Dogum günün kutlu olsun arkadaşımmm... Eki Görüntüle 614199
Allahım hayırlı yaşlar,saglıklı mutlu bir hayat versin sana
Daha daha daha büyük hiç bitmez emin olBen 400cc ile biraz daha büyük olsaydı diyorum bazen düşün yani Masajlara başadın demek,ne güzel..Yaza kadar yumuşar dogal bir kıvama gelir merak etme sen..Bebe yagıyla vede duşta sabunlu sabunlu sıcak suyun altında yapılan masajlar çok rahatlatır gevşetir unutma Masajdan sonra yumuşar ve sonra tekrar sertleşir.Bir süre böyle gider sonra bir bakarsınki yumuşacık olmuşlar (tabi cıvık bir meme kıvamı bekleme)
sabah bir baktım yüzüstü yatıyorum3 hafta oldu ameliyatım. bişey olmaz demi:44:
bugün benim doğum günüm:)) yaş oldu : 27
acaba biraz dahamı büyük yaptırsaymışım sanki? masajlara başladım, çok sertler
Fotonun üzerine tıklayınca hareket ediyor mumlar farkettinmiiyilik meleğimnasıl masaj yapmıştın anlatırmısın?
sabah bir baktım yüzüstü yatıyorum3 hafta oldu ameliyatım. bişey olmaz demi:44:
Dogum günün kutlu olsun arkadaşımmm... Eki Görüntüle 614199
Allahım hayırlı yaşlar,saglıklı mutlu bir hayat versin sana
Daha daha daha büyük hiç bitmez emin olBen 400cc ile biraz daha büyük olsaydı diyorum bazen düşün yani Masajlara başadın demek,ne güzel..Yaza kadar yumuşar dogal bir kıvama gelir merak etme sen..Bebe yagıyla vede duşta sabunlu sabunlu sıcak suyun altında yapılan masajlar çok rahatlatır gevşetir unutma Masajdan sonra yumuşar ve sonra tekrar sertleşir.Bir süre böyle gider sonra bir bakarsınki yumuşacık olmuşlar (tabi cıvık bir meme kıvamı bekleme)
öncelikle çok çok geçmiş olsun. bu salı bende kas üstü göğüs altı kesisiyle ameliyat olacağım.. size sormak istediğim şey: ben yanımda refakatçi olmadan kalmak zorundayım ertesi günde eve tek başıma dönmek zorunda.. ameliyatın ertesi günü halsizlik durumu ya da yürüme durumu çok zor oluyor mu ?
öncelikle çok çok geçmiş olsun. bu salı bende kas üstü göğüs altı kesisiyle ameliyat olacağım.. size sormak istediğim şey: ben yanımda refakatçi olmadan kalmak zorundayım ertesi günde eve tek başıma dönmek zorunda.. ameliyatın ertesi günü halsizlik durumu ya da yürüme durumu çok zor oluyor mu ?
canım benim bugün 13. günüm bitti gayet iyiyim ben 5. günden sonra baya baya toparlamıştım işe her şekilde gidilebilir bence yani.şu ara tek sıkıntı dikiş yerlerinde hafif ağrılar başladı gibi ama öyle dayanılmaz falan değil.belkide ben kendimi çok dinlediğim için.kol hareketlerim falan herşey normal.
