03.01.2013 kas üstü, meme ucu ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım!!!!,

ebrum07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
105
0
66
Antalya
26 yasındayım, 2 doğum yaptım emzirmelerden sonra taş gibi göğüslerim kayboldu 1.5 ay öncesine kadar asla olmaz dediğim silikonu yaptırmaya karar verdim. yana yana dr arıyorum. ön yargılı olduğum bir dr. karar kıldım mecburen (en uygunu fiyat) yarın saat 13:00 ameliyat olcum. kas üstü meme ucu yaklaık 275-300 cc gibi olucak. bilmediklerimi lütfen bana söyleyin:18:

Simdi serum takildi 30dk. Sonra ameliyata gidicem. Saka gibi hersey. Allah utandirmasin

Eee süpermiş. Nerede kime yaptırıyorsun? Kaça yaptırıyorsun diyeceğim ama sen şu an ameliyattasıııın Güzel güzel haberlerini bekliyoruz canım. Darısı bizim başımıza ...

Simdi serum takildi 30dk. Sonra ameliyata gidicem. Saka gibi hersey. Allah utandirmasin

Allahım utandırmasın,pişman etmesin canm benim... Çok güzel,mutlu haberlerle aramıza dön emi Seni bekliyor olacağız

ohh ne güzel paat diye karar vermiş olmuşsun amelyatını.. senin ki mecburiyetten gibi olmuş söylemine görede doğrusunu yapmışsın ne kadar çok araştırırsın o kadar fikir karmaşası yaşıyorsun (1 ayda 5 doktorla görüştüm yarın 1 daha ameliyat günüm 4nden 7 sine sarkı bu sebepten) iyi olmuş, inşallah sonuçlarından memnun kalırsın,sıkıntısız geçer

Su an hastanedeyim. Biraz once lavaboda tansiyonum dusmus bayilmisim. Biraz agrim var. Sanki cok buyuk gibi geldi 300 cc takildi acaba zamanla normale donermi? Hepinize cok tesekkur ederim. Su anki surec cik zormus, yardim almadan asla olmaz bu is. Gogus ucunu hissetmiyorum zamanla gecer dimi?

Antalya'da kemal islamoglu'na ameliyat oldum. 3750 fiyat verdi. Yasam hastanesindeyim.

Gecmis olsun, gule gule kullanin. Tecrubeli arkadaslar yardimci olurlar, ben henuz olamadim bu ameliyati malesef. Benim de iki cocugum var, hic gogus yok. Zaten hep kucuktu simdi yok nerdeyse. Yaz basinda dusunuyorum. Umarim hizla iyilesirsin.

ağrınızın olması cok normal.. bendede 300cc var gözünüz korkmasın okadar büyük bir protez deil ama sizin önceki gögüs dokunuzda önemli tabiki..3 5 gün yanınızda size yardım edecek birileri olsun. 1 haftadan sonra rahatlıkla işlerinizi kendiniz yaparsınız. hisizlik ise bazı arkadaslarımızın 10 gün icinde geri geldi bazılarının ise daha geç.. zamana bırakmalısınız bence.. benim 3 ayı geçti hala devam edıyor bence onu cok kurcalamayın dediğim gibi zamana bırakın.. suan dinlenin güzelce hızlıca iyileşceksiniz zaten.. bende antalyadayım ve antalyada oldum. size verilmiş olan fiyat cok iyi.. yani bana göre:) tekrar geçmiş olsun umarım herşey dilediğiniz gibi olur..

ebrum07 çok çok gecmiş olsun Allah içine sindirsin tatlım bayıldığını yazmışsın üzüldüm Allah korumuş umarım düşmeden kaynaklanan ayrıca bir ızdırabın olmamıştır en az üç gün hep peşinde takipçin olsun biraz sabırlı olup kendini yormamaya dikkat et ancak o şekilde ağrılarını hafifletebilir iyileşme sürecini hızlandırabilirsin. ben de 26 Aralık 2012 tarihinde ameliyat oldum kendi ihtiyaclarım dışında hiç bir iş yapamıyorum. Büyük mü diye de hiç üzülme eminim harika olmuştur. Bana 250 cc takıldı gözüme küçük görünüyor doktora çok ısrar etmeme rağmen, göğüs kafesim dar olduğu için 280 cc de denediğini fakat olmadığını söyledi. Hiç kafana takma istirahatine bak Güle güle sağlıkla kullan. Kendine iyi baktır Sevgiler

