26 yasındayım, 2 doğum yaptım emzirmelerden sonra taş gibi göğüslerim kayboldu1.5 ay öncesine kadar asla olmaz dediğim silikonu yaptırmaya karar verdim. yana yana dr arıyorum. ön yargılı olduğum bir dr. karar kıldım mecburen (en uygunu fiyat) yarın saat 13:00 ameliyat olcum. kas üstü meme ucu yaklaık 275-300 cc gibi olucak. bilmediklerimi lütfen bana söyleyin:18:
Simdi serum takildi 30dk. Sonra ameliyata gidicem. Saka gibi hersey. Allah utandirmasin
Su an hastanedeyim. Biraz once lavaboda tansiyonum dusmus bayilmisim. Biraz agrim var. Sanki cok buyuk gibi geldi 300 cc takildi acaba zamanla normale donermi? Hepinize cok tesekkur ederim. Su anki surec cik zormus, yardim almadan asla olmaz bu is. Gogus ucunu hissetmiyorum zamanla gecer dimi?
Su an hastanedeyim. Biraz once lavaboda tansiyonum dusmus bayilmisim. Biraz agrim var. Sanki cok buyuk gibi geldi 300 cc takildi acaba zamanla normale donermi? Hepinize cok tesekkur ederim. Su anki surec cik zormus, yardim almadan asla olmaz bu is. Gogus ucunu hissetmiyorum zamanla gecer dimi?
Simdi serum takildi 30dk. Sonra ameliyata gidicem. Saka gibi hersey. Allah utandirmasin
Cok tesekkur ederim sizlere. Direnlerin takilma amaci nedir? Ne zaman kendim kalkabilirim. Ustumde cok agirlik var. Sirt ustu yatmak cok geriyor offf Allahim yardim etsin benim gibi olanlara
ağrınızın olması cok normal.. bendede 300cc var gözünüz korkmasın okadar büyük bir protez deil ama sizin önceki gögüs dokunuzda önemli tabiki..3 5 gün yanınızda size yardım edecek birileri olsun. 1 haftadan sonra rahatlıkla işlerinizi kendiniz yaparsınız. hisizlik ise bazı arkadaslarımızın 10 gün icinde geri geldi bazılarının ise daha geç.. zamana bırakmalısınız bence.. benim 3 ayı geçti hala devam edıyor bence onu cok kurcalamayın dediğim gibi zamana bırakın.. suan dinlenin güzelce hızlıca iyileşceksiniz zaten.. bende antalyadayım ve antalyada oldum. size verilmiş olan fiyat cok iyi.. yani bana göre:) tekrar geçmiş olsun umarım herşey dilediğiniz gibi olur..
geçmiş olsun ebru, inşallah herşey istediğin gibi olur. ağrın sızın çabuk geçer canım. ben senin eski yazılarını hatırlıyorum, emzirmeden 2 sene geçmesi lazım demişti dr. sende başka dr. bakıcam diyordun. acaba emzirmeyi bıraktıktan ne kadar sonra oldun ameliyatı, hala süt geliyor muydu, ve dr. bu konu hakkında birşey dedimi. benim 5 ay oldu emzirmeyi bırakalı ve hala geliyor. barış çakırdan randevu almıştım, yardımcısına bunu söyleyince, "çok erken, barış bey 6 ay ila 1 sene geçmeden yapmıyor kesinlikle" dedi. bende iptal ettim randevuyu. sonra internetten araştırıp bir ilaç buldum, süt salınımını baskılayan.(hormon hapı) eczacı vermek istemedi ama ısrar ettim aldım. 4 gündür içiyorum inşallah kesilir artık sütüm. bende bir an önce olmak istiyorum çünkü. yaza kadar bitsin bu iş istiyorum. ilk defa tatilde utanmadan güneşlenmek istiyorum. senin fiyatta çok iyiymiş, inşallah içine siner canım, adına çok sevindim
sen ne zaman ameliyat oldun? ve kim yapti? ben 23 ocak Hasan Findik ve Levent tasci (Süperplast) görüsmem var. birde göbek lipoliz yaptirmak istyorum yani kombi opr.
ama cok korkum var, agrilardan. Gerci 3 Cocugum var ücü de normal dogum oldu. O agrilari cetigime göre, bunu da cekerim diye kendimi rahatlamaya calisiyorum. hayirlis artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?