03.01.2013 kas üstü, meme ucu ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım!!!!,

Su an hastanedeyim. Biraz once lavaboda tansiyonum dusmus bayilmisim. Biraz agrim var. Sanki cok buyuk gibi geldi 300 cc takildi acaba zamanla normale donermi? Hepinize cok tesekkur ederim. Su anki surec cik zormus, yardim almadan asla olmaz bu is. Gogus ucunu hissetmiyorum zamanla gecer dimi?

Bnm de tAnsiyonun cok dusmustu. Tuvalete bile yaninizda biriyle gidin mutlaka. Ani kalkislardan kacinin. Bana da 2 hafta once mentor moderate plus 300cc kondu ama bnm gogus dokum azdi. Suan aneliyat olali 2 hafta gecti sislikler bayagi indi istedigim boyuta kavustum . 300 cc cok gogusunuz yok use gayet uygun bnce. Bnde de sol guguste hus kaybi var.bgn doktoruma kontrole gittim yakin zamanda gecer his kaybin dedi ki burda da arkadaslar ayni seyi soylediler. Cok gecmis ilsun yeni cicikleriniz hayirli olsun :)

canım çok geçmiş olsunn ilk zamanlar dediğin gibi ağrı,acı hepsi birbirine karışıyor ama inan günden güne çok şey farkediyor ben artık ağrılarım,acılarım geçmicek gibi hissediyordum psikolojik olarak çok daralmıştım ama özellikle 10 günden sonra hergün daha ii oluyorsunnn sadece birazcık sabır...güzel olmuştur eminim değecek çektiklerimize:))

Tatlım teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi oldu.Bugün 9. günüm şişliklerim gitti artık sağa sola yatabiliyorum çok rahatladım.Değmiş yahu valla... çok güzel oldu kendimi çok iyi hissediyorum aynaya farklı bakıyorum yürürken farklı yürüyorum bu göğüs nelere kadirmiş :) isteyen herkes yaptırmalı gerçekten kendine güven açısından çok ama çok acayip bir şey

ebrum07 çok çok gecmiş olsun Allah içine sindirsin tatlım :KK34: bayıldığını yazmışsın üzüldüm :KK43: Allah korumuş umarım düşmeden kaynaklanan ayrıca bir ızdırabın olmamıştır :KK16: en az üç gün hep peşinde takipçin olsun biraz sabırlı olup kendini yormamaya dikkat et ancak o şekilde ağrılarını hafifletebilir iyileşme sürecini hızlandırabilirsin. ben de 26 Aralık 2012 tarihinde ameliyat oldum kendi ihtiyaclarım dışında hiç bir iş yapamıyorum. Büyük mü diye de hiç üzülme eminim harika olmuştur. Bana 250 cc takıldı gözüme küçük görünüyor doktora çok ısrar etmeme rağmen, göğüs kafesim dar olduğu için 280 cc de denediğini fakat olmadığını söyledi. Hiç kafana takma istirahatine bak :KK9: Güle güle sağlıkla kullan. Kendine iyi baktır :KK66: Sevgiler :KK16:

Hayırlı olsun sizin adınıza çok ama çok sevindim .

Herkeze selam ...

Yarın Ege sağlık hastanesinde saat 17:00 de göğüs büyütme ameliyatı olacağım.acayip heyecanlıyım sadece çok ağrım olurmu kafam ona takılıyor.Sizlerle ameliyat sonrasını paylaşırım Lütfen tavsiyeleriniz varsa yazın

Ameliyat sonucu nasıl memnunmusun , bu arada sağlıkla birlikte hayırlı olsunlar .Resimlerin var mı bende yaptıracağım ve çok heyecanlıyım.

Tatlım teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi oldu.Bugün 9. günüm şişliklerim gitti artık sağa sola yatabiliyorum çok rahatladım.Değmiş yahu valla... çok güzel oldu kendimi çok iyi hissediyorum aynaya farklı bakıyorum yürürken farklı yürüyorum bu göğüs nelere kadirmiş :) isteyen herkes yaptırmalı gerçekten kendine güven açısından çok ama çok acayip bir şey
Andrea_rr Ege saglikta hangi dr yapti ameliyatini? Ben de İzmirde olacagim o yuzden mrk ettim

X