Cok tesekkur ederim sizlere. Direnlerin takilma amaci nedir? Ne zaman kendim kalkabilirim. Ustumde cok agirlik var. Sirt ustu yatmak cok geriyor offf Allahim yardim etsin benim gibi olanlara

İlk yazında anlattığına göre zaten emzirme öncesi taş gibi göğüslerin varmış Ben henüz olmadım ama sıkı bir takipçiyim ve inşallah benimki de yakın. Yazılan bir çok makaleden okuduğum kadarıyla ameliyat sonrası şişlik oluyormuş göğüste. En geç 6 aya kadar normal hallerini bulurlar Allah kolaylık versin ... Daha iyi haberlerini bekliyoruz :))

gecmis olsun. Darisi benim basima

Ameliyattan sonra ilk ayaga kaldırdıklarında lavaboya gittigimde bende fenalaşmıştım Narkozun etkileri canım bunlar,normal yani geçecek hepsi..Turp gibi olacaksın az sabır Şu an ödemden solayı büyük geliyor sana.İnaılmaz şiş ve gergindirler şu anda.Zamanla gayet güzel bir görünüme ve kıvama gelecekler merak etme Gögsündeki hissizlikte ödemden dolayı canım.Ödemler indikçe gögsündeki his geri gelecek korkma Az sabır... Zamanla tabiki normale dönecek :13:

Cok tesekkur ederim sizlere. Direnlerin takilma amaci nedir? Ne zaman kendim kalkabilirim. Ustumde cok agirlik var. Sirt ustu yatmak cok geriyor offf Allahim yardim etsin benim gibi olanlara

Ameliyat bittikten sonra gögsünden ufak kan sızmaları oluyorsa gögüse dren takılırki o kan içeride birikipte sorun çıkartmasın Hele bir haftayı bir atlatta kendin yatıp kalkabilirsin yavaş yavaş ama Gerginlikten dolayı agırlık hissediyorsun canım,merak etme zamanla geçecek.Dümdüz yatma,sırtını yastıklarla doldur biraz .. Allahım yardımcı olsun herkese

sen ne zaman ameliyat oldun? ve kim yapti? ben 23 ocak Hasan Findik ve Levent tasci (Süperplast) görüsmem var. birde göbek lipoliz yaptirmak istyorum yani kombi opr.
ama cok korkum var, agrilardan. Gerci 3 Cocugum var ücü de normal dogum oldu. O agrilari cetigime göre, bunu da cekerim diye kendimi rahatlamaya calisiyorum. hayirlis artik

geçmiş olsun ebru, inşallah herşey istediğin gibi olur. ağrın sızın çabuk geçer canım. ben senin eski yazılarını hatırlıyorum, emzirmeden 2 sene geçmesi lazım demişti dr. sende başka dr. bakıcam diyordun. acaba emzirmeyi bıraktıktan ne kadar sonra oldun ameliyatı, hala süt geliyor muydu, ve dr. bu konu hakkında birşey dedimi. benim 5 ay oldu emzirmeyi bırakalı ve hala geliyor. barış çakırdan randevu almıştım, yardımcısına bunu söyleyince, "çok erken, barış bey 6 ay ila 1 sene geçmeden yapmıyor kesinlikle" dedi. bende iptal ettim randevuyu. sonra internetten araştırıp bir ilaç buldum, süt salınımını baskılayan.(hormon hapı) eczacı vermek istemedi ama ısrar ettim aldım. 4 gündür içiyorum inşallah kesilir artık sütüm. bende bir an önce olmak istiyorum çünkü. yaza kadar bitsin bu iş istiyorum. ilk defa tatilde utanmadan güneşlenmek istiyorum. senin fiyatta çok iyiymiş, inşallah içine siner canım, adına çok sevindim

benim göğüslerim o kadar sönmüstü ki süt gelmiyordu 4 ay oldu memeden keseli. süt geliyorsa olmaz dedi dr. artık o fantezi çamaşırların hepsini alıcam ve gere gere giyicem kendime güvenim geldi şimdiden. seninde gönlüne göre olur inşallah

canım ben eylül sonu gibi amelliyat oldum. dr.Akın Demiralay yaptı.ağrı kişiden kişiye değişir ama sıkıntısı 1 hafta. hele hele siz 3 cocuk normal dogum geçirmissiniz bu operasyonu rahat atlatırsınız:) dediğim gibi sıkıntı stres yapmanıza gerek yok sadece 1 hafta sizi yalnız bırakmayacak birileri olsun size yardım etsin zaten sonrası cok kolay geçip gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…