Merhaba virgin bende refakatsiz gittim annem tansiyon hastası olduğu icin götürmek istemedim ve herhangi bir sıkıntı yasamadım...wc ye gidebildim tek basıma onun dışında bi kac kez kantine gittim o zamanda drenler takılı olduğu icin onlar poşete koyup oyle rezil bi sekilde gezdim tansiyonum da falan da düşüklük yasamadım sadece sana önerim yatağın dümdüz sakın yatma oyle olunca kalkarken de zorlanıyorsun yatarken de cok geriliyor ben yatağı ayarladım bas kısmını yükselttim daha rahat kalktım hoş hemşireleri de çağırsan yardımcı olurlar sanırım...bu arada siz Nerde olacaksınız ve fiyat ? Bende kas üstü ve meme altından kesilerek oldum simdiden cok gecmis olsun umarım sende o aşamayı rahatlıkla atlatirsin...:)
Gecmis olsunmerhaba kızlar bende kk yeni üyelerindenim aslında uzun zamandır takip ediyordum üye olmadan öncede çünkü benimde tek isteğim göğüslerimi yaptırmaktı 4-5 yıldır düşünüyordum ama hep askıya aldım..işlerin yoğunluğu,maddi olarak ayarlayamama vs vs...zaman geçtikçe daha çok yoğunlaşmaya başladığımı hissettim,sizlerin yaptığınız yorumlar beni iyice teşvik etti :) 2 sene önce dr kemal islamoğluna yaptıran bi arkadaşım vardı ve çok memnundu anlamamıştım bile silikon olduğunu onun sayesinde kemal islamoğlunun ismini duydum.. açıkçası başka hiçbir doktora da gitmedim çünkü fiyatlar gerçekten antalyada uçmuş durumda bazı doktorlar sırf 250 tl muayene ücreti alıyorlarmış 6-7 milyardan aşağıda pek yapan bulamaycağımı biliyordum oyüzden yeterince vakit kaybettiğimi düşünerek randevu aldım gittim ve silikonlar denendi...ben 300 cc uygun olacağını düşündüm en azından biraz yaptırdığıma değsin istedim:)))kaç yılın birikmişliği var sonuçta hahahkemal bey ameliyat esnasında deniyoruz dedi en uygun olan hangisi ise onu takarım dedi bende ok dedim ama eğer olabilecek gibiyse 300 olsun dedim ısrarla...geçen hafta cumartesi gitmiştim eğer kararını verdiysen salı günü uygunum dedi iş ciddileşti artık ne yapıcağımı şaşırdım evet çok istiyorum ama bu sefer tedirginlikler başladı...ya istediğim gibi olmazsa,ya çok sıkıntı yaşarsam derken ben biraz düşüneyim size haber vericem dedim o şekilde ayrıldım neyse fazla uzatmayım:)pazartesi günü aradım ve salı günü olabileceğimi söledim akşamüstü için randevu verdi ve ameliyatımı oldum...ameliyattan sonra çok zaman geçmeden uyandım ağrı hissetmiyordum hiç meğersemm hala uyuşuk olduğu içinmiş biraz zorlanarakta kalksam kendi başıma wc ye gittim sigara içmek için kantine indim baya bi tur attım gece hastanede...sabah doktorum geldi pansumanı yaptı dren takmıştı onları çıkardı ve beni salıverdi:)bugün 3.günüm bitti şişliklerim var ve sağ göğsümde yuvarlak şeklinde mmorluğum var bugün ilk pansumanımı yaptık annemle birlikte oda saolsun baygınlık geçirdi:)kendi kendime yaptım sözde yardımcı olacak kızlarr ben şimdi yatarken ve kalkarken çok zorlanıyorumm derim geriliyor sanırım bu normal bişi ama azalacağına daha fazla hissetmeye başladım kendimi dinlememeye çalışıyorum çok hareketsizde kalmak istemiyorum çünkü martın 1 inde iznim bitio ve ben uçucu personelim korkmaya başladım iyileşemezsem ozamana kadar diye acaba toparlamam için 14 gün yeterli mi birazcık yardımlarınızı bekliyorumm...daha çabuk toparlanmak için yapmam gereken bişiler var mı?masaj falan daha başlamadım zaten bişi demedi çünkü...şimdiden çok teşekkür ederimmm ve gerçekten benim bu kararı almam da yorumlarınızın çok yararı oldu onun içinde ayrıca teşekkür ederim seviyorum sizlerr:) bu arada ebrum07 sana da çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir
Gecmis olsunpc'de sorun tabletten yaziyorum. Adasu25 senin nasil oldu, suan nasilsin, fotografini koy merak ediyorum. Hatta goruselim
canımm benim şuanda çok şiş ve sağ göğsümün üst tarafı yuvarlak şeklinde mor neden bilmiyorum ama doktor olabiliyor önemli bişi diil hatta sonradan morarma olabilir dedi ama şükür şuanlık yok ben yeni üye oldum nasıl foto konuluyor bilmiyorum ki :) seninkini de koyduysan görmedimgörüşelim olur wala sen ne durumdasın daha iyi oldun mu?kontrollere ne zaman gidiosun belki denkte gelebiliriz:)
Arkadas olmadigimiz icin gorememissindir, bugunlerde kontrole gitmem lazim, sen gidecegin zamani soyle beraber gidelim, olurmu?