozitif
bende 21 inde çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam olucak hemen hemen aynı sayılırızHayır çatlama iğnesi
Oldum 20 sinde o gün ilişki olsun dedi gece olunca ... 22 sinde sabah eşim numune verdi 1,5 gün gibi oldu
Walla benim tavsiyem en az 3 günlük perhiz olmalı bana çatlama gecesi ilişki önerdi inş o geceki spermler daha kalitelidir... çünkü 1,5 gün gibi oldu eşim numune verdiğinde 2 gün bile tam olmamıştı hızı iyi çıktı ama sayı az zaten öncesinde de test vermediğimiz için eşim çok gerilmiş söyledi umarım sizin sayınız Yüksek çıkar ama yine de yapıldı bana 700 binlebende 21 inde çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam olucak hemen hemen aynı sayılırız
Yıkama sonrası değer bu tabiWalla benim tavsiyem en az 3 günlük perhiz olmalı bana çatlama gecesi ilişki önerdi inş o geceki spermler daha kalitelidir... çünkü 1,5 gün gibi oldu eşim numune verdiğinde 2 gün bile tam olmamıştı hızı iyi çıktı ama sayı az zaten öncesinde de test vermediğimiz için eşim çok gerilmiş söyledi umarım sizin sayınız Yüksek çıkar ama yine de yapıldı bana 700 binle
bizim yaklaşık 3 gün olacak inşallah bakalım yarın sabah 10 da olacak aşılamam biraz tedirginim açıkçası hem yarın hem sonrası için yarın full evde yatmayı planlıyorum ama sonrası nası gececek bilmiyorumWalla benim tavsiyem en az 3 günlük perhiz olmalı bana çatlama gecesi ilişki önerdi inş o geceki spermler daha kalitelidir... çünkü 1,5 gün gibi oldu eşim numune verdiğinde 2 gün bile tam olmamıştı hızı iyi çıktı ama sayı az zaten öncesinde de test vermediğimiz için eşim çok gerilmiş söyledi umarım sizin sayınız Yüksek çıkar ama yine de yapıldı bana 700 binle
Evet canımAdetimin 17.gundeydi asilamam .dun yapildi mi Senin asilaman ?
Gerek görürse veriyor canım benim sen bi sorabilirsin kendisineAşılamadan sonra ne ilaç kullandınız kullanıyorsunuz kizlar bana akıl verin lütfen doktorum hicbirsey vermedi. Butun emekler boşa gidecek korkuyorumben kullansam kafama göre birşey olur mu
Nasıl gidiyor canım benimMerhaba .ben de bugun asilama yaptirdim .inşAllah seviniriz bu ay .
Amin gulumRabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Ama, bugun arkadasimlarimda haberler hep kotu.az once didonutella simdide senBuralardayım canım salı bende test yaptım 12. Gün akşam teste silik çıktı sonra hemen bı heycanla hastaneye gittik gecenin yarısı beta 1.20 gördüksonra doktoru aradi eşim böyle böyle die bide lekem geldi ertesi sabah onuda söyledik doktora sonra onlar tekrar aradılar ilaçlarınızı bırakin adet olcaksiniz sonuç negatif die o an çok kötü oldum dedim hiç mi şansım yok dünde tamam sokuldum şuan değilim yani sen naptın canım
İnşallah senin bebeğin tutunmustur canım benimAma, bugun arkadasimlarimda haberler hep kotu.az once didonutella simdide senbenim bugun 11.gun gulum ama benim de umudum yok zaten
Allah razi olsun gùlùm.insaallah Rabbim en kisa zaman da kucagimizi doldurur HEPIMIZIN.hamile ve bebekli annelere bakmaktann Allah in zoruna gitmesin yoruldumİnşallah senin bebeğin tutunmustur canım benim
Allah razi olsun gùlùm.insaallah Rabbim en kisa zaman da kucagimizi doldurur HEPIMIZIN.hamile ve bebekli annelere bakmaktann Allah in zoruna gitmesin yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?