canım ben eylül sonu gibi amelliyat oldum. dr.Akın Demiralay yaptı.ağrı kişiden kişiye değişir ama sıkıntısı 1 hafta. hele hele siz 3 cocuk normal dogum geçirmissiniz bu operasyonu rahat atlatırsınız:) dediğim gibi sıkıntı stres yapmanıza gerek yok sadece 1 hafta sizi yalnız bırakmayacak birileri olsun size yardım etsin zaten sonrası cok kolay geçip gidiyor..
canım boyun ve kilon kaç 300 cc taktılar ?
Cok tesekkur ederim sizlere. Direnlerin takilma amaci nedir? Ne zaman kendim kalkabilirim. Ustumde cok agirlik var. Sirt ustu yatmak cok geriyor offf Allahim yardim etsin benim gibi olanlara
demin oğlan geldi de bacagıma yapıştı devam edemedim. şimdi saallıyorum keratayı uyusun diye :) şey diyordum, seninle vücut ölçülerimiz yakın. benim boy 1,64 kilo 52-53 .göğüs altım 76 gögüs çevrem 82-83 gbi birşey. sana 300 cc takıldı sanırım. kas altı kas üstü, yuvarlak mı nasıl? bir de nası duruyorlar.foto grebilir myiz eklerswen. 10 gün sonra protez seçimim var da canım. fikir edinmeye çalışıyorum deli gibbi.. çok küçük olsun istemiyorum ama çok büyük de değl. orta dolgunlukta olsun.burada 400 cc taktıran arkadaşlar var ama bana o büyük geldi. 250 de küçük gibi geliyor gözüme reismelerden.seninki nasıl oldu çok merak ediyorum.
ameliyat olalı 3 gün oldu masa üstü pc başına oturdumve siz sevgi pıtırcıklarıma durumumu anlatıcam: ilk önce kollarımı açmazsam sıkıntı yok, klozete kendim gidebiliyorum, ama bütün hareketlerim yavaş. sütyen seçimi doğrumu yaptım anlamadım, nuha marka sütyen aldım aloe veralı yara iyileştirme özeliği varmış. şimdi ölçtüm bedn ö.73 göğüs ucu ö.88 daha inermi böyle dururm?:44: göğüs ucu ameliyatı oldum, şimdi baktı morarma var ama zamanla geçer dediler. şimdilik böyle
Ebrum07 merhabalar canımDaha iyisin ne mutlu İlk günlerinde aman dikkat et yorma kendini ne kadar dinlenme o kadar çabuk iyileşme bence. Sütyen seçimini sormuşsun ben bir gaflette bulunup üçüncü gün ay yıldızdan sporcu sütyeni aldım dolaşıp bakacak durumda olmadığım için kontrol sonrası yolumun üzeri diye uğradım aldım bence hiç sağlıklı değil. Sütyenin alt çevresi ince olduğu için memenin alt kısmına çok baskı yapıyor ve anladım ki sporcu sütyeni yalnızca spor yaparken kullanılmalı. Dün Boynerden Magic Form marka pamuklu sütyen aldım önden çıtçıtlısı da vardı ama ben arkadan üç kopçalısını aldım. Alt kısmı kalın elastik vücudu iyi sarıyor. Meğerse ızdırabımın çoğu da kullandığım yanlış sütyendenmiş. Dün, bugün kendime geldim değiştirince. Görüntü gün geçtikçe güzelleşiyor canım hiç kuşkun olmasın. Kendine iyi bak. Sevgiler
ameliyat olalı 3 gün oldu masa üstü pc başına oturdumve siz sevgi pıtırcıklarıma durumumu anlatıcam: ilk önce kollarımı açmazsam sıkıntı yok, klozete kendim gidebiliyorum, ama bütün hareketlerim yavaş. sütyen seçimi doğrumu yaptım anlamadım, nuha marka sütyen aldım aloe veralı yara iyileştirme özeliği varmış. şimdi ölçtüm bedn ö.73 göğüs ucu ö.88 daha inermi böyle dururm?:44: göğüs ucu ameliyatı oldum, şimdi baktı morarma var ama zamanla geçer dediler. şimdilik böyle
canım senin için kalktım ölçtüm kendimi ben kas zarı alı 275 -250 cc hign profil meme ucu kesisiyle oldum operasyondan 3-4 gün sonra 88cm di göğüs üzeri ölçüm 1 ay 10 gün oldu şuan 87 cm 1 cm ödem atmışım anlaşılan bu örnek olabilir senin için :13:
demin oğlan geldi de bacagıma yapıştı devam edemedim. şimdi saallıyorum keratayı uyusun diye :) şey diyordum, seninle vücut ölçülerimiz yakın. benim boy 1,64 kilo 52-53 .göğüs altım 76 gögüs çevrem 82-83 gbi birşey. sana 300 cc takıldı sanırım. kas altı kas üstü, yuvarlak mı nasıl? bir de nası duruyorlar.foto grebilir myiz eklerswen. 10 gün sonra protez seçimim var da canım. fikir edinmeye çalışıyorum deli gibbi.. çok küçük olsun istemiyorum ama çok büyük de değl. orta dolgunlukta olsun.burada 400 cc taktıran arkadaşlar var ama bana o büyük geldi. 250 de küçük gibi geliyor gözüme reismelerden.seninki nasıl oldu çok merak ediyorum.
fleur_delis ben uzun zamaaandır buraları hep okuyordum, yani 1 senedir falan amma velakin ne zaman ameliyat günümü aldım ve de o gün yaklaştı başladım harıl harıl yazmaya da.. okumaktan terfi ettim anlayacağın:) arkadaşım senin ölçülerinle benimkiler hemen hemen aynı, bizim aynı aralıklarda olacak demekki protezlerimiz. ben de 325 den yukarısını istemiyorum 275den aşağısını da sanırım. resimlerden anladıgım ve arkadaşların yorumundan çıkardıgım kadarıyla böyle yani... tabi ki daha doktorumla detaylı konuşma ve ölçümler yapmadık 1 hafta sonra falan yapacağız inşallah onları da.. o zaman kesin net kararımı vereceğim. dual plan olacak benim, damla istemiyorum kesinlikle kayma falan yapıyormuş.. yuvarlak isteyeceğim,herne kadar doktorum damla yapsak daha güzel olur dediyse de... devlette olacağım ameliyatımı da.. özel oda olur falan dedi doktor.. bakalım artık.. bugünden sonra kaldı 18 günnn... senin daha da az kaldı sanırm değil mi.. artık yazarsın buradan bize detaylarını...
Ay yıldız sporcu sütyeni hem sporcu sütyeni hemde estetik ameliyatlar sonrası kullanılabilin ideal bir sütyen.. Bende ameliyat sonrası kullandım,memnun kaldım ve tavsiye ettim..Forumda memnun kalmayan sorun yaşayan kimsede olmadı.Acaba sana dikleştirme ameliyatıda yapıldığından dolayımı iyi gelmedi??:44: Ay Yıldız'ın sitesine girip sütyen hakkındaki yazıyıda okursan ameliyat sonrası için olduğunu görebilirsin..
Magic formun bu modelini benim arkadaşım vermişti.Bende kullandım.Arkadaşım meme toparlama ameliyatı olmuştu,çok memnun kalmıştı bu sütyenden ama ben Ay Yıldız'da daha rahat ettim açıkcası..
Neyse,almadan önce deneyebiliyoruz sonuçtakim hangisinde rahat ederse onu alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?