03.01.2013 kas üstü, meme ucu ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım!!!!,

Bnm de tAnsiyonun cok dusmustu. Tuvalete bile yaninizda biriyle gidin mutlaka. Ani kalkislardan kacinin. Bana da 2 hafta once mentor moderate plus 300cc kondu ama bnm gogus dokum azdi. Suan aneliyat olali 2 hafta gecti sislikler bayagi indi istedigim boyuta kavustum . 300 cc cok gogusunuz yok use gayet uygun bnce. Bnde de sol guguste hus kaybi var.bgn doktoruma kontrole gittim yakin zamanda gecer his kaybin dedi ki burda da arkadaslar ayni seyi soylediler. Cok gecmis ilsun yeni cicikleriniz hayirli olsun :)

Tatlım teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi oldu.Bugün 9. günüm şişliklerim gitti artık sağa sola yatabiliyorum çok rahatladım.Değmiş yahu valla... çok güzel oldu kendimi çok iyi hissediyorum aynaya farklı bakıyorum yürürken farklı yürüyorum bu göğüs nelere kadirmiş :) isteyen herkes yaptırmalı gerçekten kendine güven açısından çok ama çok acayip bir şey

Hayırlı olsun sizin adınıza çok ama çok sevindim .

Ameliyat sonucu nasıl memnunmusun , bu arada sağlıkla birlikte hayırlı olsunlar .Resimlerin var mı bende yaptıracağım ve çok heyecanlıyım.

Andrea_rr Ege saglikta hangi dr yapti ameliyatini? Ben de İzmirde olacagim o yuzden mrk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…